Tee yrityslahjoitus eläinten hyväksi

Anna yrityksesi arvojen näkyä ja tee lahjoitus eläimille. Lahjoittaminen on käytännöllinen tapa kantaa yhteiskuntavastuuta sekä viestiä siitä, mikä yrityksellesi on tärkeää.


Otamme vastaan suoria rahalahjoituksia lahjoitustilillemme FI97 8000 1901 0617 63, BIC: DABAFIHH (Danske Bank). Voit myös pyytää meiltä laskun, jolla voit tehdä lahjoituksen.


Muita tapoja tukea

Tulospohjainen yhteistyö ja sponsorointi

Voit järjestää lahjoituskampanjan esimerkiksi lahjoittamalla tietyn osan tuotteiden myynnistä eläinsuojelutyöhömme. Teemme monipuolisesti yhteistyötä kaikenkokoisten yritysten kanssa ja räätälöimme yhteistyön teidän tarpeidenne mukaan. Tarjoamme yhteiskumppaneillemme näkyvyyttä sopimuksen mukaan.

Kannatusjäsenyys

Yritykset ja muut yhteisöt voivat tukea eläinsuojelua ryhtymällä kannatusjäseniksemme. Kannatusjäsenmaksu on 200 euroa vuodessa. Kannatusjäsenet saavat meiltä huomionosoituksena kunniakirjan.

Ruoka- ja tavaralahjoitukset

Valitettavasti emme voi ottaa vastaan ruoka- ja tavaralahjoituksia suoraan toimistollemme tilojen puutteen vuoksi. Sen sijaan ohjaamme avun suoraan sitä tarvitseville jäsenyhdistyksillemme ja löytöeläintaloille. Yrityksesi voi ottaa yhteyttä oman alueen jäsenyhdistyksiimme, ja tarjoa apua myös suoraan heille.

Työn ja asiantuntemuksen lahjoittaminen

Teemme myös pro bono -yhteistyötä eri alojen asiantuntijoiden kanssa. Ole meihin yhteydessä, jos haluat tarjota asiantuntemuksesi eläinsuojelun hyväksi.


Yhteistyökumppaneitamme


Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on faunatar_logo_2012pieni-320x117.jpg
Purina logo
Musta teksti valkoisella pohjalla
Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on gogift_primary_logo-320x320.png
Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on shopalike_banner_b.jpg


Yhteydenotot

Jarkko Minkovitsch
040 830 1709
jarkko.minkovitsch@sey.fi

Jaa sivu