Testamentti eläimille

Läheistesi ohella voit myös muistaa eläimiä ja jättää perinnöksesi eläimille paremman maailman. Testamenttilahjoitus on perinteinen ja arvokas tapa tehdä hyväntekeväisyyttä. Kaikenkokoisista testamenteista on suuresti apua.

Olin jo pitempään etsinyt kohdetta, jolle testamentin voisi tehdä. Minulla oli muutamia ehdottomia vaatimuksia siitä, millaiselle järjestölle testamentin voisi tehdä. Kuten se, että kyse ei ole mistään suuresta ja kansainvälisestä järjestöstä. Halusin kohteen myös olevan täysin suomalainen.

– Helsinkiläinen Minna teki muutama vuosi sitten testamentin meille.

Testamenttilahjoitukset ovat olleet meille tärkeä tukimuoto koko yli satavuotisen historiamme ajan. Yleishyödyllisenä yhdistyksenä emme joudu maksamaan perintöveroa, joten testamenttilahjoituksesi voidaan ohjata kokonaisuudessaan eläinten hyväksi tehtävään työhön.

Käytämme testamenttilahjoitukset siten, että niistä on mahdollisimman paljon apua eläimille. Halutessasi voit kohdistaa testamenttisi myös johonkin tiettyyn käyttötarkoitukseen, kuten löytöeläinten auttamiseen. Haluamme aina noudattaa testamentin tekijän viimeistä tahtoa parhaalla mahdollisella tavalla.


Tutustu testamenttioppaaseen

Olemme koonneet testamenttioppaan, jossa on lisätietoa testamentin laatimisesta. Oppaasta löydät myös vapaaehtoisen lakiasiantuntijamme yhteystiedot. Häneltä saat neuvoja ja apua testamentin laadintaan.

Voit tilata maksuttoman oppaan alla olevalla lomakkeella ja tutustua siihen rauhassa. Oppaan tilaaminen ei velvoita sinua mihinkään.

Jaa sivu
Skip to content