Eläinsuojelua nuorille

Mahtavaa, että olet kiinnostunut eläinten auttamisesta!


Hei 13-20-vuotias eläinten ystävä, liity SEYn nuorten vaikuttajalistalle!

Eläinten hyvinvoinnin turvaaminen on tärkeää, ja jokainen ihminen voi tehdä tekoja eläimille paremman maailman puolesta. Tule sinäkin mukaan. 💪

Listan jäsenenä saat sähköpostiin tietoa eläinten hyvinvointiin liittyvistä teemoista noin kerran kuukaudessa. Saat myös vinkkejä vaikuttamiseen. Jos haluat, pääset listan kautta vaikuttamaan SEYn toimintaan. Listalle liittyminen ei sido mihinkään, ja voit poistua listalta koska tahansa.  

Kun liityt listalle, saat postissa eläinsuojeluaiheisen tarra-arkin, uusimman Eläinten ystävä -lehden sekä SEYn heijastimen! 


Tietoa eläinten hyvinvoinnista

Osoitteessa Elaintaito.fi voit tehdä kiinnostavia eläinaiheisia tehtäviä ja suorittaa Eläintaitaja-diplomin. Sivu on suunnattu yläkouluikäisille, mutta tehtäviä voivat tehdä muutkin.

Jos haluat lukea eläimistä, voit tutkia mitä eläinaiheisia oppaita ja vihkosia meillä on. Oppaita ja vihkosia voi myös tilata kotiin. Ne eivät maksa mitään, mutta kerro silti asiasta vanhemmillesi ennen kuin tilaat.

Olemme myös Instagramissa. Löydät meidät nimellä @sey_suomen_elainsuojelu tai klikkaamalla tästä

Sinua saattaa kiinnostaa myös

SEY julkaisi lapsille ja nuorille suunnatun maksuttoman Eläintaito-verkkokurssin

SEY on tavannut Eläintaito.fi-verkkokurssin. Kurssi on yli 12-vuotiaille nuorille suunnattu kokonaisuus eläinsuojelusta, eläinten hyvinvoinnista ja vastuullisesta eläimen omistamisesta.

Lue lisää

Opetussuunnitelmiin eläinten oikeuksia ja eläinetiikkaa

Työmme on tuottanut tulosta! Lähitulevaisuudessa jokaisen Suomessa asuvan lapsen oppipolulla tullaan pohtimaan eläinten…

Lue lisää
Jaa sivu