Tilaa Eläinten viikon 2021 vihkosia ja julisteita

Eläinten viikkoa vietetään 4.–10.10.

Miten eläin oppii? Miksi eläintä pitää opettaa? Miten opettaminen tehdään niin, että eläimellä on kivaa? Tänä vuonna Eläinten viikolla kiinnitetään huomiota päivittäisiin vuorovaikutustilanteisiin eläimen kanssa ja autetaan positiivisten koulutustapojen pariin.

Tuttuun tapaan olemme tuottaneet maksuttoman materiaalin opetuskäyttöön. Aineisto soveltuu käytettäväksi esimerkiksi varhaiskasvatuksessa, biologian, ympäristöopin, äidinkielen, uskonnon, elämänkatsomustiedon, yhteiskuntaopin sekä kuvataiteen tunneilla. Kouluopetuksen lisäksi materiaalia voidaan hyödyntää muun muassa luonto- ja eläinkerhoissa, partiossa ja 4H-toiminnassa.


Eläinten viikon vihkonen

Oppiva eläin -vihkonen soveltuu erityisesti alakouluikäisille lapsille. Monipuolinen kuvitus, tekstilaatikot ja erilaiset tehtävät täydentävät leipätekstiä ja innostavat oppimaan.

Tutustu suomeksi (pdf)
Tutustu ruotsiksi (pdf)


Eläinten viikon juliste

Jokainen eläin oppii/Alla djur lär sig -juliste auttaa ymmärtämään eläimen oppimista. Julisteen toinen puoli on suomeksi ja toinen ruotsiksi. Juliste on kokoa A3. Eläinten viikon vihkosessa on julisteeseen liittyviä pohdintakysymyksiä.

Tutustu suomeksi ja ruotsiksi (pdf)


Eläinsuojelu ja eläinten oikeudet opetuksessa

Opas tarjoaa opettajalle tietoa ja vinkkejä perusopetuksen tueksi.

Tutustu oppaaseen


Tilaa maksuttomat materiaalit

Lähetämme tilauksen postipakettina. Jos koulullanne tai organisaatiollanne ei ole Postin kanssa sopimusta paketin tuonnista, paketti tulee noutaa Postin ilmoittamasta noutopisteestä.

Jos kouluunne tai organisaatioonne halutaan tehdä useampi tilaus, pyrittehän tekemään yhteistilauksen.

Sinua saattaa kiinnostaa myös

Eläinten viikko

Eläinten viikolla nostamme yhteiskunnalliseen keskusteluun vaihtuvan ajankohtaisen eläinsuojeluteeman. Tuotamme ajankohtaisesta teemasta materiaalia lapsille,…

Lue lisää

Opetussuunnitelmiin eläinten oikeuksia ja eläinetiikkaa

Työmme on tuottanut tulosta! Lähitulevaisuudessa jokaisen Suomessa asuvan lapsen oppipolulla tullaan pohtimaan eläinten…

Lue lisää

Päivätyökeräys eläinten hyväksi

Päivätyökeräys eli taksvärkki tuo hauskaa piristystä kouluvuoteen. Samalla päivätyökeräys antaa tilaisuuden tutustua työelämään…

Lue lisää
Jaa sivu
Skip to content