Kummiksi eläimelle?

Haluaisitko kissan, koiran tai muun lemmikin mutta et pysty ottamaan omaa lemmikkiä allergian, elämäntilanteen tai jonkin muun syyn takia? Eläinkummius on tapa auttaa yhtä koditonta eläintä omaan kotiinsa. Useimmiten kummeja etsitään eläimille, joille ei voi vielä kotia etsiä terveydentilan tms syyn vuoksi. Eläinkummina saat kuulumisia ja kuvia kummieläimestäsi valintasi mukaan joko sähköpostitse tai kirjeitse n. 1-2kk välein. Eläinkummimaksu on 20€/kk. Halutessasi saat toki maksaa isompaakin maksua. Voit lopettaa kummiuden milloin tahansa. Muuten kummius päättyy silloin, kun eläin pääsee omaan kotiinsa. 

Ryhdy kummiksi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen kasey.kissakummivastaava(at)gmail.com tai soittamalla/tekstaamalla eläinkoti Pesän puhelinnumeroon p. 050 555 1186. Ilmoita meille nimesi, sähköpostiosoitteesi, postitusosoitteesi sekä eläin, jonka kummiksi haluaisit ryhtyä. 


Kummia vailla olevat kissat:

JIPPU

Jippu saapui yhdistykselle erittäin huonokuntoisena ja nälkiintyneenä. Se on asunut sijaiskodissa hoidettettava ja kotia etsien nyt vajaa vuoden verran populaatiokaverinsa Jimin kanssa. Onneksi hammaremontin ja muiden toimenpiteiden avulla Jipun kunto on parantunut hyvin. Jipusta on tullut sijaiskodissa seurallinen ja hyvin mukavuudenhaluinen kissa. 

Ryhtyisitkö sinä Jipulle kummiksi? Laita sähköpostia: kasey.kissakummivastaava(at)gmail.com


Kummia vailla olevat koirat:

Tällä hetkellä yhdistyksellä ei ole kummia etsiviä koiria.


Kummia vailla olevat muut pieneläimet:

Tällä hetkellä yhdistyksellä ei ole kummia etsiviä muita eläimiä.


Jaa sivu