Lahjoita

Rahaa

Voit lahjoittaa yhdistyksellemme rahaa joka käytetään lyhentämättömänä eläinsuojelutyöhön. Lisäksi meillä on keräyslippaita tapahtumissa, eläinkaupoissa ja eläinlääkäriasemilla.

Voit myös lahjoittaa suoraan tilillemme tilisiirron tai Mobilepayn kautta.

Oulun esyn tilinumero on FI29 5742 3120 0363 44, BIC: OKOYIFF 

Mobilepay-lyhytnumero lahjoituksia varten on 81828. Kirjoita lyhytnumero summan syöttämisen jälkeen kenttään ”Syötä nimi tai numero” ja hyväksy maksu liukusäätimestä ”Maksa”.

Oulun eläinsuojeluyhdistyksellä on voimassaoleva rahankeräyslupa nro RA/2020/1487. Luvan on myöntänyt Oulun poliisilaitos ja lupa on voimassa toistaiseksi 23.11.2020 alkaen.

Varat käytetään lyhentämättä eläinsuojelutoimintaan, esim. eläinsuojeluneuvonta, eläinsuojeluvalvonta, luonnonvaraisten eläinten ruokinta, eläinten sijaiskotitoiminta, nuorten kerhot ja kouluvierailut. Kerättävät varat käytetään yhdistyksen sääntöjen mukaan eläinsuojelutoiminnan valistutustyöhön ja hädänalaisten eläinten ruokintaan ja lääkintäkuluihin. Varoja käytetään sitä mukaan, kun varoja kertyy. Yhdistyksen hallitus ja tilintarkastajat valvovat varojen käyttöä. 

Ruokaa, kissanhiekkaa ja lääkkeitä

Yhdistyksemme ottaa mielellään vastaan eläimille tarkoitettuja ruokia, kissanhiekkaa ja lääkintätarvikkeita (matolääkkeet, vitamiinilisät, korvien/silmien puhdistusaineet jne).

Valitessasi lahjoitusta huomioi päiväys, koska sijaiseläinten tulo sijaiskoteihin on varsin vaihtelevaa. Joskus ruokaa tarvitsee lyhyellä varoitusajalla, pitkän ajan päästä edellisestä tarpeesta, joten lahjoitusruokien olisi hyvä kestää varastointia. Tarvitsemme pääasiassa kissanruokaa.

Tarvikkeita

Yhdistyksemme sijaiskotieläimet tarvitsevat myös kuljetusbokseja, hiekkalaatikoita, raapimapuita, leluja ja muita tarvikkeita. Lahjoitathan ainoastaan puhtaita ja ehjiä tarvikkeita. 
 

Voit sopia lahjoituksen tuomisesta sähköpostilla oulunesy@gmail.com.

Jaa sivu
Skip to content