Uusien kotien etsintätoimisto

Etsitkö eläimellesi uutta kotia tai lemmikkiä elämääsi?

Yhdistys tarjoaa sinulle maksuttoman ilmoitusmahdollisuuden. Voit lähettää ilmoituksesi (eläimen tiedot ja yhteystietosi) ja mahdollisen kuvan osoitteeseen jey@jey.fi . Muistathan myös, että kissanpentujen luovutusikä on 12 viikkoa! 

Muistathan laittaa sähköpostiin UKET:n tulevasta eläimestä; kuvan, iän (jos tiedossa), rodun (jos tiedossa), onko leikattu/rokotettu/madotettu, kuvauksen eläimen luonteesta, tuleeko eläimen mukana tarvikkeita, missäpäin eläin on, hinnan sekä puhelinnumeron, josta eläintä voi halukas ostaja kysyä. Tarvittaessa kysy neuvoa 050 377 65 78 tai 050 596 71 01.

Yhdistys ei ole tarkistanut UKET:n kautta ilmoitettavia eläimiä eikä koteja, vaan toimii tiedonvälittäjänä.

ILMOITUKSET LÖYDÄT OIKEASTA REUNASTA, KISSAT; KOIRAT; MUUT ELÄIMET OMILTA SIVUILTAAN.

HUOM!

Lemmikkiä vailla: ilmottaudu ”jonotuslistallemme”. Haastattelemme sinut, saatamme tehdä kotikäynnin ja ilmoitamme sinulle, kun etsimäsi kaltainen eläin löytää tiensä kodittomana yhdistyksen hoitoon.

Lemmikki uuden kodin tarpeessa: Koska suuressa hädässä olevia eläimiä on paljon, yhdistys ei automaattisesti ota kaikkia sille tarjottuja eläimiä huostaansa ja etsi niille uusia koteja. Voit kuitenkin kysyä asiasta, teemme päätökset tapauskohtaisesti, resurssiemme mukaan. 

Jaa sivu