Vuokraa tilaa Miulta!

Eläinsuojelukeskus Miun päädyssä sijaitseva monitoimitila on vuokrattavissa esim. juhla-, kokous- tai harrastekäyttöön. Sisätilat on tarkoitettu enintään 35 henkilölle. Lisäksi kesäkaudella on käytössä terassi ulkokalusteineen. Yhdistys järjestää tilassa pop up -kahvilapäiviä ja vapaaehtoisille suunnattua toimintaa satunnaisesti, joten tila on vuokrattavissa miltei päivittäin. Voit katsoa varattavissa olevat ajat VARAUSKALENTERISTA.

Tila kahvilana. Pöydät ja tuolit ovat vapaasti siirreltävissä.

Monitoimitilan yhteydessä on kaksi huonetta, joissa asuu yhdistyksen kodittomia kissoja. Näitä kissoja pääsee siis ihastelemaan isojen lasi-ikkunoiden läpi vieraillessaan, mutta kissoja ei pääse silittämään. Huoneissa asuvat kissat vaihtelevat tilanteen mukaan, joten esim. aremmat kodittomat kissat eivät välttämättä näyttäydy ihmisille. Eläinsuojelukeskuksen muihin tiloihin pääsee tutustumaan, jos asiasta on sovittu ennakkoon. Monitoimitilassa ei asu eläimiä, eli tila on sopinut ongelmitta myös allergikoille.

Kesän 2022 tilaisuuksissa on ihasteltu kissanpentujen touhuja.

Tilavuokra:

40 € / 1. tunti

2. tunti 20€

3. tunti ja siitä eteenpäin 10€ / tunti

Voit halutessasi ostaa herkut ja juomat tarjolle vieraille/osallistujille. Omien tarjoilujen tuominen on myös sallittua! Tilassa on kahvikone, josta saa helposti tarjolle erilaisia kahveja, teetä ja kaakaota. Myös kylmiä juotavia on mahdollista ostaa tarjottavaksi. Kysy tarjous näistä!

Tilassa on pidetty vauvakutsut, synttäreitä, ristiäiset ja juhlatilaisuuksia.

Monitoimitilassa on pieni keittiö, jossa mm. pesuallas, astianpesukone ja mikro. Kylmävitriini tarjoaa kylmäsäilytystilaa tarjoiluille. Tilassa on oma wc, jossa mm. lastenhoitotaso. Eläinsuojelukeskuksella on nettiyhteys, joka on vuokraajan käytössä sopimuksen mukaan (sisältyy vuokrahintoihin). Saatavilla kokouksia varten on myös valkokangas ja dataprojektori. Pöytiä ja tuoleja saa vapaasti siirtää haluamaansa järjestykseen.

Tila soveltuu myös pienehköihin luentotilaisuuksiin ja kokouksiin.

Kaikki vuokratuotot käytetään yhdistyksen eläinsuojelutyöhön!

Huomioithan tilan valmisteluun tarvitsemasi ajan varauksessasi. Vuokraaja valmistelee tilan itse ja huolehtii käytetyt astiat koneeseen ja roskat roskikseen vuokrauksen päätteeksi. Yhdistys tekee tilaan perusteellisemman siivouksen.

Kysy lisätietoja p. 050 553 6100 tai sähköpostitse kasey.elainsuojelukeskus@gmail.com

Voit tehdä varauksen myös suoraan verkossa! VARAUSKALENTERI

Lämpimästi tervetuloa Miulle!

Terassi upealla kanavanäköalalla on käytössä kesäisin.

Jaa sivu