Yhdistys toimii vapaaehtoisvoimin paikallisen eläinsuojelutyön edistämiseksi

Hyvinkään Eläinsuojeluyhdistys

Hyvinkään eläinsuojeluyhdistys ry on perustettu vuonna 1947. Yhdistys toimii paikallisen löytöeläin- ja eläinsuojelutyön edistämiseksi. Toimintamme pääpaino on Hyvinkään löytöeläintalon ylläpito. Liki kolmekymmentä vuotta vietimme Kytäjällä, ja kaihoisin mielin mutta uutta virtaa täynnä muutimme Hyvinkään Veikkariin toukokuussa 2022.

Olemme tehneet sopimuksen Hyvinkään kaupungin kanssa löydettyjen pieneläinten vastaanottamisesta, koiria lukuunottamatta. Vastaanotamme myös huostaanotettuja lemmikkejä, tai niitä, joita on kohdannut suru menetettyään oman omistajansa.

Meillä kaikki asukkaat kesytetään, hoidetaan, ruokitaan ja hellitään kukin omien erityisvaatimuksiensa mukaan, rakkaudella! Löytöeläintalollamme kaikki elää kuin oikeassa kodissa lakisääteisen karanteeniajan ja lääkärikäynnin jälkeen. Oma huone on saatavilla mikäli kissaseura hirvittää tai jos asukas kaipaa omaa rauhaa.

Ajankohtaisia uutisia ja uutta kotia etsiviä

Kampanjat

Ukrainan eläimet tarvitsevat apuamme

Ajatuksemme ovat nyt Ukrainassa. Tutustu päivittyvään tietopakettiimme Ukrainan eläinten auttamisesta ja tee lahjoitus Ukrainan eläimille.

Kuva: Oleksandr Chernobai

Lue lisää

Turkisten aika on ohi

Tule mukaan nyt: auta lopettamaan turkistarhaus Euroopassa.

Allekirjoita EU-kansalaisaloite turkistarhauksen ja tarhatun turkiksen myynnin kieltämiseksi EU:ssa.

Lue lisää

Kysy ja keskustele eläinsuojelusta Eläinsuojelu-chatissa

Eläinsuojeluneuvojamme vastaavat eläinsuojeluaiheisiin kysymyksiin Eläinsuojelu-chatissa.

Lue lisää
Skip to content