Kummiksi eläimelle?

Haluaisitko kissan, koiran tai muun lemmikin mutta et pysty ottamaan omaa lemmikkiä allergian, elämäntilanteen tai jonkin muun syyn takia? Haluatko tukea ja seurata kodittoman eläimen elämää yhdistyksellä ollessa aina uuden kodin löytymiseen asti? Eläinkummius on tapa auttaa yhtä koditonta eläintä omaan kotiinsa. Useimmiten kummeja etsitään eläimille, joille ei voi vielä kotia etsiä terveydentilan tms syyn vuoksi. Eläinkummina saat kuulumisia ja kuvia kummieläimestäsi valintasi mukaan joko sähköpostitse tai kirjeitse n. 1-2kk välein. Eläinkummimaksu on 20€/kk. Halutessasi saat toki maksaa isompaakin maksua. Voit lopettaa kummiuden milloin tahansa. Muuten kummius päättyy silloin, kun eläin pääsee omaan kotiinsa. 

Ryhdy kummiksi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen kasey.viestinta(at)gmail.com tai soittamalla/tekstaamalla eläinkoti Pesän puhelinnumeroon p. 050 555 1186. Ilmoita meille nimesi, sähköpostiosoitteesi ja eläimen nimi, jonka kummiksi haluaisit ryhtyä. 


Kummia vailla olevat kissat:

JIPPU

Jippu saapui yhdistykselle erittäin huonokuntoisena ja nälkiintyneenä. Se on asunut sijaiskodissa hoidettavana ja kotia etsien nyt vajaan vuoden verran populaatiokaverinsa Jimin kanssa. Onneksi hammasremontin ja muiden toimenpiteiden avulla Jipun kunto on parantunut hyvin. Jipusta on tullut sijaiskodissa seurallinen ja hyvin mukavuudenhaluinen kissa. 

Ryhtyisitkö sinä Jipulle kummiksi? Laita sähköpostia: kasey.viestinta(at)gmail.com


RENI & REINO

Reni ja Reino tulivat yhdistykselle Re-populaation mukana syksyllä 2018. Nämä erittäin arat poikakissat päätyivät ensin Pesälle ja sieltä yhteiseen sijaiskotiin. Renista ja Reinosta on tullut ajan kuluessa sydänystävät ja tälle kaksikolle etsitäänkin yhteistä kotia. Pojat ovat leikkisiä ja tulevat viereen nukkumaan. Reni on kaksikosta ujompi mutta myös Reni on edistynyt paljon viime aikoina. Reni ja Reino toivovat itselleen kummeja!

Ryhtyisitkö sinä Renille ja Reinolle kummiksi? Laita sähköpostia: kasey.viestinta(at)gmail.com


REPE & LATE

Repe on peräisin Re-populaatiosta ja kissa saapui yhdistykselle 2018 syksyllä. Repe sai pitkän odotuksen jälkeen sijaiskodin populaatiokaveri Rebekan kanssa. Rebekalle löytyi oma koti mutta Repeä ei onnistanut. Repen kanssa samaan sijaiskotiin 2019 lopulla muutti Late-kissa. Late on löytökissa ja on tullut meille löytöeläinkodin kautta. Arat pojat löysivät heti toisensa ja siitä asti tämä kaksikko on ollut erottamaton. Sijaiskodissa kissat jo pötköttelevät ihmisten lähellä ja ovat todella leikkisiä. Vielä kuitenkin on matkaa siihen, että pojat tulisivat silityksiä pyytämään. Arkuudestaan huolimatta kissat elävät onnellista sisäkissan elämää ja saavat hyvää esimerkkiä perheen omasta sosiaalisesta kissasta. Repe ja Late toivovat itselleen kummeja! Kuvassa ensimmäisenä on sijaiskodin oma kissa, sen perässä istuu Repe ja viimeisenä jonossa on Late.

Ryhtyisitkö Repelle ja Latelle kummiksi? Laita sähköpostia: kasey.viestinta(at)gmail.com


SENTTI

Sentti on suloinen alle vuotias kissa, jolla on ollut kovasti vastoinkäymisiä. Sentti löysi jo oman kodinkin mutta muutto sinne siirtyi kun kissan hengitys alkoi pitää outoa rahinaa. Senttiä tutkittiin ja lääkittiin mutta kissa ei parantunut. Sentille tehtiin rahankeräys, jonka myötä kissa kävi hengitysteiden tähystyksessä. Siellä kissalla todettiin todennäköisesti mycoplasman aiheuttama keuhkotulehdus ja astmamuutoksia. Sentin muutto omaan kotiin peruttiin, sillä kissalla on pitempi kuntoutus edessä. Sentti on ihana iloinen nuori kissa, joka rakastaa leikkiä. Silityksiä ujo Sentti ei vielä hae mutta on jo huomattavasti reipastunut alkuajoista.

Ryhtyisitkö Sentille kummiksi? Laita sähköpostia: kasey.viestinta(at)gmail.com


SIENNA

Sienna on aikuinen tyttökissa, jolla oli yhdistykselle tullessaan paha korvapunkkitartunta ja korvatulehdus molemmissa korvissaan. Korvapunkit kuolivat helposti lääkityksillä, mutta Siennan korvien kunto meni koko ajan huonompaan. Lopulta korvakäytävät paksuuntuivat miltei umpeen ja ainoa ratkaisu eutanasian välttämiseksi oli poistaa Siennalta molemmat korvakäytävät. Leikkaus meni hyvin ja Sienna toipui hienosti. Leikkauksen jälkeen Sienna muuttui kuin eri kissaksi: Ennen rauhallinen ja ujo Sienna on todella aktiivinen ja rohkea. Sienna on jopa innostunut valjasulkoilusta ja jaksaa tehdä pitkiäkin lenkkejä. Siennalla todettiin allergiaa, jonka vuoksi sillä on kutinaa. Siennalla on tällä hetkellä menossa erityisruokavalio. Sienna ei ole vielä valmis omaan kotiin.

Ryhtyisitkö Siennalle kummiksi? Laita sähköpostia: kasey.viestinta(at)gmail.com


PIIA JA KALLE

Kalle on tullut yhdistykselle löytökissana syyskuussa 2019 ja Piia samoin löytökissana tammikuussa 2020. He tutustuivat sijaiskodissa ja ovat nykyisin hyviä ystäviä. Nuori Piia on rohkeampi ja uteliaampi tutkiskelija, Kalle seniorina rauhallisempi. Molemmat rakastavat herkkuja, varsinkin Piia. Kalle antaa jo silittää, Piia ei tule vielä siliteltäväksi. Piia ja Kalle etsivät yhteistä kotia. Ryhtyisitkö Piialle ja Kallelle kummiksi? Laita sähköpostia kasey.viestinta(at)gmail.com


Kummia vailla olevat koirat:

Tällä hetkellä yhdistyksellä ei ole kummia etsiviä koiria.


Kummia vailla olevat muut pieneläimet:

Tällä hetkellä yhdistyksellä ei ole kummia etsiviä muita eläimiä.


Jaa sivu