Kummiksi eläimelle?

Haluaisitko kissan, koiran tai muun lemmikin mutta et pysty ottamaan omaa lemmikkiä allergian, elämäntilanteen tai jonkin muun syyn takia? Haluatko tukea ja seurata kodittoman eläimen elämää yhdistyksellä ollessa aina uuden kodin löytymiseen asti? Eläinkummius on tapa auttaa yhtä koditonta eläintä omaan kotiinsa. Useimmiten kummeja etsitään eläimille, joille ei voi vielä kotia etsiä terveydentilan tms syyn vuoksi. Eläinkummina saat kuulumisia ja kuvia kummieläimestäsi valintasi mukaan joko sähköpostitse tai kirjeitse n. 1-2kk välein. Eläinkummimaksu on 20€/kk. Halutessasi saat toki maksaa isompaakin maksua. Voit lopettaa kummiuden milloin tahansa. Muuten kummius päättyy silloin, kun eläin pääsee omaan kotiinsa. 

Ryhdy kummiksi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen kasey.viestinta(at)gmail.com tai soittamalla/tekstaamalla eläinkoti Pesän puhelinnumeroon p. 050 555 1186. Ilmoita meille nimesi, sähköpostiosoitteesi ja eläimen nimi, jonka kummiksi haluaisit ryhtyä. 


Kummia etsivät kissat:

KEIMO

Hei olen Keimo ja etsin itselleni kummia. Nämä sijaiskodin ihmiset ovat sitä mieltä, että minun olisi aika alkaa tutustumaan muihinkin ihmisiin. Koska olen kuitenkin vielä aika ujo, niin ajattelin, että olisi helpompi aloittaa itsensä esittely kirjeiden välityksellä.

Taustaltani olen löytökissa ja olen nyt opetellut tätä kotikissana olemista täällä sijaiskodissa. Elämä täällä ei ole ollenkaan hullumpaa, joka päivä tarjoillaan ruoka (ei siis tarvitse itse pyydystää) ja leikitään. Aika usein myös ihan vaan laiskotellaan ja katsotaan vaikkapa telkkaria. Jos Sinä haluaisit kuulla lisää minusta ja elämästäni täällä sijaiskodissa, niin ei tarvitse ujostella vaan ottaa rohkeasti yhteyttä.

Toivottavasti kuulen Sinusta pian,
Ystävällisin teveisin Keimo K Barreli


HERMANN

Hermann tässä moi! Mie oonkin jo aika julkkis ja oon esiintynyt monissa yhdistyksen julkaisuissa. Viime ajat oon kampanjoinut uuden eläinsuojelukeskuksen puolesta. Miullapa on niitä omia haasteita kyllä. Sanovat, että on jotain neurologista vikaa päässäni, mitä se sitten tarkoittaakaan. Kuulemma takajalkani ovat vähän normaalia huterammat ja koordinaatio heikompi. Mie en kyllä tällaista oo huomannut vaan tällaista miun elämä on aina ollut. Oon kova leikkijä ja nautin kovasti painimisesta kissojen kanssa. Ruoka-ajat ei mene koskaan miulta ohi, sillä osaan muistuttaa näitä hoitajaihmisiä, jos meinaavat unohtaa. En oo vielä valmis omaan kotiin, mutta omia kummeja olisi ihana saada!


LINDA, LUSI & LULU

Hei. Me ollaan Lusi, Linda ja Lulu. Tulimme yhdistykselle L-populaatiosta loukutettuina heinäkuun lopulla. Olimme eläneet koko elämämme ulkona ja olimme täysin ihmisiin tottumattomia ja nälkiintyneitä. Jos yhdistys ei olisi meitä saanut kiinni, emme olisi enää kauaa jaksaneet taistella. Olimme kaikki tosi kuivuneita, punkkeja löytyi monta kymmentä ja Lusilla oli paha haava niskassa. Eläinlääkärin kautta tulimme tänne Pyhtäälle sijaiskotiin toipumaan. Eläinlääkäri arvioi että Linda on 8-10-vuotias tyttö, Lusi 2-vuotias kolli ja Lulu noin vuoden ikäinen tyttö. Ensimmäinen kuukausi on sujunut meillä hyvin. Olemme syöneet hyvin ja nauttineet toistemme seurasta ja leikimme keskenämme. Kun ihmiset tulevat, menemme vielä piiloon, mutta emme enää säikähdä heitä. Meillä on vielä pitkä matka edessä ennen kesyyntymistä. Olisikin kiva, jos saisimme kummin, joka haluaisi seurata meidän matkaa villiintyneistä kissoista lemmikeiksi.


Kummia etsivät koirat:

Tällä hetkellä yhdistyksellä ei ole kummia etsiviä koiria.


Kummia etsivät muut pieneläimet:

Tällä hetkellä yhdistyksellä ei ole kummia etsiviä muita eläimiä.


Jaa sivu