Kotia etsivät eläimet

Täällä voit tutustua yhdistyksemme hoivassa oleviin, loppuelämän kotiaan etsiviin lemmikeihin!

KISSAT

Luovutetaan leikattuina, rokotettuina, sirutettuina, loishäädettyinä sekä Fiv/Felv-testattuina. Pentuja ei pääsääntöisesti luovuteta ainoiksi kissoiksi. Yhdistys ei luovuta kissoja vapaasti ulkoileviksi.

  • alle vuoden ikäisen pennun adoptiomaksu on 200 eur (kaksi pentua 350 eur)
  • nuori aikuinen (1 – 2 v) 120 eur (kaksi 200 eur)
  • aikuinen kissa 100 eur (kaksi 160 eur).

KOIRAT

Adoptoitavista koirista sovitaan erikseen.

MUUT LEMMIKIT

Muista adoptoitavista lemmikeistä sovitaan erikseen.

LISÄTIEDOT

Kysy lisätietoja adoptiosta sähköpostitse adoptio.lue@gmail.com tai p. 040 537 1799.

Voit myös täyttää kotiselvityslomakkeen ja toimittaa sen meille ylläolevaan osoitteeseen. Otamme sinuun yhteyttä. Lataa kotiselvityslomake täältä.


Kyyhkyläiset Olavi (n. 5 v,) ja Iida (n. 3 v.) etsivät yhteistä, kissakokenutta kotia. Molemmat on testattu Fiv-positiivisiksi, joten uuden kodin on oltava joko kissaton tai siellä voi olla muita Fiv-positiivisia kissoja. Fiv on vain kissoilla tavattava immuunikatovirus eli ei tartu muihin eläimiin ja kissat voivat hyvällä hoidolla elää hyvän ja pitkänkin elämän. Iida on näistä ”kesympi”, mutta tarvitsevat vielä aikaa ja paljon rakkautta arkuuden voittamiseen. Päivitys 11.2.2019: Olavi on mennyt jo Iidan ohi ja herraa saa jo silitellä, Iidaa vain ohimennen.


Suloiset pupuset Noa ja Nana etsivät yhteistä kotia. Puput ovat tottuneet ihmisten lisäksi kissoihin sekä pieniin koiriin.


Jaa sivu
Skip to content