Ajankohtaista

Eilisessä tyttökissojen leikkauskampanjassa steriloitiin ja sirutettiin 10 tyttökissaa

Kiitos yhteistyöstä
Eläinlääkäriasema Lemmikkiaitta Oy ja eläinlääkäri Anna Viljanen

Tässä on Sipe, pakkasesta pelastettu pikkuinen poika.

Sipe asustelee tällä hetkellä sijaiskodissa veljensä Pontuksen kanssa. Sipe on veljeksistä vielä arempi ja varautuneempi. Tämä johtuu luultavasti siitä, että Sipellä todettiin alkava silmätulehdus sekä virtsatieinfektio. Toivotaan, että antibioottikuuri alkaa pian tepsimään ja parannuttuaan Sipekin pikkuhiljaa rohkaistuu

Yhdistyksellämme olevien kissojen määrä on kasvanut. Tällä hetkellä sijaiskodeissamme on 25 kissaa ja lisää olisi tulossa. Kissoista suurin osa on populaatiotaustaisia.
Ruoka, hiekka, lääke sekä eläinlääkärikulut ovat lisääntyneet huomattavasti.
Kissat saattavat olla yhdistyksellämme jopa kuukausia ennenkuin ne ovat valmiita uusiin koteihin.
Kissojen hoitoon, kesytykseen ja sosiaalistamiseen kuluu aikaa.
Populaatiokissojen loukutuksista sekä kuljetuksista aiheutuu myös kustannuksia, sillä toimimme koko Satakunnan alueella.


Haluamme kiittää teitä jo antamastanne avusta ja lahjoituksistanne

Voit myös halutessasi auttaa meitä populaatiokissojen hoitoon liittyvissä kustannuksissa tekemällä lahjoituksen tilillemme:

Satakunnan eläinsuojeluyhdistys
FI80 1775 3000 0004 43
Viestikohtaan: kissapopulaatiot
Rahankeräyslupa RA2020/22

Jokainen elämä on arvokas ja pienikin apu on iso apu. Kiitos sinulle, että välität

vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv

Yhdistyksellämme ei ole erillisiä tiloja kissoille, joten sijaiskodit ovat meille ensiarvoisen tärkeitä sekä toimintamme perusta. Ilman sijaiskoteja emme pystyisi pelastamaan eläimiä.
Apua tarvitsevien kissojen määrä on nousussa ja tämän vuoksi myös uusien sijaiskotien tarve on kasvanut.

Yhdistyksellemme tulevat kissat ovat pääosin arkoja, mahdollisesti jopa koko ikänsä ulkona eläneitä.
Niiden kesyyntymiseen ja sosiaalistamiseen kuluu usein aikaa, joten sijaiskodilta vaaditaan eläinrakkauden lisäksi tunnollisuutta sekä pitkäjänteisyyttä.
Lisäksi kissoja voi joutua lääkitsemään ja käyttämään eläinlääkärissä.

Huomioitavaa on myös, että kissat saattavat olla tartuntariski omille lemmikeille, joten sijaiskodissa tulisi olla mahdollisuus eristää omat sekä sijaiskotieläimet toisistaan ainakin aluksi. Omien lemmikkien rokotukset tulee myös olla kunnossa.

Yhdistys kustantaa sijoitettavan kissan ruoka-, hiekka-, eläinlääkäri- ja muut kulut. Saat halutessasi neuvoja ja apua yhdistyksemme sijaiskotivastaavilta tai muilta hallituksen jäseniltä.
Meillä on myös sijaiskodeille tarkoitettu oma lämminhenkinen watsup ryhmä, jossa saa vertaistukea muilta kotihoitajilta ja jossa voi jakaa kokemuksiaan tai kysellä neuvoja.

Paras palkinto sijaiskotityössä on, kun aran kissan luottamus alkaa pikkuhiljaa heräämään ja kiitokseksi saat siltä tyytyväistä puskemista ja kehräystä. Olet tehnyt tärkeän kesytystyön ja pelastanut kissan arvokkaan elämän ja antanut sille hyvät eväät matkalle kohti uutta pysyvää kotia

Jos koet, että voisit toimia sijaiskotina aroille kissoille, niin otathan meihin yhteyttä sähköpostilla: satesy@satesy.fi
tai facebookin messengerissä

🐾

Rahankeräyslupa RA2020/22
Lahjoitustili n:o FI80 1775 3000 0004 43

JOS OLET HALUKAS AUTTAMAAN OTA YHTEYTTÄ:

Tällä hetkellä varsinkin kotihoitajista on huutava pula, sillä kissoja tulee tasaisin väliajoin ulkosalta. Eli jos pystyt sijoittamaan arkoja kissoja tai auttamaan loukutuksissa. voit laittaa viestiä sähköpostiosoitteeseen:

kissojenpelastustiimi@satesy.fi

Jaa sivu
Skip to content