Kotia etsivät eläimet

Täällä voit tutustua yhdistyksemme hoivassa oleviin, loppuelämän kotiaan etsiviin lemmikeihin!

Hoiviimme tulee jatkuvasti uusia kodin etsijöitä, ota siis rohkeasti yhteyttä. Täytä kotiselvityslomake ja palauta se meille, olemme sinuun yhteydessä. Lomakkeen löydät täältä.

KISSAT

Luovutetaan leikattuina, rokotettuina, sirutettuina, loishäädettyinä sekä Fiv/Felv-testattuina. Pentuja ei pääsääntöisesti luovuteta ainoiksi kissoiksi. Yhdistys ei luovuta kissoja vapaasti ulkoileviksi.

  • pentukissan adoptiomaksu on 220 e (kaksi pentua 380 e)
  • aikuinen kissa 150 e (kaksi aikuista 250 e)

KOIRAT

Adoptoitavista koirista sovitaan erikseen.

MUUT LEMMIKIT

Kani 100 e. Muista adoptoitavista lemmikeistä sovitaan erikseen.

LISÄTIEDOT

Kysy lisätietoja adoptiosta sähköpostitse adoptio.lue@gmail.com tai puhelimitse 040 537 1799.


”Olisiko sulla tarjota mulle koti ja mielellään reipas leikkikaveri? Mä olen ujo nuori pulloposki Eetu ja voisin jo muuttaa täältä sijaiskodista omaan kotiin. Laita postia adoptio.lue@gmail.com niin katsotaan voisiko meidän kemiat kohdata.”


”Mä kaunotar olen Gaia ja mulla on aika tavallinen tarina: tulin tänne viime vuonna aivan viime tipassa neljän pentuni kanssa. Olin pahasti aliravittu ja matoinen, syönyt vähän kaikenlaista pahimpaan nälkääni. Maitoa ei enää tullut, joten pennut eivät olisi selvinneet ilman ihmisen väliintuloa ja seuraava tiineys olisi todennäköisesti vienyt mun hengen. Pennut ovat jo maailmalla omissa kodeissaan, joten olisiko nyt mun vuoro löytää paikkani joko talon kuningattarena tai rauhallisen kissakaverin seurana. Mulla on pieni erikoisuuskin, vähän enemmän noita varpaita. Vielä ihmiset kuitenkin vähän jänskättää, mutta välillä annan niiden armollisesti silittää. Jos haluat tulla moikkaamaan mua niin pistä viestiä adoptio.lue@gmail.com


”Me pojat ollaan Usva ja Sumu – täällä frakki päällä odotellaan omaa kotia. Me ollaan nuoria sankareita, ei edes vuotta taida olla plakkarissa. Vähän jänskätetään teitä ihmisiä: koskea ei ihan vielä saa, mutta leikkiin lähdetään varmasti! Jos jaksat leikittää, niin pian ollaan parhaita kavereita. Haluatko tulla treffeille meidän kanssa? Lähetä viestiä adoptio.lue@gmail.com niin nähdään!”


Petja, rauhallisen vaatimaton aikuinen mies, tykkää kovin ihmisistä ja sietää muitakin kissoja. ”Jostain syystä noi hoitsut pistelee mua aamun illoin jollain kynällä, mulla on joku diabetes. Mutta älä anna sen säikäyttää, olen maailman helpoin hoidettava. Sovitaanko treffit, ties vaikka meille tulisi pidempiaikainen suhde?”
Petja on turhan vaatimaton, joten hoitajien on pakko tulla kehumaan tätä ihanan upeaa poikaa, joka niin ansaitsisi sen oman kodin! Petjan insuliiniannos on pieni, hoitotasapainoa vielä vähän haetaan, mutta Petja on tosiaan helppo hoidettava. Ota siis rohkeasti yhteyttä adoptio.lue@gmail.com.


Erottamaton parivaljakko Smiley ja Täppä: ”Oltaisiin valmiita muuttamaan sijaiskodista omaan kotiin. Ihan sylikissoja ei vielä olla, vähän varauksella suhtaudutaan teihin isoihin tyyppeihin, mutta namit kyllä tullaan ottamaan. Talvia takana pari kolme, ollaan vielä nuoria sankareita. Jos sinulla olisi tarjota meille koti ja hieman kärsivällisyyttä, niin otapa yhteyttä adoptio.lue@gmail.com.”


Jaa sivu
Skip to content