Kuvia menneistä tapahtumista

Lammiharjun ulkoilupäivä 2014

Match Show Urjalan kirkonkylän koulun kentällä

Näyttelyn vanhin koira Vappu 10v. palkittiin kunniakirjalla

Eläinten viikolla 2014 Marketta Sandberg luennoi alkuperäiskarjasta ja luomumaitotuotannosta.

Eläinten viikon 2014 tilaisuudessa yhdistyksen pj Johanna Elonheimo luovutti kunniakirjan Heikki Mikkolalle, joka on toiminut pitkään luonnon ja luonnonvaraisten eläinten puolestapuhujana.

Eläinten viikolla 2012 aiheena oli kana. Urjalan kirjastossa oli pöytä katettuna aiheeseen liittyvällä materiaalilla. Kuvassa kanojen hyvinvoinnin puolestapuhuja, kotikanoja omistava Merja Hakamäki.

Urjalan urheilukentän parkkipaikalla pidetyssä harrastetapahtumassa esyn tehtävät ja ystäväkoirat kiinnostivat pienestä sateesta huolimatta.

Ystäväkoiriin on turvallista tutustua, niin pienten lasten kuin aikuistenkin.

Joulurauhan julistus Lammiharjun laavulla 2011.

Joulurauhan julistus 2011.

Perheiden metsäpäivää vietettiin hienossa syyssäässä Kampparissa 25.9.2011.

Esyn rastilla viihtyivät varsinkin lapset ihmettelemässä oikeaa kania, ponia ja koiria.

Eläinten viikolla 2011 järjestettiin eläinten ruokakeräyksiä Urjalassa.

Eläinten viikolla 2011 Suomen kaniyhdistyksen pj Laura Mehtonen kävi Urjalan kirjastolla puhumassa kaneista.

Match Show 2011

Match Show 2011.