Vau mikä päivä!

15.3.2019

13.2.2019 keskiviikkona Hämeenlinnan seudun eläinsuojeluyhdistys sai valtavan lahjoituksen eläinruokaa Peten Koiratarvikkeelta.
Päivä oli erittäin hyvin suunniteltu ja organisoitu. Tästä kiitos hallitukselle ja tietysti Peten Koiratarvikkeelle, joka mahdollisti koko päivän.

Ruokia vietiin yhteistyökumppaneiden toimesta ja heidän työntekijöiden/vapaaehtoisten avulla eri kohteisiin.

Tällä kertaa herkuista pääsee nauttimaan hallituksen valitsemat tahot, joihin kuuluu mm.ssa. luonnonvaraiset eläimet, löytölöitä ja vähävaraisia ihmisiä.

Päivä oli kerrassaan upea! Hommat sujui mutkitta.
En voi tarpeeksi osallistujia kiittää ja alkaa varmaan jo joillakin tulemaan korvista ulos minun kiittelyt, mutta vielä kerran:
Kiitos kaikille jotka jollain tapaa osallistuitte päivään!

Muita kuulumisia:
Sorsien ruokintaa on hoidettu Hämeenlinnassa kunniakkaasti koko talven. Sorsat ovat vaakkuneet ilmeisesti kiitoksena.

Yhdistyksessä ollaan vahvasti menossa muutenkin kohti kesää.

Ensimmäisenä meillä on tulossa Iittalaan kissojen leikkauspäivä, jonka ilmoittautuminen tuli täyteen uskomattoman nopeasti. Hienoa!
Tämä ehkä kertoo myös kuinka tärkeästä asiasta on kyse.

Olemme myös suunnitelleet päivää Hämeenlinnaan, jossa aiheena on Hämeenlinnalaiset eläimet. Esittelisimme muutamia tahoja, jotka työskentelevät eläinten parissa.
Nämä tahot saisivat itse tosiaan kertoa työstään ja paikalle tulevat ihmiset voisi esittää heille kiperiä kysymyksiä. Tapahtuma on maksuton ja näillä näkymin toukokuussa.

Ehkä jo hieman uskaltaa kertoa, että olemme myös tehneet esitettä joka liittyy kissojen leikkauksiin. Miksi kissa kannattaa leikata? Mutta siitä hieman myöhemmin lisää…

Loppuun pieni vinkki:
Sinisorsa kertoi, että Peten Koiratarvikkeen verkkokaupassa on alkamassa kevät. Erilaisia laadukkaita tuotteita on tulossa tarjoukseen ihan näinä päivinä.

Meidän etusivulla on mainos, jonka kautta kun menet Peten koiratarvikkeen sivulle ostoksille tuet myös meidän toimintaa. Ilman lisäkuluja.

Iloisin terveisin
Merituuli Stenberg puheenjohtaja

Jaa sivu
Skip to content