Kummiksi eläimelle?

Haluaisitko kissan, koiran tai muun lemmikin mutta et pysty ottamaan omaa lemmikkiä allergian, elämäntilanteen tai jonkin muun syyn takia? Haluatko tukea ja seurata kodittoman eläimen elämää yhdistyksellä ollessa aina uuden kodin löytymiseen asti? Eläinkummius on tapa auttaa yhtä koditonta eläintä omaan kotiinsa. Useimmiten kummeja etsitään eläimille, joille ei voi vielä kotia etsiä terveydentilan tms syyn vuoksi. Eläinkummina saat kuulumisia ja kuvia kummieläimestäsi valintasi mukaan joko sähköpostitse tai kirjeitse n. 1-2kk välein. Eläinkummimaksu on 20€/kk. Halutessasi saat toki maksaa isompaakin maksua. Voit lopettaa kummiuden milloin tahansa. Muuten kummius päättyy silloin, kun eläin pääsee omaan kotiinsa. 

Ryhdy kummiksi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen kasey.viestinta(at)gmail.com tai soittamalla/tekstaamalla eläinkoti Pesän puhelinnumeroon p. 050 555 1186. Ilmoita meille nimesi, sähköpostiosoitteesi ja eläimen nimi, jonka kummiksi haluaisit ryhtyä. 


Kummia etsivät kissat:


PIIA JA KALLE

Kalle on tullut yhdistykselle löytökissana syyskuussa 2019 ja Piia samoin löytökissana tammikuussa 2020. He tutustuivat sijaiskodissa ja ovat nykyisin hyviä ystäviä. Nuori Piia on rohkeampi ja uteliaampi tutkiskelija, Kalle seniorina rauhallisempi. Molemmat rakastavat herkkuja, varsinkin Piia. Kalle antaa jo silittää, Piia ei tule vielä siliteltäväksi. Piia ja Kalle etsivät yhteistä kotia. Ryhtyisitkö Piialle ja Kallelle kummiksi? Laita sähköpostia kasey.viestinta(at)gmail.com


FRIDA JA FLIK

Frida saapui yhdistykselle F-populaation matkassa. Muut populaation kissat olivat kovin arkoja mutta Frida taas täysin kesy. Frida rakastaa ihmisiä ja nauttii ihmisen läheisyydestä. Viimeisillään tiine Frida synnytti kiireellisellä sektiolla pentunsa, joista yksi on Flik. Muut sisarukset lähtivät uusiin koteihin luovutusiässä mutta Flik jäi emonsa kanssa sijaiskotiin jatkuvan sairastelun vuoksi. Frida-emo on myös sairastellut ja vieläkään tämä kaksikko ei ole valmis omaan kotiin. Joskus tulevaisuudessa Fridalle ja Flikille etsitään yhteinen hyvä koti. Siihen asti kissat saavat nauttia hyvästä hoidosta sijaiskodissaan. Frida ja Flik etsivät nyt kummeja!

Ryhtyisitkö Fridalle ja Flikille kummiksi? Laita sähköpostia: kasey.viestinta(at)gmail.com


IONA

Iona on noin neljävuotias kaunis, kilpikonnavärinen tyttökissa. Iona on peräisin kissapopulaatiosta ja on loppuvuodesta asti asunut sijaiskodissa Kotkassa. Se on jo steriloitu ja odottaa nyt pääsyä hammashoitoon, ennen kuin voi aloittaa oman kodin etsinnän.

Iona on vielä ujo eikä tahdo silityksiä, mutta tykkää kuitenkin leikkiä ihmisen kanssa sekä mielellään vieressä kuuntelee, kun häntä kehutaan hienoksi kissatytöksi. Olisi ihanaa saada oma kummi! 

Ryhtyisitkö Ionalle kummiksi? Laita sähköpostia: kasey.viestinta(at)gmail.com


MANGA

Olen Manga, hyvin persoonallinen poikakissa. Taustaltani olen arka löytökissa, ja olen nyt opetellut kotikissan elämää sijaiskodissani Kotkassa. Luonteeltani olen hyvin leikkisä, mutta myös kohteliaan pidättyväinen.
Osallistun mielelläni kaikkiin kodin askareisiin ja viihdyn ihmisteni seurassa. En kuitenkaan vielä halua, että minuun kosketaan. Oma kummi olisi kiva!

Ryhtyisitkö Mangalle kummiksi? Laita sähköpostia: kasey.viestinta(at)gmail.com


Kummia etsivät koirat:

Tällä hetkellä yhdistyksellä ei ole kummia etsiviä koiria.


Kummia etsivät muut pieneläimet:

Tällä hetkellä yhdistyksellä ei ole kummia etsiviä muita eläimiä.


Jaa sivu