Sirutus


Eläinten tunnistemerkintä ja rekisteröinti

Suoritamme sirutuksia myös yhdistyksen ulkopuolisille eläimille. Sirutettavan eläimen tulee olla normaalisti käsiteltävissä, eli emme siruta rauhoitusta vaativia eläimiä.

Eläimen sirutus eläinsuojelukeskuksella (Itäinen Kanavatie 6, Lappeenranta):

  • 30€/eläin

Emme tällä hetkellä tee sirutuksia asiakkaan kotona.

Yhdistys kirjaa sirun saaneen eläimen tunnistustiedot ja omistajan yhteystiedot Turvasiru.fi-rekisteriin. Jos Turvasiru-palvelussa mukana oleva lemmikki katoaa omistajaltaan, voivat eläinsuojeluviranomaiset eläimen löydyttyä saada tämän tunnusnumeron avulla välittömästi selville omistajan tiedot ja ottaa häneen yhteyttä. Palvelu toimii internetissä 24/7. Omistaja saa henkilökohtaisen käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voi koska tahansa internetin kautta tarkistaa ja muuttaa palvelun rekisterissä olevia yhteystietoja. Sirutushintoihin sisältyy mikrosirun hinta ja Turvasiru-rekisterin maksu.

Huom! Koiran sirutuksessa saat myös lomakkeen, jonka avulla voit ilmoittaa koirasi sirutiedot valtion koirarekisteriin. Koirarekisterin rekisteröintimaksu ei sisälly sirutuksen hintoihin, vaan omistajan tulee itse huolehtia rekisterimaksusta ja tietojen ilmoituksesta rekisteriin. Lisätietoja koirarekisteristä löydät täältä.

Lisätietoja siruttamisesta saat sähköpostitse kasey.elainsuojelukeskus@gmail.com tai puhelinnumerosta 050 553 6100.

Jaa sivu