Kotia etsivät eläimet

Täällä voit tutustua yhdistyksemme hoivassa oleviin, loppuelämän kotiaan etsiviin lemmikeihin!

KISSAT

Luovutetaan leikattuina, rokotettuina, sirutettuina, loishäädettyinä sekä Fiv/Felv-testattuina. Pentuja ei pääsääntöisesti luovuteta ainoiksi kissoiksi. Yhdistys ei luovuta kissoja vapaasti ulkoileviksi.

  • alle vuoden ikäisen pennun adoptiomaksu on 200 eur (kaksi pentua 350 eur)
  • nuori aikuinen (1 – 2 v) 120 eur (kaksi 200 eur)
  • aikuinen kissa 100 eur (kaksi 160 eur).

KOIRAT

Tällä hetkellä yhdistyksellä ei ole adoptoitavia koiria.

MUUT LEMMIKIT

Tällä hetkellä yhdistyksellä ei ole muita adoptoitavia lemmikkieläimiä.

LISÄTIEDOT

Kysy lisätietoja adoptiosta sähköpostitse adoptio.lue@gmail.com tai p. 040 537 1799.

Voit myös täyttää adoptiolomakkeen ja toimittaa sen meille ylläolevaan osoitteeseen. Otamme sinuun yhteyttä. Lataa tästä kotiselvityslomake.

Mä oon Mr MÖRRI ja tulin lumoamaan teidätkin näillä isoilla vihreillä silmilläni ja täplänenullani, hoitsut oon jo täysin kietonut tassuni ympäri. Tie miehen sydämeen käy vatsan kautta ja se pätee aikas hyvin muhun, mä otan nätisti herkkuja hoitsujen kädestä ja saatan vähän nuolaista sormiakin, jos oli oikein herkullista, muuten en kyllä vielä anna oikein koskea. Jos yrität niin saatan sähähtää ja luikkia karkuun, mutta tapoihini ei ole koskaan kuulunut hyökkääminen eikä pureminen, poistun vain tilanteesta. Mä haen kotia, jossa ei olisi muita eläimiä eikä pieniä lapsia, ne on mulle vähän pelottavia. Eli rauhallinen, aikuisten koti, jossa saisin omaan tahtiin puhjeta kukkaan.

Moi, mä komistus oon NIKKE ja oottelen täällä, että tulisit hakemaan mut mun uuteen ikiomaan kotiin. Saat varmasti sylintäydeltä huomiota multa, mä niin tykkään ihmisistä. Ikää mulla on varmaan siinä 5-10 v välissä ja oon kuulemma joku Fiv positiivinen, mutta ei tuo menoa lainkaan haittaa. Jos tällainen rauhallinen komea kaveri sykähdyttää niin viestiä tulemaan adoptio.lue@gmail.com ja sovitaan treffit.

Jaa sivu