Vapaaehtoistyötä eläinsuojelun parissa

Ryhdy eläinsuojelijaksi ja aloita vapaaehtoistyö eläinten hyväksi. Vapaaehtoistyössä pääset auttamaan eläimiä, tapaamaan muita eläinten puolesta toimivia ihmisiä sekä kehittämään omia taitojasi.


Jäsenyhdistyksillämme on tarjolla monenlaista vapaaehtoistoimintaa. Voit tehdä sitä mikä sinulle sopii parhaiten niin kiinnostustesi, vahvuuksiesi kuin aikataulujesikin perusteella.

Palkitseva vapaaehtoistyö auttaa eläimiä, ja tutkimusten mukaan vapaaehtoistyö lisää myös tekijän omaa hyvinvointia.

Ryhdy eläinsuojelijaksi ja aloita vapaaehtoistyö eläinten hyväksi. Kuvassa ruskearaidallinen kissanpentu katsoo kameraan.
Palkitseva vapaaehtoistyö auttaa eläimiä, ja tutkimusten mukaan vapaaehtoistyö lisää myös tekijän omaa hyvinvointia. Kuva: Jouko Torssonen

Vapaaehtoiseksi jäsenyhdistykseen

Meillä on noin 40 jäsenyhdistystä, joiden toiminta perustuu vapaaehtoistyöhön. Paikallisessa jäsenyhdistyksessä toimiminen onkin usein helpoin tapa olla mukana eläinsuojelutoiminnassa. Yhdistykset tarvitsevat apukäsiä monenlaisiin tehtäviin kissojen loukutuksesta sosiaalisen median päivittämiseen.

Etsi lähin jäsenyhdistyksesi ja kysy, miten pääset mukaan toimintaan!


Sijaiskodin suojassa odotetaan loppuelämän kotia

Monissa jäsenyhdistyksissämme on kova pula sijaiskodeista. Sijaiskodissa löytöeläimet ja muut kodittomat eläimet saavat laadukasta kotihoitoa samalla kun ne odottavat hyvää loppuelämän kotia. Lue lisää sijaiskotitoiminnasta.


Jaa sivu
Skip to content