Yhdistys toimii vapaaehtoisvoimin paikallisen eläinsuojelutyön edistämiseksi

SEY Raahe ry

SEY Raahe ry on SEY Suomen eläinsuojelun paikallisyhdistys. Sen toimialueeseen kuuluvat Raahen kaupungin lisäksi Siikajoen ja Pyhäjoen kunnat.

Yhdistyksen tavoite on eläinten hyvinvoinnin edistäminen Raahen seutukunnan alueella. Tähän pyrimme muun muassa jakamalla tietoa eläinten oikeasta, lain vaatimasta ja asianmukaisesta kohtelusta.

Olet tervetullut mukaan toimintaan!

Tarvitsemme joukkoomme eläinsuojelusta ja eläimistä kiinnostuneita ihmisiä.

SEY Raahe ry:n jäsenet saavat neljä kertaa vuodessa ilmestyvän SEY Suomen Eläinsuojelun Eläinten ystävä -lehden. Voit myös halutessasi osallistua toimintaamme esimerkiksi olemalla mukana järjestämissämme tapahtumissa ja tempauksissa.

Liity jäseneksemme SEY Suomen eläinsuojelun sivulla.

Jos haluat kysyä lisää SEY Raahen toiminnasta, ota meihin yhteyttä Facebookin kautta tai sähköpostitse osoitteeseen posti.seyraahe@gmail.com.

Löytöeläimet

Kissat ja pieneläimet: Kyselyt Raahen Löytöeläinkodilta (Ouluntie 11, 92100 Raahe): puh. 044 073 7979 (puhelimeen vastataan ma-pe klo 9-15, muuna aikana voit jättää viestin vastaajaan) tai sähköpostitse: raahenloytoelainkoti@4h.fi Raahen löytöeläinkodin nettisivut: http://rannikko.4h.fi/loytoelainkoti-raahe/ Raahen löytöeläinkodin FB-sivu: https://www.facebook.com/raahen.loytoelainkoti/ Koirat: Raahen kaupungin alueella irrallaan tavattujen ja kiinniotettujen koirien hoidosta vastaa Raisa Alatalo, puh. 040 524 6685.

Lue lisää

Ajankohtaista

Ajankohtaista 18.7.2019 › Raahessa löytöeläimistä vastaa Raahen Löytöeläinkoti 30.6.2019 › Apua tarvitsevien kissojen määrä kasvussa

Lue lisää

Kampanjat

Allekirjoita vetoomus

Turkiseläimet tarvitsevat apua!

Allekirjoita vetoomus turkiseläinten puolesta.

Lue lisää

Vieraslajien puolesta

Eläinsuojelulain mukaan eläimelle ei saa aiheuttaa tarpeetonta kärsimystä. Myös vieraslajien tappamisen on tapahduttava eläinsuojelulain hengen mukaisesti.

Allekirjoita vetoomus vieraslajien puolesta!

Lue lisää

Parempi laki eläimille

Haluamme modernin ja edistyneen lain, joka suojelee eläimiä kunnolla.

Lue lisää
Skip to content