Yhdistys toimii vapaaehtoisvoimin paikallisen eläinsuojelutyön edistämiseksi

Lahden seudun eläinsuojeluyhdistys ry

Lahden seudun eläinsuojeluyhdistys (Lsey) on SEY Suomen eläinsuojeluyhdistysten liiton jäsenyhdistys. Yhdistykseen kuuluu reilu 100 jäsentä pääasiassa Päijät-Hämeen alueelta.

Lahden seudun eläinsuojeluyhdistyksen toiminnan tavoitteena on eläinten hyvinvoinnin lisääminen. Toimintaamme kuuluu eläinten hyvinvoinnista ja eläinsuojelusta tiedottaminen ja valistaminen. Toimintamme erityisenä kohderyhmänä ovat lapset ja nuoret.

Löytöeläimet ja eläinsuojelu Lahdessa

Päijät-Hämeen eläinsuojeluyhdistyksellä on koirien, kissojen ja muiden pienten lemmikkieläinten talteenottosopimus Lahden, Nastolan, Orimattilan, Heinolan, Hollolan ja Sysmän kanssa. Löytöeläintalo sijaitsee Jokimaan raviradan lähellä Lahdessa. Osoite: Jokimaankuja 4, 15700 Lahti Puh: 03-7811 543 (ma-pe 13-18, su 13-16) Akuuteissa asioissa (esim. kadonnut/löytynyt eläin) päivittäin klo 8-20, puh: 044-9744636 Eläinsuojelu Lahdessa https://www.lahti.fi/palvelut/ymparistoterveys-ja-elainten-hyvinvointi/elainlaakaripalvelut/elainsuojelu Muut Lahden seudun löytöeläinten talteenottopaikat löydät osoitteesta www.karkurit.fi

Kampanjat

Kyvykäs eväkäs

Kaloja kohdellaan ehkä huonommin kuin mitään muita eläimiä. Nyt on aika vaatia kaloille parempaa kohtelua.

Lue lisää

Eläinpoliisi

Teemme töitä sen puolesta, että eläinsuojelurikoksiin keskittyvä poliisitoiminta laajenee koko maahan.

Lue lisää

Parempi laki eläimille

Haluamme modernin ja edistyneen lain, joka suojelee eläimiä kunnolla.

Lue lisää