Kummiksi eläimelle?

Haluaisitko kissan, koiran tai muun lemmikin mutta et pysty ottamaan omaa lemmikkiä allergian, elämäntilanteen tai jonkin muun syyn takia? Haluatko tukea ja seurata kodittoman eläimen elämää yhdistyksellä ollessa aina uuden kodin löytymiseen asti? Eläinkummius on tapa auttaa yhtä koditonta eläintä omaan kotiinsa. Useimmiten kummeja etsitään eläimille, joille ei voi vielä kotia etsiä terveydentilan tms syyn vuoksi. Eläinkummina saat kuulumisia ja kuvia kummieläimestäsi valintasi mukaan joko sähköpostitse tai kirjeitse n. 1-2kk välein. Eläinkummimaksu on 20€/kk. Halutessasi saat toki maksaa isompaakin maksua. Voit lopettaa kummiuden milloin tahansa. Muuten kummius päättyy silloin, kun eläin pääsee omaan kotiinsa. 

Ryhdy kummiksi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen kasey.viestinta(at)gmail.com tai soittamalla/tekstaamalla eläinkoti Pesän puhelinnumeroon p. 050 555 1186. Ilmoita meille nimesi, sähköpostiosoitteesi ja eläimen nimi, jonka kummiksi haluaisit ryhtyä. 


Kummia etsivät kissat:

LINDA, LUSI & LULU

Hei. Me ollaan Lusi, Linda ja Lulu. Tulimme yhdistykselle L-populaatiosta loukutettuina heinäkuun lopulla. Olimme eläneet koko elämämme ulkona ja olimme täysin ihmisiin tottumattomia ja nälkiintyneitä. Jos yhdistys ei olisi meitä saanut kiinni, emme olisi enää kauaa jaksaneet taistella. Olimme kaikki tosi kuivuneita, punkkeja löytyi monta kymmentä ja Lusilla oli paha haava niskassa. Eläinlääkärin kautta tulimme tänne Pyhtäälle sijaiskotiin toipumaan. Eläinlääkäri arvioi että Linda on 8-10-vuotias tyttö, Lusi 2-vuotias kolli ja Lulu noin vuoden ikäinen tyttö. Ensimmäinen kuukausi on sujunut meillä hyvin. Olemme syöneet hyvin ja nauttineet toistemme seurasta ja leikimme keskenämme. Kun ihmiset tulevat, menemme vielä piiloon, mutta emme enää säikähdä heitä. Meillä on vielä pitkä matka edessä ennen kesyyntymistä. Olisikin kiva, jos saisimme kummin, joka haluaisi seurata meidän matkaa villiintyneistä kissoista lemmikeiksi.


MIO

Olen Mio, populaatiosta kotoisin oleva ujo nuori kollikissa. Olen viettänyt sijaiskodissa jo pari kuukautta, ja vasta ihan viime aikoina olen rohkaistunut tulemaan esille ihmisen läsnäollessa, aiemmin piilottelin sängyn alla. Minulla on kissakavereita täällä sijaiskodissa ja heidän seurastaan pidän kovasti. Olisi kiva, jos saisin oman kummin, jolle voisin kertoa edistysaskeleistani.


Kummia etsivät koirat:

Tällä hetkellä yhdistyksellä ei ole kummia etsiviä koiria.


Kummia etsivät muut pieneläimet:

Tällä hetkellä yhdistyksellä ei ole kummia etsiviä muita eläimiä.


Jaa sivu