Kotia etsivät eläimet

Täällä voit tutustua yhdistyksemme hoivassa oleviin, loppuelämän kotiaan etsiviin lemmikeihin!

Hoiviimme tulee jatkuvasti uusia kodin etsijöitä, ota siis rohkeasti yhteyttä. Täytä kotiselvityslomake ja palauta se meille, olemme sinuun yhteydessä. Lomakkeen löydät täältä.

KISSAT

Luovutetaan leikattuina, rokotettuina, sirutettuina, loishäädettyinä sekä Fiv/Felv-testattuina. Pentuja ei pääsääntöisesti luovuteta ainoiksi kissoiksi. Yhdistys ei luovuta kissoja vapaasti ulkoileviksi.

  • pentukissan adoptiomaksu on 250 e (kaksi pentua 400 e)
  • aikuinen kissa 170 e (kaksi aikuista 270 e)

KOIRAT

Adoptoitavista koirista sovitaan erikseen.

MUUT LEMMIKIT

Kani 120 e. Muista adoptoitavista lemmikeistä sovitaan erikseen.

LISÄTIEDOT

Kysy lisätietoja adoptiosta sähköpostitse adoptio.lue@gmail.com tai puhelimitse 040 537 1799.


Kaipaatko pientä kaaosta ja vauhtia elämääsi? Meillä on yli 20 kissanpentua kotia etsimässä, iältään noin 5 kk. On mustia pitkäkarvaisia, mustavalkoisia, kilppareita ym. Pentuja ei luovuteta ainoiksi kissoiksi. Nuorehko kissakaveri pitäisi olla kotona odottamassa tai vaihtoehtoisesti kahden pennun adoptointi.

Yhden pennun adoptiomaksu on 250 eur, kahden 400 eur. Pennut ovat leikattuja, sirutettuja, rokotettuja x 2, madotettuja useampaan kertaan ja FIV/FELV negatiivisia.
Jos kiinnostuit niin lähetä meiliä adoptio.lue@gmail.com. Kuvassa Kassandra ja Noel.


”Mä oon Gideon, nuori, vielä vähän ujo pojankoltiainen ja tulin kyselee missä se mun oma koti piileskelee🤔 Mulle sopisi koti, missä olisi leikkikaveri odottamassa. Lähetä viestiä, niin voidaan sopia treffit. adoptio.lue@gmail.com


Jaa sivu
Skip to content