Kotia etsii

Luovutamme kissat vain sisäkissoiksi. Kaikki kissat madotetaan, kastroidaan tai steriloidaan, rokotetaan x 2 ja sirutetaan yhdistyksen toimesta.

Kissanpennun hinnat 150 e uros ja 200 e naaras (alle 1 v). Hinnat sisältävät edellä mainitut toimenpiteet. Pentujen luovutusikä vähintään 14 vko. Uudessa kodissa tulee olla joko kissakaveri valmiina tai kodin tarjoaja voi adoptoida kaksi kissaa samaan aikaan.

Aikuisten hinnat 70 e -150 e riippuen mm. kissan iästä. Hinnat sisältävät edellä mainitut toimenpiteet. Aikuiset luovutetaan kissasta riippuen joko kissakaverin kanssa tai kotiin jossa on jo kissaseuraa, mutta osa aikuisista kissoista pärjää parhaiten myös ainoana kissana.

Luovutuksesta tehdään kirjallinen sopimus ja ostajana tulee olla täysi-ikäinen henkilö.

14.2.2020

TAPSU ja TIPSU

Syntyneet arviolta 9/2019.

Tipsu ja Tapsu tulivat isommasta kissapopulaatiosta esyn hoiviin. Tapsu-tyttö on tosi reipas ja ollut porukasta kaikista rohkeimpia. Tipsu-tyttö on rohkaistunut, tulee mukavasti lähelle ja antaa nyt jo paijata. Tipsu turvautuu monesti sisarukseen ja sen ujouden vuoksi sijoitetaan mielellään samaan kotiin Tapsun kanssa. Vain sisäkissoiksi

Yhdistys leikkauttaa, rokottaa, madottaa ja siruttaa kissat.

14.2.2020

HELMI

Syntynyt 5/2019

Kyllikistä tulikin Helmi 🙂 Pienikokoinen Helmi on loppuvuodesta 2019 saapunut esyn sijaiskotiin.

Alkuun hyvin arka ja ujo Helmi on kovasti rohkaistunut viime aikoina. Leikkii sijaiskodin kahden muun kissan kanssa ja tuttua ihmistä tulee puskemaan sormiin ja tulee nukkumaan sänkyyn muiden kissojen kanssa. Syliin ei kuitenkaan anna vielä ottaa.  Helmi vaikuttaa todella sosiaaliselta muiden kissojen suhteen joten sille toivotaan samanlaista kissakaveria uuteen kotiin. Yhdistys leikkauttaa, rokottaa, madottaa ja siruttaa kissan.

14.2.2020

PURRE

Purre on alle vuoden ikäinen (arviolta kevään -19 pentuja) poikakissa joka etsii omaa kotia, jossa olisi leppoisa kissakaveri. Purre on hieman arka, mutta nauttii sisarustensa seurasta. Kissakokemus olisi eduksi, koska ujompi kissa tarvitsee kärsivällisyyttä ja rauhaa sopeutuakseen. Purre on leikattu, madotettu, sirutettu ja kerran rokotettu. Tehosterokotetaan ennen uuteen kotiin muuttamista.

14.2..2020

PÖPÖ ja PÖRRÖ

Musta Pöpö (n.10v) ja harmaa Pörrö (n. 5v) ovat leikattuja naaraita. Aiempaan perheeseen muutti uusi asukas, joka oli kovin allerginen.

Aiemmassa kodissa on asunut  kolme koululaista, jotka olivat rakkaita. Pöpöllä ja Pörröllä oli myös tapana nukkua jonkun heistä vieressä. Pöpö on luonteeltaan utelias ja Pörrö hieman arkaluontoisempi uusille ihmisille. Molemmat ovat leikkisiä ja juoksevat rallia yhdessä. Koska kissat ovat tottuneet elämään yhdessä, etsimme heille yhteistä kotia

Kissat madotetaan, rokotetaan ja sirutetaan eläinsuojeluyhdistyksen toimesta.

14.2.2020

VILI

Vili on 12-vuotias leikattu uros. Vili on rauhallinen mutta samalla hyvinkin leikkisä poika, tykkää palloleikeistä ja laserista. Vili tykkää huomiosta mutta viihtyy myös omissa oloissaan. Sisäkissana ollut aina ja tykkää tarkkailla ympäristöä ikkunan takana. Vili madotetaan, rokotetaan ja sirutetaan yhdistyksen toimesta.

Jaa sivu