Avoimet työpaikat

Tee työtä, jolla on merkitystä eläimille. SEY toimii eläinten paremman kohtelun puolesta vuoden jokaisena päivänä ympäri Suomen – jo lähes 120 vuoden kokemuksella.

Noin 10 henkilöä työllistävä keskustoimistomme sijaitsee Helsingissä.


Meillä on ajoittain mahdollisuus tarjota työharjoittelupaikkoja esimerkiksi graafisen suunnittelun, nuorisotoiminnan ja markkinoinnin alalla. Myös pienimuotoiselle tutkimustyölle on tarvetta. Kuvassa piirtopöytä, järjestelmäkamera, sekä tietokoneen ruutu, jossa näkyy isokokoinen valokuva kermanvärisestä kissasta.

Haluatko hallintokoordinaattoriksi SEY Suomen eläinsuojelulle?

SEY Suomen eläinsuojelu on Suomen suurin eläinsuojelujärjestö ja eläinsuojelun asiantuntija. Olemme toimineet suomalaisen eläinsuojelun eturintamassa jo yli sadan vuoden ajan. Meidän työnämme on tehdä Suomesta ja maailmasta parempi paikka eläimille.

Autamme hädässä olevia eläimiä ja neuvomme kansalaisia eläinsuojeluongelmissa. Teemme ruohonjuuritason työtä jäsenyhdistystemme, eläinsuojeluneuvojiemme ja muiden vapaaehtoistemme avulla. Huolehdimme siitä, että eläinten ääni pääsee kuuluviin lainsäädännössä. Johdamme keskustelua, koulutamme, kampanjoimme ja tiedotamme.

Vapaaehtoiset eläinsuojeluneuvojamme selvittävät olosuhteita, joissa eläimiä epäillään kohdeltavan huonosti. Annamme kansalaisille eläinsuojeluneuvontaa yli 20 000 kertaa vuodessa.

Etsimme nyt oma-aloitteista ja toimeen tarttuvaa henkilöä neuvojatoiminnan ja taloushallinnon tueksi vakituiseen työsuhteeseen 60 %:lla työajalla.

Neuvojatoiminnan tukena tehtäväsi on käyttää ja ylläpitää neuvojien dokumentaatiota sekä tilastointi- ja raportointijärjestelmiä. Tuet ja opastat myös vapaaehtoisiamme niiden käytössä.

Vastaat eläinsuojelu-chatimme pyörittämisestä, sen teknisestä toiminnasta ja kehittämisestä.

Huolehdit eläinsuojeluneuvojien varusteista ja muista neuvojien työssään tarvitsemista välineistä ja dokumenteista.

Olet mukana koulutusten ja webinaarien toteuttamisessa. Tarvittaessa sijaistat asiakaspalvelussamme.

Työhösi kuuluu myös taloushallinnon avustavia tehtäviä, kuten ostolaskujen käsittelyä ja järjestelmätukena toimimista.

Työskentelet Helsingin Lintulahdessa liiton toimistossa osana 11 hengen tiimiämme. Pandemian aikana teemme töitä pääsääntöisesti etänä. Työparisi on neuvojatoiminnan koordinaattori, joka vastaa eläinsuojeluneuvojatoiminnan kokonaisuudesta.  

Edellytämme

 • soveltuvaa koulutusta ja työkokemusta
 • järjestelmällisyyttä, tarkkuutta ja organisointikykyä
 • tietotekniikan ja ohjelmistojen (MS Office -ohjelmat, WordPress, kokemus Ninchatista tai muusta chat-työkalusta ja CRM-järjestelmistä katsotaan eduksi) käyttötaitoja ja kykyä omaksua uusia ohjelmistoja
 • kykyä käyttää ja omaksua sähköisen viestinnän työkaluja
 • kykyä ja intoa tehostaa rutiineja ja hallintoa
 • kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa sekä toimia rakentavasti erilaisissa ryhmissä
 • kykyä suunnitella ja tehdä työtä itsenäisesti
 • asiakaspalveluhenkisyyttä
 • positiivista ja avointa asennetta.

Arvostamme lisäksi

 • kokemusta eläinsuojelutoiminnasta
 • kokemusta vapaaehtoisten kanssa toimimisesta.

Tarjoamme

 • mielenkiintoisen ja mielekkään työn valtakunnallisella eläinsuojelun näköalapaikalla
 • joustavan työpaikan: osan työstä voi tehdä etänä
 • työetuina muun muassa liikunta- ja kulttuurisetelit sekä kattava työterveyshuolto.

Mikäli kiinnostuit, haethan työtä sähköpostitse 6.12. mennessä sähköpostiosoitteella maria.lindqvist@sey.fi. Lisää otsikoksi ”työhakemus” ja liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si.

Työaika on 22,5 tuntia viikossa ja palkkaus 1 400 € / kk. Työn toivottu aloitusaika on 11.1.2021.

Työ edellyttää läsnäoloa Helsingissä ja ajoittain ilta- ja viikonlopputöitä. Työhön kuuluu satunnaista matkustamista kotimaassa.

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja (vs.) Maria Lindqvist maria.lindqvist@sey.fi p. 050 371 2740. Soittoajat ovat 24.11.20 klo 12-13, 26.11. klo 12-13 ja 1.12. klo 13-15.

Työhaastattelut pidetään 14. ja 15.12.20.


Työharjoitteluun

Meillä on ajoittain mahdollisuus tarjota työharjoittelupaikkoja esimerkiksi graafisen suunnittelun, nuorisotoiminnan ja markkinoinnin alalla. Myös pienimuotoiselle tutkimustyölle on tarvetta. Tarvitsemme esimerkiksi

 • kuvittajia
 • esitteiden ja julkaisujen ulkoasun suunnittelijoita
 • ammattitaitoisia journalististen tekstien kirjoittajia
 • ammattitaitoisia kääntäjiä englannin, ruotsin ja venäjän kielelle

Valitettavasti emme voi tarjota työpaikkoja oppisopimusopiskelijoille tai näyttötutkinnon tekijöille, sillä rajalliset resurssimme eivät riitä vaadittuun työpaikkakoulutukseen ja -arviointiin.

Ota yhteyttä sey@sey.fi


SEYn vapaaehtoinen eläinsuojeluneuvoja on helposti lähestyttävä auttaja, kun epäilet ongelmia eläinten pidossa. Kuvassa pieni siili naisen sylissä.
SEYn vapaaehtoinen eläinsuojeluneuvoja on helposti lähestyttävä auttaja, kun epäilet ongelmia eläinten pidossa. Kuva: SEYn arkisto

Eläinsuojeluneuvojaksi

SEYn vapaaehtoinen eläinsuojeluneuvoja on helposti lähestyttävä auttaja, kun epäilet ongelmia eläinten pidossa.

Vapaaehtoiset eläinsuojeluneuvojamme antavat kansalaisille neuvoja eläinsuojeluongelmissa, ja suurin osa tekee myös neuvontakäyntejä eläinten pitopaikkoihin ilmoitusten perusteella.

Seuraavan kerran uusia eläinsuojeluneuvojia koulutetaan vuonna 2021. Lue lisää

Jaa sivu