Eläinsuojeluilmoitukset

Eläinsuojelutarkastuksista vastaa valvontaeläinlääkäri puh. 044 701 0902. Kiireettömät eläinsuojelutapaukset mieluiten sähköpostitse osoitteeseen: elainsuojelu(@)pori.fi. Myös tekstiviestinä voi ilmoittaa kiireettömät eläinsuojelutapaukset.

ELÄINLÄÄKÄRIPÄIVYSTYS

Eläinklinikka Syke aloittanut ympärivuorokautisen ja jokapäiväisen pieneläinlääkäripäivystyksen Porin yhteistoiminta-alueella.
Porin yhteistoiminta-alueeseen kuuluvat:

Pori, Eurajoki, Ulvila, Nakkila ja Harjavalta.

Puhelinnumeromme:

Ajanvaraus arkisin klo 7 – 21 : 0300 484 661 (0,42€/min+pvm/mpm)

24/7 päivystys: 0600 418 824 (1,97€/min+pvm/mpm)

Suosittelemme soittamaan päivystysnumeroon etukäteen – näin osaamme valmistautua tuloosi ja myös kertoa Sinulle , mikä päivystyksen sen hetkinen tilanne on. Hoidamme potilaat kiireellisyysjärjestyksessä.

Suureläinpäivystys Porin yhteistoiminta-alueella toimii normaalisti kunnallisen eläinlääkintähuollon kautta. Lisätietoa suureläinpäivystyksestä löytää Porin kaupungin verkkosivuilta.

Suureläimiä päivystävän eläinlääkärin tavoitat vuorokauden ympäri numerosta 0600 17011.

Eläinklinikka Syke sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Porin Mikkolassa Iccon-kauppakeskuksessa, Itäkeskuksenkaari 8, heti 2-tien läheisyydessä. Klinikalle on oma sisäänkäynti kauppakeskuksen parkkipaikan puolelta ja parkkitilaa on runsaasti. Parkkialueella on klinikan parkkipaikat reunustettu pinkillä korostevärillä sekä klinikan edustalta löytyy pieni viheralue.

Eläinlääkärin maksuton puhelinneuvonta – valtakunnallinen palvelu

Eläinlääkäri auttaa neuvontanumerossa vain puhelumaksun hinnalla! Soita 020 1800 900. Eläinlääkäri tekee puhelun aikana ensisijaisesti hoitotarpeen arviointia sekä neuvontaa. Jos klinikkakäynti on tarpeen, eläinlääkäri ohjaa tarvittaessa lähimmälle eläinlääkäriasemalle. Akuuteissa tilanteissa ole yhteydessä suoraan klinikalle. Palvelunumerossa ei voida kirjoittaa tai uusia reseptejä. Soitto 020-alkuiseen numeroon maksaa kiinteän verkon liittymästä 8,35 snt/puhelu + 8,35 snt/min ja matkapuhelinliittymästä 8,35 snt/puhelu + 23,00 snt/min.

Jaa sivu
Skip to content