Kotia etsii

Kaikki kissat madotetaan, kastroidaan tai steriloidaan, rokotetaan x 2 ja sirutetaan yhdistyksen toimesta. Luovutamme kissat vain sisäkissoiksi.

Kissanpennun kulukorvaus on 150 e uros ja 200 e naaras (alle 1 v). Sisältävät edellä mainitut toimenpiteet. Pentujen luovutusikä vähintään 14 vko. Uudessa kodissa tulee olla joko kissakaveri valmiina tai kodin tarjoaja voi adoptoida kaksi kissaa samaan aikaan.

Aikuisten kulukorvaus 70 e -150 e riippuen mm. kissan iästä. Sisältävät edellä mainitut toimenpiteet. Aikuiset luovutetaan kissasta riippuen joko kissakaverin kanssa tai kotiin jossa on jo kissaseuraa, mutta osa aikuisista kissoista pärjää parhaiten myös ainoana kissana.

Luovutuksesta tehdään kirjallinen sopimus ja ostajana tulee olla täysi-ikäinen henkilö.

Muut eläimet (koirat, kanit ym.) tapauskohtaisesti.

27.3.2020

HELMI

Syntynyt 5/2019

Kyllikistä tulikin Helmi 🙂 Pienikokoinen Helmi on loppuvuodesta 2019 saapunut esyn sijaiskotiin.

Alkuun hyvin arka ja ujo Helmi on kovasti rohkaistunut viime aikoina. Leikkii sijaiskodin kahden muun kissan kanssa ja tuttua ihmistä tulee puskemaan sormiin ja tulee nukkumaan sänkyyn muiden kissojen kanssa. Syliin ei kuitenkaan anna vielä ottaa.  Helmi vaikuttaa todella sosiaaliselta muiden kissojen suhteen joten sille toivotaan samanlaista kissakaveria uuteen kotiin. Yhdistys leikkauttaa, rokottaa, madottaa ja siruttaa kissan.

27.3.2020

VILI

Vili on 12-vuotias leikattu uros. Vili on rauhallinen mutta samalla hyvinkin leikkisä poika, tykkää palloleikeistä ja laserista. Vili tykkää huomiosta mutta viihtyy myös omissa oloissaan. Sisäkissana ollut aina ja tykkää tarkkailla ympäristöä ikkunan takana. Vili madotetaan, rokotetaan ja sirutetaan yhdistyksen toimesta.

18.3.2020

PIHKA VARATTU! ja LUMO

Pihka on hyvin seurallinen noin puolivuotias poika, utelias ja leikkisä, viihtyy leikkien ihan itsekseenkin mutta kaipaa myös leikkikaveria.  Pihka tulee kehräten hakemaan huomiota ja nukkuu mielellään vieressä. Nuoresta iästä ja seurallisuudesta johtuen Pihkalle etsitään kotia jossa sillä on leikkisä kissakaveri.

Lumo on 4,5  v.  leikattu , arvokas neitonen. Lumo oli alkuun arka ja viihtyi turvallisessa piilossa,  mutta kun vähän tottui sijaiskotiin niin on tullut tutustumaan ja pyytämään rapsutuksia ja ruokaa. Lumo tykkää myös nukkua vieressä .

Jaa sivu