Jäsensivut

Näiltä sivuilta löydät tietoa Salon Seudun Eläinsuojeluyhdistyksen jäseneduista ja aktiivitoimintaan osallistumisesta. Alasivuilta löydät tarkempaa tietoa yhdistyksen jäsentiedotteista, jäsenmaksuista ja siitä miten toimia, jos yhteystietosi muuttuvat.

SEY:n Eläinten Ystävä -lehti

Suurin osa jäsenistämme on kannatusjäseniä, jotka kannattavat toimintaa jäsenmaksun kautta ja saavat Suomen Eläinsuojeluyhdistysten Liitto ry:n (SEY:n) Eläinten Ystävä -lehden neljä kertaa vuodessa. Lehti alkaa saapua heti, vaikka yhdistykseen liittyisi vasta loppuvuodesta. Jos lehden tulossa on pientäkin ongelmaa, voit informoida yhdistystä asiasta: ssey.salo(at)gmail.com.
 
Lue lisää SEY:n Eläinten Ystävä -lehdestä.
SEY lähettää postitse laskun jäsenmaksusta keväisin ja lasku tulee aina koko vuodesta.

Liity SSEY:n jäseneksi!

Voit auttaa eläimiä ja tukea yhdistyksen toimintaa eläinten hyväksi tekemällä lahjoituksen. Jopa 5€ kuukausilahjoituksella autat Salon Seudun Eläinsuojeluyhdistystä korvaamattomasti!

Aktiivitoimintaan osallistuminen

Jos sinua kiinnostaa jäsenyyden lisäksi aktiivitoiminta, olet tervetullut mukaan myös SSEY:n kenttätoimintaan, puuharyhmätoimintaan tai sometiimiin. Aktiivisia jäseniä, joilla on innostusta ja halua omaa aikaansa käyttämällä tukea yhdistyksen toimintaa, eläinten hyvinvointia sekä eläinten kohtelun valvontaa, kaivataan aina lisää! Kaikki apu, pienempikin, on todella tervetullutta.
Lisätietoja voit kysellä SSEY:n hallituksen jäseniltä.

Tule Mukaan Toimintaan!
Lue lisää, miten voit auttaa!

Kiitos tuestasi ja tervetuloa mukaan toimintaan!

Jaa sivu
Skip to content