Miun Kissahotelli

Etsitkö kissallesi hoitopaikkaa loman tai muun menon ajaksi? Miun Kissahotelli avaa ovensa asiakkaille heinäkuussa 2021. Kissahotellissa on yhteensä kahdeksan hyttiä, joihin voi majoittua 1-3 kissaa per hytti samasta taloudesta. Hoitoon tulevien kissojen tulee olla terveitä, loishäädettyjä ja rokotettuja.

Miun Kissahotelli palvelee Eläinsuojelukeskus Miun tiloissa Lappeenrannan Mustolassa Saimaan kanavan varrella. Kissahotelliin on oma sisäänkäynti, muista tiloista erillinen ilmanvaihto sekä omat tilat ja laitteet kissojen turvallista ja hygienistä hoitoa ajatellen. Kissojen hoidosta vastaa osaavat työntekijät.

Kissahotelli aukeaa heinäkuussa 2021. Tarkempi aukeamispäivä kerrotaan pian. Hotelliin on mahdollista tehdä varauksia sähköisen ajanvarauksen kautta, puhelimitse tai sähköpostitse.

Hinnasto

Hoitovuorokausi 23€ / hytti

  1. kissa samassa hytissä 10€
  2. kissa samassa hytissä 6€

Vuorokauden ylitys 5€ **
Juhlapyhät + 5€ ( vain 1. kissasta)

Jäsenalennus (Kaseyn jäsenille) 5% hinnoista
Yli 10 vrk jaksot -5%

Huom! Joukkorahoituskampanjassa on mahdollista ostaa VIP-kortti hotelliin, jolla saat vielä lisäksi 5 % alennuksen hinnoista. VIP-kortteja myydään 15.7.2021 saakka ja ne ovat ostettavissa Mesenaatti-palvelun kautta.

** Hotelli ottaa vastaan ja luovuttaa kissoja klo 9-12 ja 16-19 välisinä aikoina. Vuorokauden ylitys maksetaan, jos hoitoaika kestää yli vuorokauden (esim. tuot kissan hoitoon maanantaina aamupäivällä ja haet tiistaina illalla). Kissojen tuonti tai haku muina ajankohtina järjestyy erillisen sopimuksen mukaan.

Jaa sivu