Yhdistys

Hämeenlinnan seudun eläinsuojeluyhdistys ry

Hämeenlinnan Seudun Eläinsuojeluyhdistys toimii Suur-Hämeenlinnan (Hämeenlinnan kantakaupunki, Hauho, Renko, Tuulos, Lammi, Kalvola), Hattulan ja Janakkalan alueella. Yhdistyksen toiminnan tarkoituksena on herättää myötätuntoa ja rakkautta eläimiä kohtaan ja estää kaikin laillisin keinoin eläinten epäinhimillinen kohtelu.

Yhdistyksen tarkoitus on edistää myönteistä kehitystä Hämeenlinnan seutukunnan alueella, yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa. Tarkoituksen toteuttamiseksi yhdistys julkaisee alaa koskevia kirjoituksia, osallistuu erilaisiin tilaisuuksiin sekä antaa neuvoja ja ohjeita eläimiin liittyvissä asioissa.

Toimintansa tukemiseksi yhdistys myy erilaisia tuotteita ja arpoja sekä ottaa vastaan lahjoituksia ja testamentteja. Osallistumme mahdollisuuksien mukaan ympäri maakuntaa erilaisiin tapahtumiin, jossa teemme yhdistystä tunnetuksi. Järjestämme valistustilaisuuksia, näyttelyitä, myyjäisiä ja arpajaisia.

Yhdistyksellä on myös 2021 Syyskuusta alkaen omat tilat Hämeenlinnan Kaurialassa. Lisäksi yhdistys on aloittanut sijaiskotitoiminnan 2021.

Jaa sivu
Skip to content