Yhdistys toimii vapaaehtoisvoimin paikallisen eläinsuojelutyön edistämiseksi

Hämeenlinnan Seudun Eläinsuojeluyhdistys ry

Hämeenlinnan Seudun Eläinsuojeluyhdistys toimialueeseen kuuluu Hämeenlinna, (Hauho, Renko, Tuulos, Lammi, Kalvola), Hattula ja Janakkala.

Yhdistyksen tarkoituksena on herättää myötätuntoa ja rakkautta eläimiä kohtaan, toimia eläinten hyväksi ja edistää eläinsuojelutilanteen myönteistä kehitystä toiminta-alueellaan yhteisymmärryksessä ja yhteistyössä alueen muiden eläinten hyvinvoinnista huolta pitävien toimijoiden kanssa.

Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys voi järjestää erilaisia tilaisuuksia ja tapahtumia, tiedottaa, neuvoa ja julkaista alaa koskevia lehtiä ja kirjoituksia. Toiminnan tukemiseksi yhdistys voi asianomaisella luvalla järjestää keräyksiä, arpajaisia, juhlia sekä ottaa vastaan avustuksia, lahjoituksia ja testamentteja.

Yhteistyössä

Peten koiratarvike

Kun teet tilauksesi ylläolevan linkin kautta, tuet samalla eläinsuojeluyhdistyksen toimintaa!

Lue lisää

Kiveen Kaiverrettu muistokivi

Graniitista valmistettu muistokivi lemmikille.
Kiveen voidaan kaivertaa toiveidesi mukainen kuva+teksti -yhdistelmä, jonka voit suunnitella itse tai valita valmiista mallistosta.
Hinta: 159,00€
Tee tilauksesi kuvasta aukeavan linkin kautta niin tuet samalla yhdistystämme!

Lue lisää

Zooplus

Lemmikkitarvikkeet Kun teet tilauksesi ylläolevan linkin kautta, tuet samalla eläinsuojeluyhdistyksen toimintaa!

Lue lisää

Kampanjat

Eläinten EU

EU uudistaa tänä vuonna eläinlakiaan, ja sillä on vaikutusta myös miljoonien suomalaisten eläinten elämään. Auta meitä varmistamaan, että eläinten ääni kuuluu EU:ssa.

Lue lisää

Ukrainan eläimet tarvitsevat apuamme

Sarmat-koira haavoittui sen kotitaloon osuneissa pommituksissa. Toipuminen on kuitenkin onneksi lähtenyt hyvin käyntiin. Omistaja Svetlana Vysotska on kiitollinen avusta, jota perhe on Suomessa saanut.

Lue lisää

Hevosen paras ystävä on toinen hevonen

Esitys uudesta hevosasetuksesta on valmisteilla juuri nyt. Hevosen paras ystävä on toinen hevonen – auta meitä varmistamaan, että uudella asetuksella mahdollistetaan hevosille kosketusmahdollisuus lajikumppaniin päivittäin.

Lue lisää
Skip to content