Myytäviä tuotteita

Kissanystävän ajantieto 2021 on ilmestynyt!

Hinta on ennallaan, 10 €

Saatavissa Hyvinkäällä Eläinlääkäriasema Aniumuksesta ja Sanumista, Willan ja Kodinkeskuksen Mustista ja Mirristä, Willan Faunattaresta, eläintarvikeliike Salamanterista ja löytöeläintalolta. Voit myös tilata lähettämällä viestin info.helsy@gmail.com tai puhelimitse 019-464 200. Kerro tilatessasi nimesi, osoitteesi ja montako kalenteria haluat. Laskutamme kalenterit ensin ja kun maksu on tullut tilille, kalenterit lähtevät postiin.

Hintaan lisätään postikulut:
1-2 kalenteria, postikulut 3,50 €,
3-8 kalenteria, postikulut 7,00 €,
suuremmat määrät pakettina halutun toimitustavan mukaan

Kalenterin tekstit ja kuvat Sini Hietanen, taitto Jenni Jämsen.

Joulukortit

Joulukorttien hinnat: 1-osaiset kortit on loppuunmyyty, 2-osaiset 1,50/ kpl

Kortteja voi tilata postitse (postikulut lisätään) lähettämällä viestiä info.helsy@gmail.com tai soittamalla 019 464 200. Ilmoita tilatessasi montako korttia haluat.

Lasinen juomapullo vaikka jumppasalille tai juuttikassi kauppareissulle. Kummankin hinta 10 euroa/kpl. Myynnissä vain löytöeläintalolla.

Kissanystävälle – kuvia ja tarinoita kissakodista – ENÄÄ MUUTAMA JÄLJELLÄ!

Kissanystävälle – kuvia ja tarinoita kissakodista
Kuvat Minna Leino Tarinat Arja Nykänen
Esa Print Oy, Lahti 2014
147 s.
ISBN 978-952-93-4281-5
Alennettu hinta 10 euroa! (lähetykseen lisätään postimaksu)

Postitilaukset: info.helsy@gmail.com tai p. 019 464200 

Valokuva- ja tarinakirja Kissanystävälle sisältää valokuvia ja tarinoita Kytäjän löytöeläintalon asukkaista kaikenikäisille kissojen ystäville. Monet kirjan valokuvat ovat olleet näytteillä Hyvinkään kaupunginkirjastossa kahdessa eri näyttelyssä, jotkut aiemmissa kalentereissa. Tarinoita elävöittävät runot ovat eri lähteistä ja niihin pyydetty käyttölupa runoilijalta itseltään. Koska kissat putoavat aina jaloilleen, tarinat ovat lohdullisia selviytymistarinoita. Hienojen kuvien katselu ja koskettavien tarinoiden lukeminen tekee sydämelle hyvää – etenkin jos sylissä kehrää kissa.

”Oli niin mainio teos, että piti saman päivän sisällä lukea kannesta kanteen. Miten hienot ja hellyttävät kuvat ja hauskasti kirjoitetut tekstit kissa-asukkaista ja heidän elämänkohtaloistaan! Hyvällä tavalla vetoavaa ja puhuttelevaa puolesta puhumista – eikä vain kissojen puolesta, vaan tuntui, että kissojen kautta puhuttiin myös ihmiselämään liittyvistä peruskysymyksistä: yksinäisyydestä, hylätyksi tulemisen pelosta, toivosta, rakkaudesta, kuolemasta. Tekstejä täydentämään löydetyt runot tuntuvat onnistuneilta – joten tekijöillä on aihetta olla ylpeitä saavutuksestanne!” (Kirjailija Leena Ravantti)

Jaa sivu