Tule mukaan toimintaan

Aktiivisia ja innokkaita avustajia kenttätoimintaan ja erilaisiin tempauksiin sekä yleisötilaisuuksiin tarvitaan aina. Tervetuloa joukkoon mukaan!

Kenttätoiminta 

Yhdistyksen tarkoituksena on edistää eläinsuojelua ja suojella eläimiä parhaalla mahdollisella tavalla kärsimykseltä, kivulta ja tuskalta sekä edistää eläinten hyvinvointia ja hyvää kohtelua.Yhdistyksen toiminta perustuu täysin vapaaehtoiseen toimintaan.

Yhdistyksellä on monipuolista kenttätoimintaa ja kenttätyöntekijät tekevät aktiivista, käytännönläheistä työtä eläinten hyväksi. Jos olet kiinnostunut osallistumaan kenttätoimintaan ja haluat näin tukea eläinten hyvinvointia, esimerkiksi olemalla mukana löytökissojen kuljetuksissa löytöeläinten hoitopaikkaan, ota rohkeasti yhteyttä SSEY:n hallituksen jäseniin

Puuharyhmätoiminta

Yhdistyksellä on aktiivinen ”puuharyhmä”. Ryhmän tarkoituksena on ideoida miten yhdistyksen tunnettavuutta lisätään ja kantaa vastuu erilaisista varainkeruutempauksista. Puuharyhmän toiminta perustuu vapaaehtoiseen toimintaan. Puuharyhmän toimintaan osallistumalla voit antaa oman tärkeän panoksesi eläinten hyväksi. Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä lähettämällä sähköpostia: ssey.salo(at)gmail.com ja kerro miten haluaisit olla mukana toiminnassamme. Kiitos!

Puuharyhmän toimintaan kuuluu monia asioita:

 • Kirpputoritoiminnan tukeminen: ryhmä tukee ja mainostaaa kirpputoritoimintaa sekä ideoi ja tekee tuotteita myyntiin.
 • Teema- ja juhlapäivien huomioiminen: kirpputorille tai tiettyä tapahtumaa varten voidaan tehdä tuotteita myyntiin yhdessä tai kukin itsenäisesti omalla ajallaan.
 • Askartelu ja käsityöt: ryhmä ideoi ja tekee yhdessä sovittuja tuotteita edistääkseen yhdistyksen toimintaa eläinten hyväksi. Jokainen saa ideoida ja ehdottaa sekä tehdä omia tai yhdessä sovittuja tuotteita myös itsenäisesti omalla ajallaan.
 • Arpajaispalkintojen ja muiden palkintojen kerääminen.
 • SSEY:n mainoksien ja esitteiden jakaminen.
 • Päätapahtumien organisointi ja toteuttaminen sekä niihin osallistuminen: esim. erilaiset varainhankintatempaukset, tapahtumat ja tilaisuudet.
 • Muut tapahtumat ja talkoot: uusien tapahtumien ja tuotteiden ideointi.
   
  Tule mukaan – lisää aktiivisia jäseniä kaivataan aina. Iloiseen ja aikaansaavaan ryhmäämme kaivataan aina lisää aktiivisia jäseniä, joilla on innostusta ja halua käyttää omaa aikaansa yhdistyksen toiminnan tukemiseen. Kaikki apu, pienempikin, on tervetullutta. Tapahtumien toteuttamiseen kaivataan muun muassa arpajaispalkintojen kerääjiä, mainosten jakajia, tekijöitä, avustajia, ideoijia sekä paikan päälle tapahtumaan henkilöitä myymään tuotteita ja kertomaan kiinnostuneille yhdistyksen toiminnasta.

Puuharyhmä on ollut mukana myös paikallisissa tapahtumissa myymässä tuotteitamme  ja arpoja. Näin yhdistys on saanut lisää näkyvyyttä ja runsaasti uusia jäseniä. Kaikki varainkeruutempauksista ja tapahtumista saatavat tuotot käytetään lyhentämättömänä yhdistyksen eläinsuojelutyöhön.

Jos olet kiinnostunut osallistumaan toimintaamme, ota yhteyttä lähettämällä sähköpostia: ssey.salo(at)gmail.com ja kerro miten haluaisit olla mukana. Kiitos!

Tervetuloa mukaan toimintaamme!

Kirpputori

Lue lisää kirpputorista kirppiksen omalta sivulta.

Jaa sivu
Skip to content