Kouluvierailut

Opettajien on mahdollista tilata vierailijoita kouluunsa oppituntunneille tärkeän ja hyödyllisen tiedon jakamiseksi. Vierailijat ovat ilmaisia. Ryhmien kannattaa olla enintään 30 henkilön ryhmiä, jotta keskustelua syntyy. Opettaja on luokassa paikalla koko kouluvierailun ajan, hän voi joko osallistua harjoitteisiin tai seurata sivummalla.

Vierailijat ovat SEYn kouluttamia vapaaehtoisia: ympäri Suomea toimivien jäsenyhdistysten aktiiveja sekä eläinsuojeluneuvojia. Kouluvierailujen avulla voidaan lisätä lasten ja nuorten tietämystä eläinasioista ja herättää positiivista kiinnostusta eläinsuojelutoimintaa kohtaan.

Vierailujen sisällöt on räätälöitävissä vierailijan kanssa. Teemoja voivat olla muun muassa:

  • Eläinsuojelu ja eläinten hyvinvointi
  • SEYn ja jäsenyhdistyksen toiminnan esittely
  • Valvoja- ja neuvojatoiminnan esittely

Vierailut sopivat esimerkiksi biologian, elämänkatsomustiedon ja filosofian tunneille. Luentojen tarkoituksena on herättää oppilaita pohtimaan monipuolisia kysymyksiä mm. hyvään elämään, eläinten hyvinvointiin, ihmisten vastuuseen ja oikeuksiin sekä omaan toimintaan liittyen.

Oulun alueella kouluvierailuita tekevät

Leena Heikkilä
vuokkoleena.heikkila@dnainternet.net

Mervi Valjus, eläinsuojeluneuvoja
elsuneuvonta@gmail.com
044 970 6936

Kouluvierailijamme tekevät vierailuja vapaaehtoispohjalta oman työnsä ohella, joten emme voi taata jokaisen vierailupyynnön toteutumista.

Jaa sivu
Skip to content