Koululaisille ja opettajille

Vietimme SEYn Eläinten viikkoa vuonna 2017 luonnoneläinteemalla. Luonnoneläimistä, niiden elintavoista sekä ihmisen ja luonnoneläinten kohtaamisista on tehty maksuton tietopaketti lapsille ja nuorille.

Oppimateriaalin leipäteksti soveltuu noin 3.-luokkalaisille ja sitä vanhemmille. Pienemmille lapsille on tehty tekstin lomaan selkotekstilaatikot. Selkotekstilaatikko tiivistää kunkin teeman pariin lauseeseen. Vihkosen on kirjoittanut eläintenhoitajien ammatillinen opettaja Päivi Ylikorpi.

Aineisto on suunniteltu ensisijaisesti biologian, ympäristötiedon, äidinkielen ja kuvaamataidon opetukseen. Kouluopetuksen lisäksi aineisto soveltuu käytettäväksi muun muassa luonto- ja eläinkerhoissa, partiossa ja 4H-toiminnassa. Vihkosia on saatavana suomen kielellä.

Näiltä sivuilta löydät lisätehtäviä koulujen ja kerhojen käyttöön. Tehtävät perustuvat SEYn Eläinten viikon 2017 koululaismateriaaliin sekä sey.fi/luonnonelaimet -sivuston teksteihin.

Lataa Eläin luonnossa -opas (PDF)

Tilaa maksuttomia opetusmateriaalejamme

Tuottamamme oppaat ovat maksuttomia ja niitä saa tilata kuka tahansa. Oppaita saa jakaa esimerkiksi erilaisissa tapahtumissa, ja opettajat voivat tilata oppaita koko luokalle tai koululle. Oppaista kuitenkin koituu meille lähetys- ja painokustannuksia, joten tilaathan oppaita harkitusti.

Jaa sivu
Skip to content