Yhdistys toimii vapaaehtoisvoimin paikallisen eläinsuojelutyön edistämiseksi

SEY Raahe ry

SEY Raahe ry on SEY Suomen eläinsuojelun paikallisyhdistys. Sen toimialueeseen kuuluvat Raahen kaupungin lisäksi Siikajoen ja Pyhäjoen kunnat.

Yhdistyksen tavoite on eläinten hyvinvoinnin edistäminen Raahen seutukunnan alueella. Tähän pyrimme muun muassa jakamalla tietoa eläinten oikeasta, lain vaatimasta ja asianmukaisesta kohtelusta.

Olet tervetullut mukaan toimintaan!

Tarvitsemme joukkoomme eläinsuojelusta ja eläimistä kiinnostuneita ihmisiä.

SEY Raahe ry:n jäsenet saavat neljä kertaa vuodessa ilmestyvän SEY Suomen Eläinsuojelun Eläinten ystävä -lehden. Voit myös halutessasi osallistua toimintaamme esimerkiksi olemalla mukana järjestämissämme tapahtumissa ja tempauksissa.

Liity jäseneksemme SEY Suomen eläinsuojelun sivulla.

Jos haluat kysyä lisää SEY Raahen toiminnasta, ota meihin yhteyttä Facebookin kautta tai sähköpostitse osoitteeseen pj.seyraahe@gmail.com

Löytöeläimet

Kissat ja pieneläimet: Kyselyt Raahen Löytöeläinkodilta (Ouluntie 11, 92100 Raahe): puh. 044 073 7979 (puhelimeen vastataan ma-pe klo 9-15, muuna aikana voit jättää viestin vastaajaan) tai sähköpostitse: raahenloytoelainkoti@4h.fi Raahen löytöeläinkodin nettisivut: http://rannikko.4h.fi/loytoelainkoti-raahe/ Raahen löytöeläinkodin FB-sivu: https://www.facebook.com/raahen.loytoelainkoti/ Koirat: Raahen kaupungin alueella irrallaan tavattujen ja kiinniotettujen koirien hoidosta vastaa Raisa Alatalo, puh. 040 524 6685.

Lue lisää

Kampanjat

Uusi Tassunauha on nyt saatavilla

Ojenna auttava tassu ja osta Tassunauha, niin tuet eläinten hyväksi tekemäämme työtä.

Lue lisää

Eläinten EU

EU uudistaa tänä vuonna eläinlakiaan, ja sillä on vaikutusta myös miljoonien suomalaisten eläinten elämään. Auta meitä varmistamaan, että eläinten ääni kuuluu EU:ssa.

Lue lisää

Ukrainan eläimet tarvitsevat apuamme

Sarmat-koira haavoittui sen kotitaloon osuneissa pommituksissa. Toipuminen on kuitenkin onneksi lähtenyt hyvin käyntiin. Omistaja Svetlana Vysotska on kiitollinen avusta, jota perhe on Suomessa saanut.

Lue lisää
Skip to content