Uudistunut hallitus aloittaa 1.1.2023

Hallituksen puheenjohtaja vaihtuu. Uudeksi puheenjohtajaksi on valittu Marika Keski-Simonen.

Nyt suurin osa hallituksesta on valmistuneita tai valmistuvia eläintenhoitajia, eli heitä jotka ovat opiskellessaan alaa viettäneet pitkän tovin intensiivisesti löytöeläintalolla ja nähneet kissatalon arkea myös konkreettisesti. Myös rahastonhoitaja vaihtuu. Uusi rahastonhoitaja on Mia Kero.

Yhdistyksen varsinainen toiminta jatkaa ennallaan – paitsi ehkä hieman uudistuneempana. Eläimet ovat edelleen se tärkein asia, kaikki muu tulee sen jälkeen. Vuonna 2023 pyrimme entistä enemmän kokeilemaan uusia asioita rohkeammin, jotta saamme pidettyä katon asukkaidemme pään päällä.

Hyvää ja rauhallista uutta vuotta 2023 kaikille eläinystäville!

Jaa sivu
Skip to content