Miun Kissahotelli

Etsitkö kissallesi hoitopaikkaa loman tai muun menon ajaksi? Miun Kissahotellissa on yhteensä kahdeksan hyttiä, joihin voi majoittua 1-4 kissaa per hytti samasta taloudesta. Hoitoon tulevien kissojen tulee olla terveit tarttuvien sairauksien osalta, loishäädettyjä ja rokotettuja.

Miun Kissahotelli palvelee Eläinsuojelukeskus Miun tiloissa Lappeenrannan Mustolassa Saimaan kanavan varrella. Kissahotelliin on oma sisäänkäynti, muista tiloista erillinen ilmanvaihto sekä omat tilat ja laitteet kissojen turvallista ja hygienistä hoitoa ajatellen. Kissojen hoidosta vastaa Eläinsuojelukeskus Miun työntekijät. Hyteissä kissoille on kiipeilypaikkoja, raapimapaikkoja, petejä, piiloja ja leluja. Neljässä hytissä on yhteistyökumppanimme Ananimalabin kotimaassa valmistetut uniikit kiipeilykalusteet.

Kissahotellin hintoihin kuuluu ruuat ja laadukas paakkuuntuva mikrohiekka. Kuivaruokana hotellissa on käytössä Arion. Märkäruokina käytämme Animonda Carnya ja Miamoria. Kaikki ruuat ovat viljattomia. Suosittelemme omien ruokien ottamista mukaan erityisruokavaliolla oleville kissoille sekä nirsoille kissoille. Lääkityksiä tarvitsevan kissan lääkitysten anto sisältyy hotellihintoihin.

Hoito maksetaan hoitoon tuodessa pankkikortilla, Mobilepaylla tai käteisellä. Vakioasiakkaiden on mahdollista maksaa hoito vasta hakiessa. Hoitojakson maksaminen laskulla ei ole mahdollista, ellei laskua makseta ennen kissan noutoa.

Kissahotellin koko tuotto menee yhdistyksen eläinsuojelutyöhön, joten asiakkuudella autat myös kodittomia eläimiä!

Kissahotelliin voi tehdä varauksen p. 050 553 6100 (klo 9-19) tai sähköpostilla miun.kissahotelli(at)gmail.com

Hinnasto 10.5.2022 alkaen:

Hoitovuorokausi 23€ / hytti

2. kissa samassa hytissä 7€

3. kissa samassa hytissä 5€

Vuorokauden ylitys 5€ **
Juhlapyhät + 5€ ( vain 1. kissasta)

** Hotelli ottaa vastaan ja luovuttaa kissoja klo 9-12 ja 16-19 välisinä aikoina. Ilmoitathan tarkan tuonti- ja hakuajan viimeistään vuorokautta ennen hotelliin tuloa tai kissan hakua. Vuorokauden ylitys maksetaan, jos hoitoaika kestää yli vuorokauden (esim. tuot kissan hoitoon maanantaina aamupäivällä ja haet tiistaina illalla). Kissojen tuonti tai haku muina ajankohtina tulee varmistaa ennakkoon hotellilta.

Alennukset:

Yli 7vrk jaksot -5%

Yli 10vrk jaksot -10%

Yli 14vrk jaksot -15%

Jäsenalennus (Kaseyn jäsenille) -5% hinnoista

Kissan ulkoilutus valjaissa onnistuu lisämaksusta 10€ / ulkoilu. Hintaan sisältyy n. puolen tunnin ulkoilutus hoitajan kanssa. Valjasulkoilutusta varten mukaan tulee varata hyvät ja napakat valjaat, ja kissan tulee olla valjasulkoiluun ennestään tottunut.

Kynsien leikkuu hoitojakson yhteydessä 5€

Kissan Turvasirutus hoitojakson yhteydessä 25€. Sirutuksen tekee sirukoulutuksen käynyt siruttaja. Hintaan sisältyy sirutus ja sirun rekisteröinti Turvasiru.fi -palveluun.

Esteen sattuessa varaus tulee perua viimeistään vuorokautta ennen hoitojakson alkua! Perumatta jätetyistä varauksista veloitamme 35€ maksun.

Tehtyäsi hotellivarauksen, täytäthän asiakastietokyselyn. Kyselyn myötä tiedämme huomioida kissasi/kissojesi tarpeet ja sopimusten täyttö sujuu nopeammin hoitoon tuotaessa.

Alla olevasta linkistä voit tutustua ennakkoon hoitosopimuksen ehtoihin. Hotellin henkilökunta esitäyttää sopimuksen ja sopimus allekirjoitetaan hoitoon tuotaessa.

Eläinsuojelukeskus Miu, Itäinen Kanavatie 6, 53420 Lappeenranta

Miun Kissahotellin fb-sivu: https://www.facebook.com/elainsuojelukeskusmiu

Jaa sivu