Haluatko kissakummiksi?

Haluaisitko omistaa kissan, mutta et syystä tai toisesta pysty ottamaan omaa kissaa? Ryhdy kissakummiksi kodittomalle löytöeläintalomme asukille!

Kissakummimaksu on 5 e / kk, halutessasi voit lahjoittaa enemmänkin. Kissakummina saat meiltä kissakummitodistuksen ja sähköpostiisi kissakuulumisia kuukausittain. Voit myös tulla tervehtimään kummikissaasi löytöeläintalollemme Vihtiin sovittuna ajankohtana.

Tutustu kummia vailla oleviin kissoihin FB-sivuillamme albumissa Kummikissat. Lähetä sähköpostitse yhteystietosi (nimi, sähköpostiosoite) osoitteeseen lue.kummikissa@gmail.com. Kerro myös kuinka kauan haluat kummiuden kestävän (minimijakso on 2 kk).

Kummimaksun voit maksaa halutessasi kerralla tilillemme FI10 4006 0010 3393 86. Maksun saaja on Läntisen Uudenmaan eläinsuojeluyhdistys LUE ry. Myös Mobilepay käy, lyhytnumero on 97741. Laitathan viestikenttään tiedoksi ”kummi + kummikissasi nimi” esim. ”kummi Miuku”.

Tiedot tallennetaan yhdistyksen kummirekisteriin, josta tiedot poistetaan kummiuden päättyessä. Huomioithan, että kummimaksuja ei korvamerkitä, vaan ne käytetään yhdistyksemme kaikkien hoidossa olevien eläinten hyväksi. Lahjoituksesi avulla varmistamme hyvän hoidon myös kummikissallesi.

Lisätiedot: lue.kummikissa@gmail.com

Jaa sivu
Skip to content