Kotia etsii

Kaikki kissat madotetaan, kastroidaan tai steriloidaan, rokotetaan x 2 ja sirutetaan yhdistyksen toimesta. Luovutamme kissat vain sisäkissoiksi.

Kissanpennun kulukorvaus on 150 e uros ja 200 e naaras (alle 1 v). Sisältävät edellä mainitut toimenpiteet. Pentujen luovutusikä vähintään 14 vko. Uudessa kodissa tulee olla joko kissakaveri valmiina tai kodin tarjoaja voi adoptoida kaksi kissaa samaan aikaan.

Aikuisten kulukorvaus 70 e -150 e riippuen mm. kissan iästä. Sisältävät edellä mainitut toimenpiteet. Aikuiset luovutetaan kissasta riippuen joko kissakaverin kanssa tai kotiin jossa on jo kissaseuraa, mutta osa aikuisista kissoista pärjää parhaiten myös ainoana kissana.

Luovutuksesta tehdään kirjallinen sopimus ja ostajana tulee olla täysi-ikäinen henkilö.

Muut eläimet (koirat, kanit ym.) tapauskohtaisesti.

27.3.2020

VILI

Vili on 12-vuotias leikattu uros. Vili arvostaa omaa rauhaa, joten haussa on koti, jossa on aikuisia ihmisiä. Vaikka Vili on rauhallinen se on samalla hyvinkin leikkisä poika, tykkää palloleikeistä ja laserista. Vili tykkää huomiosta mutta viihtyy myös omissa oloissaan. Sisäkissana ollut aina ja tykkää tarkkailla ympäristöä ikkunan takana. Vilillä on lievää munuaisarvojen nousua, johon seurantaverikoe vuosittain. Vili madotetaan, rokotetaan ja sirutetaan yhdistyksen toimesta.

Yksityiset uutta kotia etsivät

Uutta kotia etsivät yksityisten ihmisten eläimet. Tässä ilmoitetut eläimet eivät ole Rovaniemen esyn sijaiskodeissa, vaan ilmoittaja ja uusi koti sopivat varsinaisesta luovutuksesta ja sopimusehdoista keskenään.

MUSKA

Pitkällisen harkinnan jälkeen länsisiperianlaika Muska etsii uutta kotia. Muska on 8-vuotias leikattu narttu. Metsästyskoiraa hänestä ei tullut, vaikka oravat kyllä haukkuu ja pöläyttelee jänikset. Muskalla riittää päätä oppia uusia asioita ja osaa kulkea suht ok hihnassa. Metsäreissuilla pysyy aika hyvin näköpiirissä. Uudessa kodissa ei saisi olla lapsia ja muita koiria. Parasta olisi jos uudessa kodissa voisi olla ihmisten kanssa sisällä ja myös ulkohäkissä seuraamassa maailman menoa. Tärkeintä tietysti olisi löytää Muskalle hyvä koti ja jos mahdollista niin Rovaniemen lähiseudulta.
Tiedustelut 0405249264

Tässä on Äijä. Jämtlanninpystykorvauros, kohta 5- vuotias.Äijä on luonteeltaan kiltti ja ihmisrakas, mutta aikani sen kanssa ei vaan riitä. Tarvitsee paljon liikuntaa, luita ja rakkautta. Toivoisin uuden kodin löytyvän maalta ja mieluiten ainoksi koiraksi. Koira on terve ja paperit löytyy. Koira tykkää ulkoilla ja liikuntaa täytyy olla paljon, koiran kanssa voi jopa harrastaa vaikka metsällä kävelyä, mutta edellisen omistajan mukaan koira ei sovellu metsälle. Lisätietoja voit kysyä Jasmin 0413671109

Jaa sivu