Lahjoita

– Rahaa

Keräyslippaisiimme tapahtumissa, eläinkaupoissa tai eläinlääkäriasemilla.

Oulun esyn tilinumero on FI29 5742 3120 0363 44, BIC: OKOYIFF 

Oulun eläinsuojeluyhdistyksellä on voimassaoleva rahankeräyslupa nro RA/2020/1487. Luvan on myöntänyt Oulun poliisilaitos ja lupa on voimassa toistaiseksi 23.11.2020 alkaen.

Varat käytetään eläinsuojelutoimintaan, esim. eläinsuojeluneuvonta, eläinsuojeluvalvonta, luonnonvaraisten eläinten ruokinta, eläinten sijaiskotitoiminta, nuorten kerhot ja kouluvierailut. Kerättävät varat käytetään yhdistyksen sääntöjen mukaan eläinsuojelutoiminnan valistutustyöhön ja hädänalaisten eläinten ruokintaan ja lääkintäkuluihin. Varoja käytetään sitä mukaan, kun varoja kertyy. Yhdistyksen hallitus ja tilintarkastajat valvovat varojen käyttöä. 

– Ruokaa ja lääkkeitä

ESY ottaa mielellään vastaan sijaiskotieläimille tarkoitettuja ruokia ja lääkintätarvikkeita (matolääkkeet, vitamiinilisät, korvien/silmien puhdistusaineet jne).

Valitessasi lahjoitusta huomioi päiväys, koska sijaiseläinten tulo ESYn sijaiskoteihin on varsin vaihtelevaa. Joskus ruokaa tarvitsee lyhyellä varoitusajalla, pitkän ajan päästä edellisestä tarpeesta, joten lahjoitusruokien olisi hyvä kestää varastointia. Tarvitsemme pääasiassa kissanruokaa.

– Tarvikkeita

ESYn sijaiskotieläimet tarvitsevat myös kuljetusbokseja, hiekkalaatikoita, raapimapuita, leluja ja muita tarvikkeita. Lahjoitathan ainoastaan puhtaita ja ehjiä tarvikkeita. 
 

Voit sopia lahjoituksen tuomisesta sähköpostilla oulunesy@gmail.com.

Jaa sivu
Skip to content