Rahoitus

Toiminnan rahoitus

Varat toimintamme pyörittämiseen hankimme myyjäisillä, arpajaisilla, jäsenmaksuilla ja kirpputoritoiminnalla. Meidät voi löytää useimmilta seutukunnan markkinoilta ja yleisötapahtumista mm. Elomessuilta. Järjestämme myös yhdistyksen omia tapahtumia vuosittain, mm. eläinten pikkujoulut.

Otamme mielellämme vastaan arpajaisvoittoja ja kirpputoritavaraa. Ota yhteyttä yhdistykseen puhelimitse, sähköpostilla tai facebookin kautta. Mahdollisuuksien mukaan voimme myös noutaa tavaraa. Kirpputoripöytämme on Brahen Kirpputorilla Hämeenlinnassa.

Toisinaan saamme myös lahjoituksia ja testamentteja yksityisiltä ihmisiltä tai muilta yhdistyksiltä.

Lahjoitukset

Hämeenlinnan eläinsuojeluyhdistys ry:llä on 02.10.2019 Hämeen poliisilaitoksen myöntämä rahankeräyslupa no RA/2019/819. Rahankeräyslupa on voimassa 31.08.2021 saakka. Toimeenpanoalue on Hämeen poliisilaitoksen alue. Kertyviä varoja käytetään mm. kissojen leikkauskampanjoihin, kodittomien eläinten auttamiseen, kissakoti Kattilan tukemiseen, sorsien talviruokintaan ja eläinystävällisten tapahtumien järjestämiseen. Hämeenlinnan seudun eläinsuojeluyhdistys ry:n keräystilin numero on FI62 5680 0020 1746 74 (ei viitettä, viestin voi jättää halutessaan).