Toimintasuunnitelma

Toimintasuunnitelma 2019

Toimintasuunnitelma 1.1.2019-31.12.2019

Sey Raahe kuuluu SEY Suomen Eläinsuojeluun ja on rekisteröity nimellä SEY Raahe ry 14.3.2012. Yhdistys toimii Raahen, Pyhäjoen ja Siikajoen kuntien alueella.

Yhdistyksen tarkoituksena on edistää eläinsuojelua ja suojella eläimiä parhaalla mahdollisella tavalla kärsimykseltä, kivulta ja tuskalta, ja edistää eläinten hyvinvointia ja kohtelua.

Yhdistyksen kokoukset ja jäsenistö

• Yhdistyksen sääntömääräinen vuosikokous pidetään vuosittain hallituksen määräämänä päivänä tammi-toukokuussa. Muut kokoukset pidetään tarpeen vaatiessa.
  • Lisää jäseniä pyritään hankkimaan viestinnän avulla.

• Tiivistämme yhteistyötä muiden alueen eläinharrastajayhdistysten kanssa.
  • Toteutamme yhteistyössä Raahen Pieneläinklinikan kanssa kissojen kevät- ja syysleikkaustempaukset, koirien hampaidenhoitokampanjan, ja tarjoamme maksuttoman Turvasirun klinikan asiakkaille.
  • Jatkamme yhteistyötä viranomaisten kanssa sekä muiden lähikuntien eläinsuojeluyhdistysten kanssa.
  • Osallistumme SEY:n Eläinten viikkoon sekä tuomme esille SEY:n ajankohtaisia teemoja.
  • Jaamme tietoa erilaisista eläinsuojelullisista aiheista ja jatkamme valistustyötä.
  • Osallistumme mahdollisuuksien mukaan SEY:n liittovaltuustokokouksiin ja liittokokoukseen.
  • Tuemme eläinsuojeluneuvojan työtä.
  • Autamme ja toimimme löytöeläinkotitoiminnan hyväksi, mikäli löytöeläinkotitoiminta on eläinsuojelullisten näkökulmien sekä SEY:n periaatteiden mukaista.
  • Ylläpidämme kirpputoripöytää varojen kerryttämiseksi.
  • Osallistumme messuille ym. tapahtumiin mahdollisuuksien mukaan.
  • Joulun alla julistetaan joulurauha eläimille Härkätorinpuistossa.

Talous

Talous pidetään kunnossa tarkalla taloudenpidolla. Mahdolliset hankinnat ja hankkeet harkitaan tarkemmin kuin edellisenä vuonna, jotta saamme talouden taas noususuuntaan. Anotaan SEY:ltä avustuksia eri toimintoihin.

Tiedottaminen

• Pyrimme olemaan esillä tiedotusvälineissä ja sosiaalisessa mediassa.
  • Pidämme yhdistyksen nettisivut ajan tasalla.
  • Jatkamme paikallislehdessä ilmoittelua tapahtumien osalta.
  • Sisäisessä tiedottamisessa jäsenille käytämme sähköpostia ja nettisivua.
  • Laadimme sähköisiä jäsentiedotteita.

Raahessa 5.3.2019