Yhdistys toimii vapaaehtoisvoimin paikallisen eläinsuojelutyön edistämiseksi

SEY Raahe ry

SEY Raahe ry on SEY Suomen eläinsuojelun paikallisyhdistys. Sen toimialueeseen kuuluvat Raahen kaupungin lisäksi Siikajoen ja Pyhäjoen kunnat.

Yhdistyksen tavoite on eläinten hyvinvoinnin edistäminen Raahen seutukunnan alueella. Tähän pyrimme muun muassa jakamalla tietoa eläinten oikeasta, lain vaatimasta ja asianmukaisesta kohtelusta.

Olet tervetullut mukaan toimintaan!

Tarvitsemme joukkoomme eläinsuojelusta ja eläimistä kiinnostuneita ihmisiä.

SEY Raahe ry:n jäsenet saavat neljä kertaa vuodessa ilmestyvän SEY Suomen Eläinsuojelun Eläinten ystävä -lehden. Voit myös halutessasi osallistua toimintaamme esimerkiksi olemalla mukana järjestämissämme tapahtumissa ja tempauksissa.

Liity jäseneksemme SEY Suomen eläinsuojelun sivulla.

Jos haluat kysyä lisää SEY Raahen toiminnasta, ota meihin yhteyttä Facebookin kautta tai sähköpostitse osoitteeseen pj.seyraahe@gmail.com

Löytöeläimet

Kissat ja pieneläimet: Kyselyt Raahen Löytöeläinkodilta (Ouluntie 11, 92100 Raahe): puh. 044 073 7979 (puhelimeen vastataan ma-pe klo 9-15, muuna aikana voit jättää viestin vastaajaan) tai sähköpostitse: raahenloytoelainkoti@4h.fi Raahen löytöeläinkodin nettisivut: http://rannikko.4h.fi/loytoelainkoti-raahe/ Raahen löytöeläinkodin FB-sivu: https://www.facebook.com/raahen.loytoelainkoti/ Koirat: Raahen kaupungin alueella irrallaan tavattujen ja kiinniotettujen koirien hoidosta vastaa Raisa Alatalo, puh. 040 524 6685.

Lue lisää

Kampanjat

Luonnonvaraiset eläimet tarvitsevat apuasi

Luonnonvaraisten eläinten auttaminen on merkittävä osa eläinsuojelutyötä. Miten voit ottaa luonnoneläimet paremmin huomioon omassa toiminnassasi, millaista apua luonnoneläimet voivat tarvita ja miten voit auttaa niitä?

Lue lisää

Anna aikaasi eläimille

Onko sinulla aikaa ja halua toimia eläinten puolesta? Liity nyt vapaaehtoiseksi! SEY Suomen eläinsuojelulla on jäsenyhdistyksiä ympäri maan, ja niistä moni tarvitsee uusia apukäsiä.

Lue lisää

Keräys kodittomien eläinten hyväksi

Kesän tullen löytöeläintalot täyttyvät taas nopeasti. Moni kissa ja koira tarvitsee apuamme nyt enemmän kuin koskaan. Lahjoitus on nopea keino auttaa!

Lue lisää
Skip to content