Kotia etsii

Kaikki kissat madotetaan, kastroidaan tai steriloidaan, rokotetaan ja sirutetaan yhdistyksen toimesta. Luovutamme kissat vain sisäkissoiksi.

Kissanpennun kulukorvaus on 150 e uros ja 200 e naaras (alle 1 v). Sisältävät edellä mainitut toimenpiteet. Pentujen luovutusikä vähintään 14 vko. Uudessa kodissa tulee olla joko kissakaveri valmiina tai kodin tarjoaja voi adoptoida kaksi kissaa samaan aikaan.

Aikuisten kulukorvaus 70 e -150 e riippuen mm. kissan iästä. Sisältävät edellä mainitut toimenpiteet. Aikuiset luovutetaan kissasta riippuen joko kissakaverin kanssa tai kotiin jossa on jo kissaseuraa, mutta osa aikuisista kissoista pärjää parhaiten myös ainoana kissana.

Luovutuksesta tehdään kirjallinen sopimus ja ostajana tulee olla täysi-ikäinen henkilö.

Muut eläimet (koirat, kanit ym.) tapauskohtaisesti.

Yksityiset uutta kotia etsivät

Uutta kotia etsivät yksityisten ihmisten eläimet. Tässä ilmoitetut eläimet eivät ole Rovaniemen esyn sijaiskodeissa, vaan ilmoittaja ja uusi koti sopivat varsinaisesta luovutuksesta ja sopimusehdoista keskenään.

MUSKA

Pitkällisen harkinnan jälkeen länsisiperianlaika Muska etsii uutta kotia. Muska on 8-vuotias leikattu narttu. Metsästyskoiraa hänestä ei tullut, vaikka oravat kyllä haukkuu ja pöläyttelee jänikset. Muskalla riittää päätä oppia uusia asioita ja osaa kulkea suht ok hihnassa. Metsäreissuilla pysyy aika hyvin näköpiirissä. Uudessa kodissa ei saisi olla lapsia ja muita koiria. Parasta olisi jos uudessa kodissa voisi olla ihmisten kanssa sisällä ja myös ulkohäkissä seuraamassa maailman menoa. Tärkeintä tietysti olisi löytää Muskalle hyvä koti ja jos mahdollista niin Rovaniemen lähiseudulta.
Tiedustelut 0405249264

Jaa sivu