Jäsenhankintaesitteen tilaus

SEY tarjoaa yhdistyksilleen jäsenetuna jäsenhankintaesitteitä. Esitteen tavoite on hankkia jäsenyhdistykselle jäseniä. Sen pohjana toimii tämä esite, jonka sivulle 7 jäsenyhdistys saa oman tekstinsä. Omassa tekstissään yhdistys voi kertoa toiminnastaan ja houkutella mukaan uusia jäseniä sekä vapaaehtoisia.

Kukin jäsenyhdistys voi pyytää esitteitä kerran vuodessa, enintään 4000 kpl. Esitetilauksia otetaan vastaan muutaman kerran vuodessa. Samalla kertaa tilataan kustannussyistä usean eri yhdistyksen esitteet. Seuraava deadline esitetilauksille (ja tarvittaessa logon toimittamiselle, ks. alla lisätietoa) on 29.5.2022. Tätä seuraava tilauskierros järjestetään syksyllä.

Tilaa yhdistyksellesi esitteitä täyttämällä alla oleva lomake. Lisää lomakkeeseen teksti, jonka yhdistys haluaa esitteen sivulle 7. Sille ei ole tarkkaa merkkimäärärajoitusta. SEYn oma graafikko/AD Sari Toivola taittaa yhdistyksen oman tekstin mukaan esitteeseen.

Voit saada esitteen esikatseluversion sähköpostiisi ennen esitteiden painoa. Huom: mietithän kuitenkin esitteen tekstit valmiiksi jo tilausta tehdessä!

SEY hoitaa esitteiden tilauksen painotalosta, ja painotalo postittaa ne suoraan yhdistykselle.

Lomakkeella pyydetään erikseen yhteyshenkilön yhteystiedot (joihin SEY on yhteydessä) sekä yhteystiedot esitteiden postitusta varten (joihin painotalo tai postitusfirma saattaa olla yhteydessä ja joihin esitteet postitetaan).

Jos haluat yhdistyksen logon mukaan esitteeseen, voit lähettää sen Maaritin sähköpostiin (maarit.suhonen@sey.fi) samalla, kun täytät tämän lomakkeen. Moni yhdistys lähetti logonsa SEYlle kesän 2020 roll up- ja banderollitilauksen yhteydessä. Jos yhdistyksesi lähetti logonsa silloin SEYlle, etkä lähetä nyt uutta, käytetään aiemmin lähetettyä logoa esitteessä.

Huom: esitteen kustomoimatonta versiota on mahdollista tilata toimistolta (sey@sey.fi) koska vain.

Jos sinulla on kysyttävää jäsenhankintaesitteestä, ole yhteydessä osoitteeseen maarit.suhonen@sey.fi.

Vinkkejä/ideoita esitteen tekstiin:

  • Kerro, mitä kaikkea yhdistyksen toimintaan kuuluu. Mitä kaikkea olette saaneet aikaan?
  • Rohkaise lukijaa liittymään jäseneksi kertomalla jäsenien merkityksestä yhdistykselle.
  • Voit myös rohkaista lukijaa tulemaan yhdistykseen vapaaehtoiseksi. Kerro, minkälaisia vapaaehtoistehtäviä teillä on ja miten niihin pääsee mukaan. Voit kannustaa mukaan esimerkiksi kertomalla, että kaikille löytyy oma tapa auttaa / uusille auttajille on kova tarve / kaikkien työpanosta arvostetaan tms. Kerro myös, mitä vapaaehtoinen saa yhdistyksessä toimimisesta (esim. mukava porukka ja yhteishenki, auttamisen ja merkityksellisyyden kokemuksia, uuden oppiminen yms.)
  • Lisää mukaan yhdistyksen yhteystiedot. Voit mainita myös esimerkiksi somekanavat.
  • Voit liittää mukaan myös tilinumeron tai Mobilepay-numeron lahjoituksia varten ja yhdistyksen rahankeräysluvan sekä kertoa, mihin lahjoitukset käytetään.
Jaa sivu
Skip to content