Kotia etsivät kissat

Yhdistyksen kautta kotia etsivistä lemmikkieläimistä peritään luovutusmaksu.

Yhdistyksen kautta kotia etsivät kissat luovutetaan vain sisäkissoiksi.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Omaa loppuelämän kotiaan etsii noin 1-vuotias tyttökissa Mama

Mama on vielä hieman arka, mutta kuitenkin kiltti ja seurallinen kissa, kunhan ensin tottuu ihmiseen. Uudelta kodilta toivotaan rauhallisuutta sekä aikaa, jotta Mama rohkaistuu ja tottuu uuteen ympäristöönsä. Pieniin lapsiin Mama ei ole tottunut. Mama tulee jo välillä syliin ja tykkää rapsutuksista, näyttää selkeästi koska niitä haluaa ja koska ei.

Sijaiskodin toisen kissan kanssa Mama on tullut hyvin toimeen.

Mama luovutetaan uuteen kotiin sisäkissaksi madotettuna, rokotettuna, leikattuna, sirutettuna ja siitä peritään luovutusmaksu.

Otathan yhteyttä numeroon:

044 0219009/Jenni ja kerrothan minkälainen koti sinulla olisi tälle kauniille neitokaiselle tarjota

O O O O O O O O O O O O O O O O O O O

ALUSTAVASTI VARATTUJA

Omaa yhteistä kotiaan etsivät n. 6kk ikäiset sisarukset Pumpuli ja Haiven

Nämä söpöläiset luovutetaan sisäkissoiksi madotettuna, rokotettuna, leikattuna sekä sirutettuna ja heistä peritään luovutusmaksu. Kissat eivät ole tottuneet muihin eläimiin eikä pieniin lapsiin.

Pumpuli on pyöreäposkinen tyttö, jota kiinnostaa loikoilu ja herkut. Pienestä hyvin pelokkaasta pennusta on kasvanut utelias ja leikkisä nuori kissa. Pumpuli ottaa herkun kädestä pienellä houkuttelulla ja on aina ruoka-aikaan häntä pystyssä jaloissa odottamassa. Pumpuli tervehtii ihmistä kevyesti kuonolla koskettamalla ja välillä antaa myös silittää.
Lempileluihin kuuluu kaikki pallot ja pullonkorkit mitkä vierii lattiaa pitkin. Pumpuli tykkää myös kiipeillä pöydillä tarkkailemassa ihmisen touhuja ja seuraa usein huoneesta toiseen ihmettelemään.
Vieraat ihmiset ja kovat äänet vielä pelottavat ja silloin on paras piiloutua sängyn alle.

Mustaraitainen poika Haiven on utelias ja sähäkkä kaveri. Kiipeileminen ja ikkunalaudalta ympäristön tutkiminen on lempipuuhaa.
Haiven ei anna vielä silittää, mutta tulee herkuilla houkutellen luokse ja ottaa herkun kädestä. Haiven on rohkea ja seuraa ihmistä huoneesta toiseen, mutta sähisee vielä herkästi. Saattaa myös läppäistä tassulla, jos menee liian lähelle.
Haiven rakastaa leikkiä Pumpulin kanssa ja kurnuttaen seuraa tätä joka paikkaan. Myös Haiven säikkyy vielä kovia ääniä ja yllättäviä asioita.

Jos nämä söpöläiset saivat sydämesi sykähtämään, niin otathan yhteyttä numeroon: 050 4130984 /Emilia ja kerrothan minkälainen koti sinulla olisi pikkuisille tarjota

️Lisää kuvia ja tunnelmia kisuista löytyy instagramista:
www.instagram.com/fosteringfinland

O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O

Nuppu ja Mörökölli ovat varattuja

Tämä kaksikko etsii yhteistä loppuelämän kotia. Kissat ovat olleet kuukausia yhdessä ja heistä on tullut erottamattomat kaverukset. Vuoronperään he pesevät ja huolehtivat toisistaan ja nukkuvatkin hellyyttävästi samassa läjässä

Mörökölli on täyskasvuinen kolli, joka syystä tai toisesta joutui luonnon armoille. Tiedetään, että kissa on ainakin puolen vuoden ajan elänyt liian leppoisaa poikamieselämää, jonka seurauksena Mörökölli on villiintynyt eli luottamus ihmiseen katosi täysin.

Mörököllin kesyyntyminen on ollut todella hidasta, sillä kissa on ollut alusta asti erittäin passiivinen. Kissa ei ole murissut, sähissyt tai reagoinut mitenkään muutenkaan, vaan ollut vaan. Ja siksihän kissa sai nimekseen Mörökölli.
Pitkäjänteisyyden ansiosta ollaan nyt kuitenkin lähes valmiita muuttamaan uuteen kotiin.
Mörökölli rakastaa päänsilittelyä sekä poskien ja kaulan rapsuttelua. Hyvä ruoka kelpaa aina sekä herkkupalat, jotka kissaherra uskaltaa ottaa jo suoraan kädestä

Nuppu on kaunis ja siro nuori kissaneiti, jonka iäksi on arvioitu 1 vuotta. Nuppu on nuoren kissan innolla lähes aina valmis leikkimään. Lempilelu on naru. Muut lelut ei ainakaan vielä hirveästi kiinnosta.
Nuppu tulee heti syömään, kun ruoka on tarjoiltu. Samoin, jos on herkkupaloja tiedossa. Muutenkin on jo aika rohkea muttei anna silittää vielä. Nupusta on tullut Mörököllin rohkaisija ja turva.

Kummatkin kissat vaikuttavat rauhallisilta. Toivommekin heille rauhallista ja kärsivällistä perhettä, jolla olisi aikaa viettää Nupun ja Mörököllin kanssa

Kissojen arvioitu luovutusaika on huhti- toukokuun vaihteessa.

Kissoista peritään luovutusmaksu. Kissat on steriloitu/ kastroitu, madotettu, rokotettu ja sirutettu. Luovutus ainoastaan sisäkissoiksi!

Lisätietoja kotihoitajalta
klo 17- 20 numerosta 040 141 1974/ Katja.
Kissat sijaitsevat Ulvilassa.

O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O

Risto ja Tapsa saaneet kodin

Nuoret kissat Risto ja Tapsa etsivät yhteistä loppuelämän kotia

Kaverukset ovat olleet aina yhdessä ja nauttivat toistensa seurasta, eikä heitä sen vuoksi haluta erottaa toisistaan.

Risto on 3-vuotias reipas ja kiltti seuraneiti (kyllä, neiti

). Risto tykkää silityksistä ja rapsutuksista, mutta ei viihdy sylissä kuitenkaan. Riston harrastuksia ovat Tapsan kanssa leikkiminen (erityisesti ”arvaa, kumpi meistä on paperipussissa”-leikki

), langanpätkien jahtaaminen, porraskaiteilla kikkailu ja pingiksenpeluu. Risto on hiukan Tapsaa puheliaampi.

Tapsa on 2-vuotias superkiltti ja rauhallinen seuramies. Tykkää rapsutuksista, mutta ei mikään sylikissa. Tapsan harrastuksiin kuuluu porraskaiteilla kiipeily, Riston kanssa leikkiminen, langanpätkien jahtaaminen, herkkuraksuilla kikkailu ja naakka-liven seuraaminen ikkunasta

Kissat luovutetaan uuteen kotiin madotettuina, rokotettuina, sirutettuina, leikattuina ja niistä peritään luovutusmaksu. Kissoja ei luovuteta vapaasti ulkoileviksi.

O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O

S A A N E E T K O D I N

Yhteistä kotia etsivät noin 9kk ikäiset sisarukset Nisse tyttö ja Nasse poika

Sisarukset asustavat Raumalla sijaiskodissa. Molemmat ovat vielä hyvin arkoja, mutta seuraavat uteliaana ihmisten tekemisiä ja ovat näkösällä. Syövät kädestä ja Nisse antaa myös silittää.
Nisse ja Nasse ovat tulleet erittäin hyvin toimeen sijaiskodin muiden kissojen kanssa ja ovat tottuneet myös perheen pienen lapsen läsnäoloon.

Kissat luovutetaan sisäkissoiksi madotettuina, rokotettuina, leikattuina, sirutettuina ja heistä peritään luovutusmaksu.
Otathan yhteyttä ja kerrothan millainen koti sinulla olisi näille kisuille tarjota

O O O O O O O O O O O O O O O O O O

S A A N E E T K O D I N

Nuoret poikakissat Tikru ja Utu etsivät yhteistä kotia.

Pojat on madotettu, rokotettu, sirutettu sekä kastroitu. Muuttavat sisäkissoiksi ja heistä peritään luovutusmaksu. 
Tikru on vielä pentu, alle 6kk ja Utukin on alle vuoden ikäinen. He ovat lähtöisin samasta populaatiosta ja ovat läheisiä keskenään, vaikka eivät samasta pentueesta olekaan.Pojat ovat olleet ensikodissa aivan terveitä, mutta populaatiossa jossa pojat ovat eläneet, on tavattu kissojen herpestä. 
Kaverukset tulevat hyvin toimeen ensikodin muiden kissojen kanssa. Ovat erittäin aktiivisia ja leikkisiä ja siihen saa varautua, että matot ovat alinomaa rullalla. Molemmat ovat luonteeltaan rohkeita ja ulospäinsuuntautuneita ja siksi varmaan kesyyntyneet hyvin.
Tikru nuorempana kesyyntyi helposti ja tulee nykyään itse syliin ja sen voi myös nostaa. Toistaiseksi ei vielä ole ottanut itse jaloilla vastaan kun se laitetaan maahan, vaan menee kasaksi. Tämä vaihe menee varmasti nopeasti ohi, mutta on huvittavaa tässä vaiheessa. Etsii ihmisen seuraa ja on uteliaana mukana kaikessa toiminnassa.
Utu vähän vanhempana on skeptisempi tapaus, mutta leikin ja herkkujen avulla sekin on alkanut kesyyntymään. Tulee haistelemaan kättä ja sitä voi myös ajoittain silittää, varsinkin jos ympärillä on muita kissoja. Jatkaa varmasti kesyyntymistä hyvä alun jälkeen ymmärtäväisessä ja kärsivällisessä kodissa.
Kuvaile millaisen kodin voisit pojille tarjota niin kerron lisää heistä.

O O O O O O O O O O O O O O O O O O O

Yhteistä kotia etsivät noin 5kk ikäiset veljekset Sipe ja Pontus

ALUSTAVASTI VARATTUJA

Muuttavat sisäkissoiksi kotiin, jossa ei ole ennestään muita kissoja.
Veljekset ovat populaatiotaustaisia.
Sipellä todettiin pissatulehdus, jonka jälkeen molemmilla kissoilla puhkesi herpesvirus. Tämän vuoksi kissojen elämän tulisi olla mahdollisimman tasaista ja stressitöntä, jottei virus pääsisi uudestaan puhkeamaan.

Pojat on madotettu, rokotettu sekä sirutettu ja heistä peritään luovutusmaksu. Kissojen kastraatio sisältyy luovutushintaan.

Sipe

Sipe on arkajalka, jolla on ollut huono alku elämässä. Nyt tilanne kuitenkin alkaa näyttää hyvältä ja pieni suloinen kissa pikkuhiljaa kuoriutuu suojamuurien sisältä.
Sipe tekee kaiken yhdessä Pontuksen kanssa ja tästä syystä veljekset muuttavatkin vain yhdessä.

Pontus

Pontus on aivan ihana kissa, leikkisä ja valtavan kiltti. Nauttii rapsutteluhetkistä ja ehdottomasti herkuista.
Tykkää ihmisen läsnäolosta, mutta on vielä vähän ujo, joten ei osaa hakea huomiota vielä itse.

Jos koet, että sinulla olisi näihin kriteereihin sopiva koti, niin otathan yhteyttä. Kerron mielläni enemmän tästä kaksikosta sekä laajemmin taudin vaikutuksista veljeksiin.

X X X X X X X X X X X X X X

”Kissan herpesvirus-1 on maailmanlaajuisesti kissan sidekalvotulehduksen ja sarveiskalvotulehduksen yleisin syy.
FHV-1 aiheuttaa myös ylempien hengitysteiden tulehdusta.
Jopa yli 90 % kissoista on voinut altistua jossain elämänsä vaiheessa virukselle.
Noin 80 % infektoituneista kissoista jää viruksen kantajiksi primaari-infektion jälkeen ja 30 % niistä erittää virusta ajoittain.
Osa kissoista siis kehittää toistuvia, muutamasta päivästä jopa useisiin viikkoihin kestäviä FHV-1-episodeja, jolloin oireina voi olla nuhaisuutta, sidekalvon tulehdusta ja sarveiskalvon tulehdusta ja/tai haavautumista.”

O O O O O O O O O O O O O O O

Kissanpentujen kohdalla tilanne muuttuu koko ajan, joten kannattaa kysellä:

040 734 3107

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on Pirpana-ja-Tirpana.png

O O O O O O O O O O O O O O O

Yksityisesti  kotia etsivät kissat

Jaa sivu
Skip to content