Sirutus


Eläinten tunnistemerkintä ja rekisteröinti

Yhdistyksen kotia etsivät aikuiset kissat luovutetaan pääsääntöisesti leikattuina, rokotettuina, madotettuina, sirutettuina ja FIV/FeLV-testattuina. Kissanpennut luovutetaan pääsääntöisesti rokotettuina, sirutettuina ja madotettuina. Suoritamme sirutuksia myös yhdistyksen ulkopuolisille eläimille. Sirutushinnasto:

  • Eläimen sirutus asiakkaan kotona 1. eläin 25 €
  • Eläimen sirutus asiakkaan kotona vähintään 2 eläintä 20 €/eläin
  • Hintoihin sisältyy kotikäynti max. 10 km/suunta Eläinsuojelukeskus Miulta, Itäinen Kanavatie 6, 53420 Lappeenranta, katsottuna. Pidempiin matkoihin lisätään 0,21 €/km km-korvaus 10 km/suunta ylittävältä osalta.
  • Pelkkä sirun rekisteröinti Turvasiruun 10 €
  • Eläimen sirutus Eläinsuojelukeskus Miulla 20 €/eläin

Yhdistys kirjaa sirun saaneen eläimen tunnistustiedot ja omistajan yhteystiedot Turvasiru.fi-rekisteriin. Jos Turvasiru-palvelussa mukana oleva lemmikki katoaa omistajaltaan, voivat eläinsuojeluviranomaiset eläimen löydyttyä saada tämän tunnusnumeron avulla välittömästi selville omistajan tiedot ja ottaa häneen yhteyttä. Palvelu toimii internetissä 24/7. Omistaja saa henkilökohtaisen käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voi koska tahansa internetin kautta tarkistaa ja muuttaa palvelun rekisterissä olevia yhteystietoja. Yhdistykseltä adoptoitava eläin on adoptiohetkellä rekisteröity eläinsuojeluyhdistyksen nimiin ja siirretään koeajan (noin yksi kuukausi) jälkeen ostajan nimiin ostajan myyntisopimukseen kirjatuilla tiedoilla. Eläinsuojeluyhdistys voi tarvittaessa auttaa tietojen päivittämisessä. 

Lisätietoja siruttamisesta sähköpostitse kaakkoissuomensey(at)gmail.com tai puhelinnumerosta 050 555 1186.

Jaa sivu