Yhdistys toimii vapaaehtoisvoimin paikallisen eläinsuojelutyön edistämiseksi

Hämeenlinnan Seudun Eläinsuojeluyhdistys ry

Hämeenlinnan Seudun Eläinsuojeluyhdistys toimialueeseen kuuluu Hämeenlinna, (Hauho, Renko, Tuulos, Lammi, Kalvola), Hattula ja Janakkala.

Yhdistyksen tarkoituksena on herättää myötätuntoa ja rakkautta eläimiä kohtaan, toimia eläinten hyväksi ja edistää eläinsuojelutilanteen myönteistä kehitystä toiminta-alueellaan yhteisymmärryksessä ja yhteistyössä alueen muiden eläinten hyvinvoinnista huolta pitävien toimijoiden kanssa.

Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys voi järjestää erilaisia tilaisuuksia ja tapahtumia, tiedottaa, neuvoa ja julkaista alaa koskevia lehtiä ja kirjoituksia. Toiminnan tukemiseksi yhdistys voi asianomaisella luvalla järjestää keräyksiä, arpajaisia, juhlia sekä ottaa vastaan avustuksia, lahjoituksia ja testamentteja.

Yhteistyössä

Peten koiratarvike

Kun teet tilauksesi ylläolevan linkin kautta, tuet samalla eläinsuojeluyhdistyksen toimintaa!

Lue lisää

Kiveen Kaiverrettu muistokivi

Graniitista valmistettu muistokivi lemmikille.
Kiveen voidaan kaivertaa toiveidesi mukainen kuva+teksti -yhdistelmä, jonka voit suunnitella itse tai valita valmiista mallistosta.
Hinta: 159,00€
Tee tilauksesi kuvasta aukeavan linkin kautta niin tuet samalla yhdistystämme!

Lue lisää

Zooplus

Lemmikkitarvikkeet Kun teet tilauksesi ylläolevan linkin kautta, tuet samalla eläinsuojeluyhdistyksen toimintaa!

Lue lisää

Kampanjat

Luonnonvaraiset eläimet tarvitsevat apuasi

Luonnonvaraisten eläinten auttaminen on merkittävä osa eläinsuojelutyötä. Miten voit ottaa luonnoneläimet paremmin huomioon omassa toiminnassasi, millaista apua luonnoneläimet voivat tarvita ja miten voit auttaa niitä?

Lue lisää

Anna aikaasi eläimille

Onko sinulla aikaa ja halua toimia eläinten puolesta? Liity nyt vapaaehtoiseksi! SEY Suomen eläinsuojelulla on jäsenyhdistyksiä ympäri maan, ja niistä moni tarvitsee uusia apukäsiä.

Lue lisää

Keräys kodittomien eläinten hyväksi

Kesän tullen löytöeläintalot täyttyvät taas nopeasti. Moni kissa ja koira tarvitsee apuamme nyt enemmän kuin koskaan. Lahjoitus on nopea keino auttaa!

Lue lisää
Skip to content