Turvasirukampanja Salon alueella

Tee Eläinsuojeluteko ja leikkauta lemmikkisi –
MIKROSIRU VELOITUKSETTA!

Mikrosiru veloituksetta lemmikillesi kiitokseksi vastuun kantamisesta!

Kiitokseksi vastuun kantamisesta Perniön ja Salon eläinsuojeluyhdistykset lahjoittavat lemmikillesi asennettavan turvasirun ja tietojen viennin Turvasiru.fi – palveluun.  Kaikki Salon alueen ja Kemiönsaaren eläinlääkärit sekä eläinlääkäriasemat ovat mukana!

Mitä sinun tuli tehdä saadaksesi lemmikillesi tuon sirun veloituksetta ja sirutietojen viennin rekisteriin?

  • Tilata lemmikillesi aika kastrointiin tai sterilointiin ja kertoa, että haluat samalla lemmikillesi eläinsuojeluyhdistyksen tarjoaman mikrosirun.
  • Eläinlääkärin luona täyttää tietojenkoontilomake ja antaa se eläinlääkärille. Yhdistys vie nämä tiedot sirurekisteriin.

Helppoa eikö totta?

Jos sinulla on ongelmia kuljetuksen suhteen, kuljetuskoppa puuttuu tai mahdollisesti tarvitset narttukissalle muutaman päivän hoidon leikkauksen jälkeen, ota yhteys 050-3396557, leena.aho@gmail.com.

Hyöty yhdistyksille olisi ei-toivottujen kissanpentujen väheneminen sekä löytöeläiminä talteen otettujen lemmikkien saaminen helpommin takaisin kotiin. Kissoja/koiria ei edes tarvitsisi viedä löytöeläinkotiin, sillä eläinsuojeluyhdistyksillä on sirulukijat.

Salon ja Perniön eläinsuojeluyhdistykset haluavat omalta osaltaan vaikuttaa tilanteeseen! Kaikki Salon alueen eläinlääkärit ja eläinlääkäriasemat sekä Kemiönsaaren eläinlääkäri ovat mukana kampanjassa. Eläinlääkärit asentavat leikattavaksi tuotaville kissoille ja koirille mikrosirun ilman erillistä veloitusta. Mikrosirun asennnus ja sirutietojen vienti valtakunnalliseen turvasiru rekisteriin arvo on minimissään 35 €.

Kiittäen vastuusi kantamisesta!
Salon Seudun Eläinsuojeluyhdistys ry. ja Perniön Seudun Eläinsuojeluyhdistys ry.

Jaa sivu
Skip to content