Liity jäseneksi ja auta paikallista eläinsuojelutyötä

Vesyn toiminta tapahtuu täysin vapaaehtoisvoimin ja lahjoitusten varassa. Järjestämme erilaisia hyväntekeväisyystapahtumia tukeaksemme sekä paikallista eläinsuojelutoimintaa että avuntarpeessa olevien yksityishenkilöiden lemmikkejä.

Vesy käsittelee ja hyväksyy jäsenet hallituksen kokouksissa, jonka jälkeen jäseneksi hyväksytyille tulee postissa mm. tilisiirto jäsenmaksua varten. Liittymällä Vesyn jäseneksi olet myös kattojärjestömme SEY:n jäsen. Kaikki SEY:n jäsenet saavat Eläinten ystävä -lehden neljä kertaa vuodessa sekä voivat osallistua SEYn järjestämiin koulutuksiin ja tilaisuuksiin. Jäsenlaskut postitetaan SEY:n toimesta kerran vuodessa keväisin, eli saat usein lehden ja muuta ennen jäsenmaksulaskun saapumista.

Jäseneksi liittyminen on arvokas eläinsuojeluteko. Liittymällä VESYn jäseneksi tuet yhdistyksemme toiminnan jatkuvuutta sekä tuet kattojärjestömme SEY:n eläinsuojelutyötä. 

Voit liittyä yhdistyksemme jäseneksi tästä linkistä: Liity jäseneksi!  Valitse yhdistysluettelosta Valkeakosken seudun eläinsuojeluyhdistys ja täytä sähköinen lomake.

Tarvitsemme joukkoomme uusia eläinten ystäviä. Tule rohkeasti mukaan toimintaan. Uudet ajatukset ja ideat ovat aina tervetulleita. Voit ottaa yhteyttää hallituksen jäseniin, niin kuulet lisää yhdistyksemme tapahtumista. Tapahtumista löydät tietoa myös mm. kotisivujemme AJANKOHTAISTA -osioista sekä Facebook-sivuiltamme (SEY Valkeakosken seudun eläinsuojeluyhdistys ry).

Vuonna 2023 jäsenmaksut:

Varsinainen jäsen (ikä 15v. tai yli), jäsenmaksu 33€/v

Nuorisojäsen (alle 15-v), jäsenmaksun 23€/v

Perhejäsen (ei lehteä, lehden saa joku muu samassa taloudessa asuva jäsen), jäsenmaksu 23€/v

Ainaisjäsen, kertamaksu 330€

Kannatusjäsen tai yhteisöjäsen, jäsenmaksu 230 €

SEY:n jäsenlehdessä Eläinten ystävässä on monipuolista tietoa eläimistä ja eläinsuojelusta Suomessa ja ulkomailla. Lehdessä on myös asiantuntevia ohjeita lemmikkieläinten hoidosta ja jäsenyhdistysten toiminnasta. Lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa ja se postitetaan kaikille SEY:n jäsenille. Aiemmat lehden numerot ovat luettavissa SEY:n kotisivuilta. Sieltä löydät monipuolisia artikkeleita eläinasioista

Jaa sivu
Skip to content