Yhdistys toimii vapaaehtoisvoimin paikallisen eläinsuojelutyön edistämiseksi

Hyvinkään Eläinsuojeluyhdistys

Hyvinkään eläinsuojeluyhdistys ry on perustettu vuonna 1947. Yhdistys toimii paikallisen löytöeläin- ja eläinsuojelutyön edistämiseksi. Toimintamme pääpaino on Hyvinkään löytöeläintalon ylläpito. Liki kolmekymmentä vuotta vietimme Kytäjällä, ja kaihoisin mielin mutta uutta virtaa täynnä muutimme Hyvinkään Veikkariin toukokuussa 2022.

Olemme tehneet sopimuksen Hyvinkään kaupungin kanssa löydettyjen pieneläinten vastaanottamisesta, koiria lukuunottamatta. Vastaanotamme myös huostaanotettuja lemmikkejä, tai niitä, joita on kohdannut suru menetettyään oman omistajansa.

Meillä kaikki asukkaat kesytetään, hoidetaan, ruokitaan ja hellitään kukin omien erityisvaatimuksiensa mukaan, rakkaudella! Löytöeläintalollamme kaikki elää kuin oikeassa kodissa lakisääteisen karanteeniajan ja lääkärikäynnin jälkeen. Oma huone on saatavilla mikäli kissaseura hirvittää tai jos asukas kaipaa omaa rauhaa.

Ajankohtaisia uutisia ja uutta kotia etsiviä

Kampanjat

Uusi Tassunauha on nyt saatavilla

Ojenna auttava tassu ja osta Tassunauha, niin tuet eläinten hyväksi tekemäämme työtä.

Lue lisää

Eläinten EU

EU uudistaa tänä vuonna eläinlakiaan, ja sillä on vaikutusta myös miljoonien suomalaisten eläinten elämään. Auta meitä varmistamaan, että eläinten ääni kuuluu EU:ssa.

Lue lisää

Ukrainan eläimet tarvitsevat apuamme

Sarmat-koira haavoittui sen kotitaloon osuneissa pommituksissa. Toipuminen on kuitenkin onneksi lähtenyt hyvin käyntiin. Omistaja Svetlana Vysotska on kiitollinen avusta, jota perhe on Suomessa saanut.

Lue lisää
Skip to content