Turvasiru

Turvasiru.fi

Lemmikin katoaminen, karkaaminen tai varkaiden käsiin joutuminen on painajainen omistajalle. Yhtä lailla eläin kärsii suunnattomasti, jos se joutuu eroon omistajastaan. Turvasiru-verkkopalvelu auttaa sekä omistajaa että lemmikkiä löytämään toisensa – kellon ympäri, vuoden jokaisena päivänä. Turvasiru tuo kadonneen kaverin takaisin!
 
Kun mikrosirutetun lemmikin tiedot viedään Turvasiru-verkkopalveluun, saa lemmikki parhaan mahdollisen turvan. Jos Turvasiru-palvelussa mukana oleva lemmikki katoaa omistajaltaan, voivat eläinsuojeluviranomaiset eläimen löydyttyä saada tämän tunnusnumeron avulla välittömästi selville omistajan tiedot ja ottaa häneen yhteyttä. Palvelu toimii internetissä 24/7.

Turvasirun avulla koditon eläin löytää tiensä takaisin kotiin ja seikkailu voi päättyä onnellisesti.

Pidä yhteystietosi aina ajantasalla Turvasiru.fi -palvelussa

Turvasiru.fi-palveluun liittyneet saavat henkilökohtaisen käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voi koska tahansa internetin kautta tarkistaa ja muuttaa palvelun rekisterissä olevia yhteystietojaan. Liittyminen järjestelmään tapahtuu pääpiirteittäin seuraavasti: ensin ostetaan nettikaupasta aktivointikoodi, joka syötetään Turvasiru.fi -sivuille. Eläimen tiedot lisätään nettilomakkeeseen ja samalla luodaan käyttäjätunnus palveluun.

Nykyisen tietosuojalain vuoksi palvelussa mukana olevat toimijat eivät näe yhteystietojasi lainkaan, mutta voivat tarvittaessa lähettää sinulle viestin järjestelmän nettilomakkeella sähköpostiisi. Tarkistathan siis, että ERITYISESTI sähköpostisi on ajantasalla!
 
Mikäli palveluun liittymisessä tai sen toiminnassa ilmenee ongelmia, ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info(at)turvasiru.fi. Viestiin on hyvä laittaa seuraavat tiedot: mikrosirun numero, lemmikin nimi ja omistajan tiedot. Jos esimerkiksi saamasi aktivointikoodi ei jostakin syystä toimi, lähetä koodi meille takaisin. Näin saamme palvelua nopeutettua, kun voimme välittömästi tehdä jotakin. Yhteystiedot: info(at)turvasiru.fi

Kuinka liitän sirutetun lemmikkini Turvasiru-järjestelmään?

Turvasiruun voi liittyä ostamalla NETTIKAUPASTA turvasirupalvelun aktivointikoodin. Rekisteröinti maksaa 20 euroa / lemmikki. Kun olet maksanut ostoksen ja saanut aktivointikoodin sähköpostitse, voit kirjautua Turvasiru.fi-palveluun. Aktivointikoodin kirjoitettuasi pääset syöttämään lemmikkisi tiedot Turvasiru.fi-järjestelmään.Voit syöttää sähköpostitse saamasi tunnisteen ja tarkisteen TÄSTÄ
  

Jaa sivu
Skip to content