Tue toimintaa – tapoja on monia

Vapaaehtoistyö

Hyvinkään eläinsuojeluyhdistyksellä riittää vapaaehtoisille monenlaisia tehtäviä. Jos olet kiinnostunut antoisasta vapaaehtoistyöstä eläinten parissa ja eläinten hyväksi, ja sinulla on ehkä auto käytössäsi, olet tervetullut mukaan joukkoomme. Huomioithan, että otamme vapaaehtoisiksi vain täysi-ikäisiä.

Ota yhteyttä: puh. 0503990002 tai sähköpostilla info.helsy@gmail.com

Muu avustaminen
Mikäli sinulla ei ole aikaa tai et voi osallistua eläintenhoitoon, mutta haluat siitä huolimatta auttaa kodittomia eläimiä, voit lahjoittaa eläintalolle tarvikkeita: Pesuaineita, roskapusseja, tiskiharjoja, vahvoja jätesäkkejä, apteekkituotteita (Mirrix, Axilur 250mg, Promax, Canicur, Kaopekt), sekä kirpputoritavaraa ja ruokaa (erityisesti pentujen märkäruuasta on jatkuva pula).

Meillä on pöytä Riihimäen Femmatorilla säännöllisesti. Otamme siistiä kirpputoritavaraa vastaan mielellämme.

Lahjoituksia voi toimittaa koska tahansa oven taakse, mutta toivomme että isommista lahjoituksista kysytään ensin, rajallisen säilytystilan vuoksi.

Teemme mielellämme yhteistyötä myös eri yritysten kanssa. Ehdota rohkeasti, mikäli mielessäsi on jokin keino parantaa oman yrityksesi näkyvyyttä ja samalla tehdä hyvää asukkaillemme.

Raha


Eläinsuojelutyötä voi tukea myös rahallisesti. Voit lahjoittaa haluamasi summan yhdistyksen pankkitilille. Varat käytetään lyhentämättömänä eläinten hyväksi. Erityisesti eläinlääkärikulut lohkaisevat pääosan varoistamme vuosittain, (n. 20 000) ja vuokra (20 400).

Yhdistyksen tilinumero: FI02 2061 1800 1398 34    BIC NDEAFIHH

Tai MobilePay’lla lyhytnumerolle 15080

Rahankeräyslupa RA/2021/972

Lupa voimassa toistaiseksi.

Jaa sivu
Skip to content