Tule mukaan toimintaan

Tule mukaan. Mukana on eri ikäisiä ihmisiä erilaisine ajatuksineen, mutta kaikilla on sama tavoite: tehdä työtä eläinten hyvinvoinnin hyväksi.

Jäseneksi

Hämeenlinnan Seudun Eläinsuojeluyhdistys ry on SEYn jäsenyhdistys. Jäseneksi voit liittyä lähettämällä yhteystietosi sähköpostitse yhdistys@elainsuojelu.fi tai soittamalla 041 456 0699 tai laittamalla viestiä meille Facebookissa. Voit olla yhteydessä myös suoraan SEYn toimistoon. Saat tämän jälkeen jäsenmaksulomakkeen kotiin postitse. Jäsenmaksu vuoden 2018 alusta on 20 euroa/v.

Osallistuminen

Eläinsuojeluyhdistyksen toimintaan voit osallistua monin tavoin (myös ilman jäsenyyttä):

  • osallistumalla tapahtumien valmisteluihin ja itse tapahtumiin esimerkiksi esittelijänä tapahtumissa eläinsuojeluyhdistyksen osastolla, tekemällä tarjoiluja tapahtumiin, mainostamalla tapahtumia
  • ylläpitämällä kirpputoriosastoamme tai hankkimalla tavaralahjoituksia
  • auttamalla sorsien talviruokinnassa
  • auttamalla eläinten kuljetuksessa jatkohoitoon tai hoitolaan
  • hankkimalla uusia jäseniä
  • osallistumalla tiedotustoimintaan: kirjoittamalla lehtijuttuja ja facebook-päivityksiä, järjestämällä luentoja ym.

Järjestämme vuosittain ruokakeräyksiä löytöeläintalojen ja sijaiskotien eläimille ja osallistumme messuille sekä myyjäisiin.  Jäsenkokouksia on yleensä kaksi kertaa vuodessa.

Lisätietoja saat soittamalla yhdistyksen numeroon: 041 456 0699 tai kirjoittamalla sähköpostia osoitteeseen yhdistys@elainsuojelu.fitervetuloa auttamaan ja tukemaan toimintaamme!

Jaa sivu