Eläinpoliittinen vaalikone

Eduskuntavaalit ovat myös eläinasiavaalit. Eläinpoliittisella vaalikoneella löydät eläinten puolia pitävät ehdokkaat. Uusi eduskunta päättää merkittävistä eläinten hyvinvointiin vaikuttavista uudistuksista. Näitä ovat muun muassa turkistarhauksen lakkauttaminen, tuotantoeläinten häkkikasvatus ja lihan kulutuksen kohtelu. Sen vuoksi on tärkeää, että eduskuntaan valitaan mahdollisimman monta eläinten puolella olevaa ehdokasta.


Tilaa uutiskirje

Haluatko kuulla miten eduskuntavaalit menivät eläinten näkökulmasta? Kiinnostaako sinua eläinpolitiikan kiemurat ja koplaukset? Tilaa tieto sähköpostiisi!

Tietoa kampanjasta

Oletko ehdokkaana?

Jos olet ehdolla eduskuntavaaleissa ja haluat vastata vaalikoneeseen, voit täyttää vielä pyydetyt tiedot. Vaalikone toteutetaan yhdessä Animalian kanssa.

Kuva: Tiina Tuukkanen CC BY 4.0

Täytä vaalikone

Haluamme muuttaa lakeja

Poliittinen vaikuttaminen on yksi tärkeimpiä tehtäviämme. Lue lisää poliittisista teemoistamme, joiden kanssa teemme jatkuvaa työtä.

Tutustu lakityöhömme

Eläinlaki

Eläinten hyvinvointilaissa tulee olemaan aika monta kohtaa, joissa meidän on pakko pystyä parempaan. Emme anna periksi, vaan vaadimme parannuksia tulevalla vaalikaudella. Tehdään Suomesta edistyksen ja onnen maa.

Tärkeimmät tavoitteemme
Skip to content