Avoimet työpaikat

Tee työtä, jolla on merkitystä eläimille. SEY toimii eläinten paremman kohtelun puolesta vuoden jokaisena päivänä ympäri Suomen – jo lähes 120 vuoden kokemuksella.

Noin 12 henkilöä työllistävä keskustoimistomme sijaitsee Helsingissä.


Meillä on ajoittain mahdollisuus tarjota työharjoittelupaikkoja esimerkiksi graafisen suunnittelun, nuorisotoiminnan ja markkinoinnin alalla. Myös pienimuotoiselle tutkimustyölle on tarvetta. Kuvassa piirtopöytä, järjestelmäkamera, sekä tietokoneen ruutu, jossa näkyy isokokoinen valokuva kermanvärisestä kissasta.

Työharjoitteluun

Päivitetty 16.3.2021: Meillä ei valitettavasti juuri nyt ole mahdollisuutta ottaa työharjoittelijoita.

Meillä on ajoittain mahdollisuus tarjota työharjoittelupaikkoja esimerkiksi graafisen suunnittelun, nuorisotoiminnan ja markkinoinnin alalla. Myös pienimuotoiselle tutkimustyölle on tarvetta. Tarvitsemme esimerkiksi

  • kuvittajia
  • esitteiden ja julkaisujen ulkoasun suunnittelijoita
  • ammattitaitoisia journalististen tekstien kirjoittajia
  • ammattitaitoisia kääntäjiä englannin, ruotsin ja venäjän kielelle

Valitettavasti emme voi tarjota työpaikkoja oppisopimusopiskelijoille tai näyttötutkinnon tekijöille, sillä rajalliset resurssimme eivät riitä vaadittuun työpaikkakoulutukseen ja -arviointiin.

Ota yhteyttä sey@sey.fi


SEYn vapaaehtoinen eläinsuojeluneuvoja on helposti lähestyttävä auttaja, kun epäilet ongelmia eläinten pidossa. Kuvassa pieni siili naisen sylissä.
SEYn vapaaehtoinen eläinsuojeluneuvoja on helposti lähestyttävä auttaja, kun epäilet ongelmia eläinten pidossa. Kuva: SEYn arkisto

Eläinsuojeluneuvojaksi

SEYn vapaaehtoinen eläinsuojeluneuvoja on helposti lähestyttävä auttaja, kun epäilet ongelmia eläinten pidossa.

Vapaaehtoiset eläinsuojeluneuvojamme antavat kansalaisille neuvoja eläinsuojeluongelmissa, ja suurin osa tekee myös neuvontakäyntejä eläinten pitopaikkoihin ilmoitusten perusteella.

Seuraavan kerran uusia eläinsuojeluneuvojia koulutetaan vuonna 2021. Lue lisää

Jaa sivu
Skip to content