Kotia etsii

Kaikki kissat madotetaan, kastroidaan tai steriloidaan, rokotetaan ja sirutetaan yhdistyksen toimesta. Luovutamme kissat vain sisäkissoiksi.

Kissanpennun kulukorvaus on 200 e (alle 1 v). Kahden pennun kulukorvaus yhteensä 350 e. Sisältävät edellä mainitut toimenpiteet. Pentujen luovutusikä vähintään 14 vko. Uudessa kodissa tulee olla joko kissakaveri valmiina tai kodin tarjoaja voi adoptoida kaksi kissaa samaan aikaan.

Aikuisten kulukorvaus 70 e -150 e riippuen mm. kissan iästä. Sisältävät edellä mainitut toimenpiteet. Aikuiset luovutetaan kissasta riippuen joko kissakaverin kanssa tai kotiin jossa on jo kissaseuraa, mutta osa aikuisista kissoista pärjää parhaiten myös ainoana kissana.

Luovutuksesta tehdään kirjallinen sopimus ja ostajana tulee olla täysi-ikäinen henkilö.

Muut eläimet (koirat, kanit ym.) tapauskohtaisesti.

______________________________________________________________________________

7.5. 2021 SAKKE

Sakke on ollut jo useammassa kodissa, nyt kriteerit on korkealla, että pääsisi loppuelämän kotiinsa.Aidattu piha, vähintään 1,5m-2m täytyy olla, Sakke on saksanseisojan ja karjalankarhukoiran sekoitus, mutta joskus tuntuu, että ripaus kengurua seassa sekä hieman kissaa

Sakke osaa peruskäskyjä. Hihnakäytös vielä hakusessa ja sitä opetellaan. On vetäny potkuria ihan vetovaljaissa ja se on mieluista. Kohta kokeillaan pyörällä.Sakke on ystävällinen kaikille ja rakastaa ihmisiä. Kotia kuitenkin vahtii ja haukkuu vieraat, jotka hyväksyy sitten hetken päästä.Lapsien kanssa tulee toimeen, mutta ihan pienten lasten kanssa ei ole ideaalinen koira. Painoa on 25kg ja voi kaataa pienimmät. Asuu nyt 3v ja 6v lapsien kanssa ja nukkuu heidän kainalossa, joskus peitonkin alle kaivautuu.Sakke on karkailun mestari, osittain tämän johdosta Sakke onkin kodinvaihtorumbaan joutunut.

Sakke tulee toimeen toisten koirien kanssa suht hyvin, mutta pentuna ei ole sosiaalistettu kunnolla ja ei osaa toisia oikein tulkita. Elelee nyt kahden leikatun uroksen ja nartun kanssa. Pienemmät koirat ovat iso kysymysmerkki, emme ole sitä päässeet testaamaan, mutta kotikokeilussa oli suuria ongelmia pennun kanssa.Noutoleikit ja vetoleikit on mieluisia.

Temppuja tekee naksuttimen ja herkun avulla. Luoksetulot ulkona on haaste ja siihen ei vielä ole ole löytynyt tarpeeksi suurta palkkaa. Sakke viihtyy pitkiä aikoja pihalla kirmaten kavereiden kanssa tai yksin.Sakella on eroahdistus, mutta se ilmenee haukkumisena ja levottomuutena. Ei ole tuhonnut mitään. Käytössä on haihdutin, joka hieman ehkä auttaa.Saken kanssa pitää olla huumoria ja aikaa. Sakke on kuin pentu.Sakke on ollut 99% sisäsiisti. Helmikuussa tullessaan kerran merkkasi reviiriä sisällä. Kastraation jälkeen ei ole koipi noussut sisällä.Tästä saisi ihanan harrastuskaverin. Jälkeä ja etsintää on tykännyt tehdä.

Ikää on Sakella hieman yli vuoden ja kiloja n. 25. Sakke on kastroitu helmikuussa, sirutettu ja rokotettu. Jos sinulla on koti tarjota Sakelle, niin laitathan viestiä

LUPPIS VARATTU!

28.3.2021

Moikka! Tässäpä tulee sellainen neiti, jolla on kokoa, näköä ja luonnetta

Olen Luppis, n.puolivuotias Ranskanluppa ja etsin itselleni omaa loppuelämän kotia, josta löytyy tilaa, osaamista ja seuraa minulle.Olen (halutessani) varsin leikkisä ja hyvin sosiaalinen, touhuan sijaiskodissani yleensä ihmiskavereiden kanssa mm. keittiössä ja kotitöistä pidän, varsinkin imuroinnista! Minusta on ihanaa, kun minua harjataan, mutta kynsienleikkuusta en ihan vielä niin välitä.Murrosikää ja siitä johtuvaa merkkailuintoa helpotti, kun minut steriloitiin ja osaankin käydä hienosti omassa wc-laatikossani tarpeilla, joskus vielä pissavahinkoja sattuu.

Saan viettää suurimman osan päivästä vapaana talossa, kun ihmiskaverit ovat paikalla. Silloin johdot ja muut herkullisen nakerreltavat tavarat on nostettu minulta piiloon. Öisin ja ihmisten ollessa poissa kotoa olen omassa huoneessani. Tarvitsen paljon tilaa, mihinkään pieneen häkkiin minua ei voi laittaa. Nautin niin paljon vapaudesta ja seurasta, että teen kyllä sen selväksi jos joudun aidan taakse. Oven ollessa auki ja ihmiskavereiden ympärillä voinkin sitten tyytyväisenä ottaa vaikka unoset.

Olisiko sinulla tarjota koti tällaiselle ”ärsyttävän ihanalle pikkusiskolle”, joka tykkää olla menossa mukana siellä missä muutkin?Luppis on tullut kodista, jossa ei tullut toisen (uros) kanin hyväksymäksi. Sijaiskodissa Luppis on ollut ainoana lemmikkinä talossa, joten emme osaa varmuudella sanoa, kuinka hyvin yhteiselo toisen kanin seurassa onnistuisi.Myöskään ihan pikkulapsiperheeseen Luppis ei sovi kokonsa ja eloisan luonteensa vuoksi.

Yksityiset uutta kotia etsivät

Uutta kotia etsivät yksityisten ihmisten eläimet. Tässä ilmoitetut eläimet eivät ole Rovaniemen esyn sijaiskodeissa, vaan ilmoittaja ja uusi koti sopivat varsinaisesta luovutuksesta ja sopimusehdoista keskenään.


7.5.2021 ROMMI ja KOLA

Etsinnässä pitkän harkinnan jälkeen kahdelle angorakanille yhteinen loppuelämän koti. Kanit mielellään kaniosaavaan kotiin. Toivoisimme, että kaneilla olisi paljon tilaa juoksennella uudessa kodissa. Kanit ovat noin yhdeksän kuukauden ikäiset sisarukset. Musta on tavallinen angora, nimeltään Kola ja on leikattu uros. Luonnonruskea on satiiniangora, nimeltään Rommi ja on leikkaamaton naaras. Kynsienleikkuu on hankalaa itse ja villan keritseminenkin tuottaa jonkin verran hankaluuksia. Kanit ovat uteliaita, hieman arkoja ja aika itsenäisiä, eivät siis niinkään sylikaneja (eivät siis hae ihmisiltä paljoa huomiota). Kanit tykkäävät kaivella ja pureskella kaikkea, paju on ollut erityistä herkkua. Kanit tekevät tarpeensa oikein mallikkaasti vessalaatikkoon, mitä nyt välillä papanoita löytyy lattioilta. Eivät ole tottuneet lapsiin tai muihin eläimiin.Mukaan saa erilaisia tarvikkeita. Kysymällä saa lisätietoa p. 040 4194730/Nina

MUSKA

Pitkällisen harkinnan jälkeen länsisiperianlaika Muska etsii uutta kotia. Muska on 8-vuotias leikattu narttu. Metsästyskoiraa hänestä ei tullut, vaikka oravat kyllä haukkuu ja pöläyttelee jänikset. Muskalla riittää päätä oppia uusia asioita ja osaa kulkea suht ok hihnassa. Metsäreissuilla pysyy aika hyvin näköpiirissä. Uudessa kodissa ei saisi olla lapsia ja muita koiria. Parasta olisi jos uudessa kodissa voisi olla ihmisten kanssa sisällä ja myös ulkohäkissä seuraamassa maailman menoa. Tärkeintä tietysti olisi löytää Muskalle hyvä koti ja jos mahdollista niin Rovaniemen lähiseudulta.
Tiedustelut 0405249264

Jaa sivu
Skip to content