Kotia etsivät eläimet

Täällä voit tutustua yhdistyksemme hoivassa oleviin, loppuelämän kotiaan etsiviin lemmikeihin!

KISSAT

Luovutetaan leikattuina, rokotettuina, sirutettuina, loishäädettyinä sekä Fiv/Felv-testattuina. Pentuja ei pääsääntöisesti luovuteta ainoiksi kissoiksi. Yhdistys ei luovuta kissoja vapaasti ulkoileviksi.

  • alle vuoden ikäisen pennun adoptiomaksu on 200 eur (kaksi pentua 350 eur)
  • nuori aikuinen (1 – 2 v) 120 eur (kaksi 200 eur)
  • aikuinen kissa 100 eur (kaksi 160 eur).

KOIRAT

Adoptoitavista koirista sovitaan erikseen.

MUUT LEMMIKIT

Muista adoptoitavista lemmikeistä sovitaan erikseen.

LISÄTIEDOT

Kysy lisätietoja adoptiosta sähköpostitse adoptio.lue@gmail.com tai p. 040 537 1799.

Voit myös täyttää adoptiolomakkeen ja toimittaa sen meille ylläolevaan osoitteeseen. Otamme sinuun yhteyttä. Lataa tästä kotiselvityslomake.

Mä oon Mr MÖRRI ja tulin lumoamaan teidätkin näillä isoilla vihreillä silmilläni ja täplänenullani, hoitsut oon jo täysin kietonut tassuni ympäri. Tie miehen sydämeen käy vatsan kautta ja se pätee aikas hyvin muhun, mä otan nätisti herkkuja hoitsujen kädestä ja saatan vähän nuolaista sormiakin, jos oli oikein herkullista, muuten en kyllä vielä anna oikein koskea. Jos yrität niin saatan sähähtää ja luikkia karkuun, mutta tapoihini ei ole koskaan kuulunut hyökkääminen eikä pureminen, poistun vain tilanteesta. Mä haen kotia, jossa ei olisi muita eläimiä eikä pieniä lapsia, ne on mulle vähän pelottavia. Eli rauhallinen, aikuisten koti, jossa saisin omaan tahtiin puhjeta kukkaan. Lähtisin mielelläni samaan kotiin kaverini Pikkaraisen kanssa.

Kyyhkyläiset Olavi (n. 4 v,) ja Iida (n. 2 v.) etsivät yhteistä, kissakokenutta kotia. Molemmat on testattu Fiv-positiivisiksi, joten uuden kodin on oltava joko kissaton tai siellä voi olla muita Fiv-positiivisia kissoja. Fiv on vain kissoilla tavattava immuunikatovirus eli ei tartu muihin eläimiin ja kissat voivat hyvällä hoidolla elää hyvän ja pitkänkin elämän. Iida on näistä ”kesympi”, mutta tarvitsevat vielä aikaa ja paljon rakkautta arkuuden voittamiseen.

Päivitys 11.2.2019: Olavi on mennyt jo Iidan ohi ja herraa saa jo silitellä, Iidaa vain ohimennen.

Me kaunottaret ollaan Vilma ja Vappu ja me etsitään sitä omaa kotia ihan tositarkoituksella. Mukulat on hoidettu maailmalle eikä lisää enää tule, joten nyt on meidän vuoro päästä pääosaan ja kuningattariksi. Me lähdettäisiin mielellään samaan kotiin, ollaan koko ajan tukeuduttu toisiimme. Ihmiset vielä vähän jänskättää, mutta kyllä me ollaan opittu nauttimaan silityksistäkin ja käyttäydytty hienosti eläinlääkärissäkin. Vilma on meistä tuo valkoisempi ja nuorempi, ikää taitaa olla korkeintaan pari vuotta, mutta ei toi Vappukaan oo iällä pilattu, hyvä jos talvia on takana edes viisi. Meitä voi tulla tapaamaan sijaiskotiin Vihdin Nummelaan, sovi vaan tapaaminen sähköpostitse adoptio.lue@gmail.com.

Suloiset pupuset Noa ja Nana etsivät yhteistä kotia. Puput ovat tottuneet ihmisten lisäksi kissoihin sekä pieniin koiriin.

Jaa sivu