PIirroskuva Tassunauha-designista, jossa kissa- ja koirahahmot juoksevat sydänten ja tassunjälkien ympärillä
Ojenna auttava tassu

Osta uusi Tassunauha Musti ja Mirri -myymälästä ja tue eläinten hyväksi tekemäämme työtä.

Musti ja Mirri -logo

Golden Leevi ojensi auttavan tassunsa

Tassunauha 2023: Leikkivät eläimet

Lähikuva Tassunauha-designista. Taustalla juoksevia koiria.

Tämän vuoden Tassunauha-designissa telmivät leikkivät eläimet. Leikkiminen on etenkin eläinlapsille tärkeää käyttäytymistä, johon niillä tulee olla oikeus riippumatta siitä, mihin asemaan ne ovat ihmisyhteiskunnassa syntyneet. Myös monet aikuiset eläimet leikkivät.

Tassunauhassa toistuvat sydämet symboloivat yhtäältä hyvinvoivan eläimen kokemia positiivisia tunteita ja toisaalta ihmisen eläintä kohtaan kokemaa rakkautta ja syvää kiintymystä. Rakastettu ja hyvin hoidettu eläin tassuttelee suoraan sydämeemme ja jättää sinne tassun muotoisen jäljen.

Eläinten puolesta vuoden jokaisena päivänä

Mielestämme eläinten hyvinvointi on otettava vakavasti, ja sen tulee näkyä niin eläinten kohtelussa kuin laeissa ja asetuksissakin. Eläinsuojeluongelmiin puututaan monesti liian myöhään ja hädässä olevat eläimet jäävät usein ilman apua. Ympäri Suomen eläinsuojelutyötä joudutaan tekemään liian pienin resurssein. Useat eläimet jäävät vaille sitä arvostusta, joka niille kuuluu.

Tämän vuoksi tavoitteenamme on tehdä Suomesta ja maailmasta parempi paikka eläimille. Teemme työtä eläinten puolesta noin 40 jäsenyhdistyksen, 75 eläinsuojeluneuvojan ja 1 000 muun vapaaehtoisen voimin ympäri maata vuoden jokaisena päivänä.

SEYn logo


Esimerkiksi näin autoimme eläimiä vuonna 2022:

annoimme

29 381

eläinsuojeluneuvoa

pelastimme

2 587

kissaa

kauttamme kodin löysi

1 556

koditonta kissaa

kauttamme apua sai

2 642

hädässä olevaa luonnoneläintä.


Osta Tassunauha ja tue eläinsuojelutyötä

Hanki oma Tassunauhasi Musti ja Mirri -myymälästä. Nauhan hinta on neljä euroa. Nauhamyynnin tuotot menevät kokonaisuudessaan SEYn tekemään eläinsuojelutyöhön. Nauhoja on valmistettu rajoitettu erä, joten tassuttele pikaisesti ostamaan omasi!

Musti ja Mirri -logo

Skip to content