Uutta kotia etsivät kissat

NAPERO 12v leikattu kolli

Pikaisesti uutta kotia kaipaa Napero, syyskuussa 12v täyttävä leikattu, juuri madotettu kolli. Napero etsii kotia jossa ei ole muita kissoja tai lapsia, sillä Naperon nykyisen kodin muut kissat päättivät sitä ruveta sorsimaan oikein olan takaa. Napero on vieraita kohtaan hieman arka ja kotiutuminen tulee kestämään oman aikansa ennen kuin rohkaistuu. Napero on sisäsiisti, ulkoillut valjaissa ja tulee silitettäväksi, sylissä ei viihdy. Napero asuu nyt Lehmossa. Hinta 50€, yhteystiedot suoraan omistajalle numeroon 0400 687 352.

MINNI, alle 1v, leikattu narttu

Uusien kotien etsintätoimiston kautta kissalleen uutta kotia etsii yksityishenkilö:
Minnille etsitään uutta kotia omistajan terveydentilan muututtua pysyvästi. Minni sopisi parhaiten rauhalliseen yhden hengen talouteen, jossa ei ole muita kissoja tai koiria.
Minni on 8 kuukauden ikäinen, rokotettu, sirutettu ja steriloitu narttukissa.
Omaa ihmistään kohtaan Minni on hyvin rakastava. Vaikkei Minni ole sylikissa, sitä saisi silittää ja harjata vaikka kuinka paljon. Minni nukkuu jalkopäässä ja pyytää omaa ihmistään myös leikkimään kanssaan. Vieraita kohtaan Minni on hyvin arka ja menee piiloon. Antaa kuitenkin myös vieraan ottaa syliin eikä raavi eikä pure (kuva otettu vieraan ihmisen sylissä).
Minni asuu nyt rauhallisessa yhden ihmisen taloudessa Joensuun keskustassa ja on tullut nykyiseen kotiinsa 4kk iässä. Hinta 150 €.
Yhteydenotot suoraan omistalle 0407706265.

Jaa sivu
Skip to content