Jäsentiedote 1/2020

Olemme julkaisseet jäsentiedotteen SEY Raahen jäsenille. Tiedotteessa kerromme muun muassa vuosikokouksestamme, johon toivotamme tervetulleiksi kaikki toiminnastamme kiinnostuneet!

Järjestämme vuosikokouksen Raahessa kahvila Ruiskuhuoneen Pruutassa sunnuntaina 5.7. klo 18. Olet tervetullut mukaan! Tarvitsemme uusia toimijoita, jotta saisimme yhdistystoiminnan pysymään käynnissä. Otahan kaveri mukaan uuteen harrastukseen!

Tämä vuosi on yhdistyksemme 20. toimintavuosi. Mitä me käytännössä teemme? Järjestämme mm. omien aikaresurssiemme mukaan Eläinten viikon toimintaa (esimerkiksi esitteiden jakoa ja askartelua), osallistumme linnunpönttötalkoisiin, sovimme eläinlääkärin kanssa sirutus- ja leikkuutempauksia, autamme kissojen loukutuksissa, ylläpidämme kirppispöytää PH Kirppiksellä ja keksimme muuta varainkeruutoimintaa sekä järjestämme perinteisen Eläinten joulurauhan julistuksen ja esimerkiksi asiantuntijaluentoja. Uudet ideat ovat tervetulleita!

Jaa sivu
Skip to content