Kissat

YHDISTYKSELLÄ ON MYÖS NUORIA JA AIKUISIA KISSOJA tulossa kodin etsiöiksi. Näitä kissoja voit tiedustella, ennen kuin niistä ilmoitamme, tekstiviestillä numerosta 050377 65 78. Vastaamme heti kun ehdimme.

Kissanpennut myydään uuteen kotiin hintaan 150€ + 50€ pantti per kissa. 12-viikoiset pennut on ennen myyntiä loishäädetty, sirutettu ja ne ovat saanut ensimmäisen rokotteensa. Siru rekisteröidään uuden omistajan tiedoilla turvasiru.fi rekisteriin. Kissan ostajalle annetaan toimenpidepaperi, jolla kissa leikkautetaan yhdistyksen osoittamalla eläinlääkärillä yhdistyksen kustannuksella. Jos ostaja päättää käyttää muuta eläinlääkäriä, ostaja maksaa itse leikkautuksen. Pantti palautetaan kun pentu on leikattu ja siitä on esitetty tosite yhdistykselle. Yhteydenotot TEKSTIVIESTILLÄ 050 377 65 78 tai jey@jey.fi

Sijaiskotia tai kotia voit tarjota tekstiviestillä 050 377 65 78 tai jey@jey.fi. Yhteydenottoosi vastataan mahdollisimman pian.

Voit tulla myös odotuslistalle. Haastattelemme sinut ja kun etsimäsi kaltainen eläin sitten tulee kodinetsijäksi, otamme sinuun yhteyttä.

Ilmottaudu odotuslistalle: jey@jey.fi tai tekstiviestillä 050 377 65 78, otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian

Jaa sivu