Lähde mukaan Tonkkakeräykseen Eläinten viikolla, apuasi tarvitaan

2.10.2014

Suomessa elää vajaat kolmesataatuhatta nautaa. Samaan aikaan maaseudulla ajeleva ihmettelee: Minne lehmät ovat kadonneet? Nykymallisessa tuotannossa nauta voi viettää koko elämänsä sisätiloissa. Lisäksi Suomessa edelleen yli puolet lypsykarjatiloista on parsinavettoja, joissa lypsylehmät voivat ottaa vain muutaman askeleen eteen ja muutaman taakse.

Me haluamme, että parsinavetat kielletään tulevassa eläinsuojelulaissa. Mahdolliselle siirtymäajalle haluamme pakollisen, ympärivuotisen ulkoilumahdollisuuden kaikille parressa pidettäville naudoille.

Miksi Tonkkakeräys?

Eläinten viikkoa vietetään Eläinten päivästä alkaen 4.-10.10. Me haluamme, että jokainen eläin saa hyvän elämän, syntymästä kuolemaan. Siksi järjestämme Eläinten viikon keräyksen 4.-10.10. eläinsuojelun hyväksi.

Helsingissä Eläinten viikon keräys järjestetään Rautatieasemalla, jossa kerääjiä on koko viikon ajan klo 14-18. Myös monet jäsenyhdistyksemme osallistuvat keräykseen. Lahjoittaa voi myös verkossa ja tekstiviestillä. Lähetä viesti SEY10 numeroon 16588 (viestin hinta on 10 euroa) tai vieraile osoitteessa www.sey.fi/tue-toimintaa/lahjoitus

Mikä Tonkkakeräys?

Eläinten viikon keräys nimettiin Tonkkakeräykseksi, jotta se yhdistyisi ihmisten mielissä eläinsuojeluun. Lisäksi vuoden 2014 Eläinten viikon teemana on nauta, joten maitotonkat sopivat hyvin viikon teemaan. Tonkkakeräykseen lahjoittamasi rahat ohjataan Eläinten viikon kampanjatyöhön ja SEYn jäsenyhdistysten tekemän eläinsuojelutyön tukemiseen.

Miten mukaan?

Tonkkakeräykseen voi osallistua
– lahjoittamalla rahaa SEYn nettisivujen kautta – samalla voit seurata virtuaalisen tonkan täyttymistä! Linkki tonkkaan: elaintenviikko.fi
– tekemällä 10 euron suuruisen mobiililahjoituksen lähettämällä viestin SEY10 numeroon 16588,
– lahjoittamalla Eläinten viikon katukeräykseen elaintenviikko.fi/tonkkakerays

Kiitos tuestasi – eläinten puolesta!

Aura Yliselä
Varainhankkija
SEY
aura.ylisela@sey.fi

 

 

Jaa sivu
Skip to content