Pörröiset pupsit kaipaavat apuasi!

Tammikuun aikana Hämeenlinnan eläinsuojeluyhdistys on hoitanut jo 34 kania. Kaneja on kuntoutettu ja niille on etsitty omia koteja.

Yksi näistä kaneista on ollut Gitta. Gitta saapui Hämeenlinnaan osana suurempaa huostaanottoa. Gitta oli saapuessaan kylmissään, janoinen ja nälkäinen. Kani kärsi nestehukasta, oli aliravittu ja sen molemmissa korvissa oli kivuliaat paleltumat. Pian muuttamisen jälkeen Gittan kanikaveri menehtyi ja Gitta jäi yksin. Sijaiskodissa Gittalla sai tarjolle raikasta vettä ja heinää, säännölliset ruoka-ajat ja lämpimän tilan asuttavakseen. Gitta oli ollut ulkokani, joten sen sisälle sopeutumista helpottaaksemme laskimme sisälämpötilaa mahdollisimman alhaiseksi. Gittan kaarelle kasvaneet kynnet leikattiin lyhyemmiksi, jolloin kanin tassujen luonnollinen asento mahdollistui jälleen. Gittan kerättyä voimiaan se steriloitiin, rokotettiin ja sirutettiin. Paleltuneista korvista tippui kuolioon menneet kärjet pois ja jäljelle jäi terveet, elinvoimaiset korvat. Nyt Gitta on muuttanut omaan kotiin, jossa saa loikkia osana perhettä. Neidillä on uudessa kodissa myös kanikaveri, johon saa tutustua kaikessa rauhassa. Vaikka kävisi niin että kanit eivät ystävystyisivät koskaan, Gittalle on tarjolla lämpöä, rakkautta, ruokaa ja vettä tässä talossa aina. Sillä tämä on Gittan koti! Moni kani on löytänyt oman kotinsa, uuden kanikaverin ja perheen itselleen. Osa kaneista etsivät edelleen omia kotejaan Hämeenlinnan eläinsuojeluyhdistyksen sijaiskodeissa. Tämä kaikki ei olisi mahdollista ilman teidän apuanne. Olemme vastaanottaneet lahjoituksia tuotteina ja rahana, ollen kiitollinen jokaisesta saamastamme avusta. Yhden kanin kulut ovat vähintään 250e. Pienikin apu on yhdelle kanille mahdollisuus. Auta meitä auttamaan muitakin Gittan kaltaisia kaneja.

Jos sinä haluat auttaa meitä mahdollistamaan jatkossakin kanien hoidon sekä kotien etsimisen, niin lahjoita näillä tiedoilla:

Nimi: Hämeenlinnan seudun eläinsuojeluyhdistys ry

Tili: FI62 5680 0020 1746 74

Viite: (Ei viitettä)

Viesti: Lahjoitus

Hämeenlinnan seudun eläinsuojeluyhdistys ry:llä on 25.11.2021 poliisihallituksen myöntämä rahankeräyslupa no RA/2021/1602.

Jaa sivu
Skip to content