Ilmoittaudu liittovaltuuston 2023 syyskokoukseen

Liittovaltuuston 2023 syyskokous pidetään lauantaina 18.11.2023 Helsingissä, paikka: Hotelli Scandic Park Helsinki, osoite: Mannerheimintie 46, 00260 Helsinki.

Ilmoittaudu mukaan kokoukseen viimeistään sunnuntaina 15.10. tältä sivulta löytyvällä lomakkeella.


Kokous alkaa lauantaina klo 11.00. Päättymisaikaa on vaikea arvioida, mutta pyrimme lopettamaan kokouksen viimeistään klo 18.

Ruoat, matkat ja majoitukset

SEY maksaa paikan päällä osallistuvien valtuutettujen majoituksen, ruoan ja matkakulut halvimman kulkuneuvon mukaisesti. Omalla autolla tulijoille kilometrikorvaus on 0,53 €. SEY maksaa pitkämatkalaisille majoituksen pe-la kahden hengen huoneissa.

Yhden hengen huoneessa on mahdollista majoittua vain terveydellisistä syistä, jolloin lääkärintodistus on lähetettävä toimistolle ennen ilmoittautumisajan päättymistä. Jos kuitenkin haluat yhden hengen huoneen muista kuin terveydellisistä syistä, voit itse varata huoneen Scandic Park Helsingistä tai muusta haluamastasi hotellista. SEY maksaa matkalaskua ja kuitteja vastaan majoituskustannuksista sen osan, jonka majoittumisesi olisi maksanut Scandic Park Helsingissä kahden hengen huoneessa.

Pitkämatkalaiset

Pitkämatkalaisille maksetaan majoitus pe–la yöksi. Pitkämatkalaiseksi lasketaan osallistuja, jonka täytyy lähteä ennen klo 6 aamulla matkaan ehtiäkseen kokoukseen.

Lisäksi

  • Kokouskutsu liitteineen postitetaan osallistujille viimeistään kaksi viikkoa ennen kokousta.
  • Varsinainen jäsen: Ilmoitathan varajäsenelle, jos et voi osallistua kokoukseen.
  • Muiden kuin virallisten edustajien läsnäolo-oikeudesta päätetään kokouksessa.

Ilmoittautumiset kokoukseen su 15.10. mennessä.


Ilmoittaudu liittovaltuuston kokoukseen

Jaa sivu
Skip to content