Päivätyökeräys eläinten hyväksi

Päivätyökeräys eli taksvärkki tuo hauskaa piristystä kouluvuoteen. Samalla päivätyökeräys antaa tilaisuuden tutustua työelämään ja itseä kiinnostaviin aloihin. Keräykseen osallistuvat koululaiset työskentelevät päivän ajan koulun ulkopuolella ja lahjoittavat työnsä tuoton valitsemalleen keräyskohteelle. Monissa kouluissa oppilaat saavat itse valita keräyskohteen ja -ajankohdan.


Miksi valita eläinsuojelu päivätyökeräyskohteeksi?

Eläimet ovat usein lapsille ja nuorille aidosti motivoiva sydämen asia. Toimimme kaikkien eläinten hyväksi ja teemme eläinsuojelutyötä kymmenien jäsenyhdistysten ja paikallistoimijoidemme voimin kaikkialla Suomessa. Autamme hädässä olevia eläimiä sekä ennaltaehkäisemme eläinsuojeluongelmia.

Olemme perinteikäs ja hyvämaineinen eläinsuojelujärjestö, joka on toiminut jo yli sadan vuoden ajan. Suojelijoinamme toimivat presidentti Sauli Niinistö ja rouva Jenni Haukio.


Nuorisotoiminta on meille tärkeää

Ymmärrämme kasvatustyön tärkeyden. Tuemme opettajia ja muita kasvatustyön ammattilaisia muun muassa tuottamalla kouluille maksutonta opetusmateriaalia. Tuotamme vuosittain uutta materiaalia uusilla eläinsuojeluteemoilla aina syksyn Eläinten viikkoa varten (4.–10.10.).

Koulumateriaalimme on vakiinnuttanut paikkansa kouluissa ja kerhoissa. Sitä tilataan ja toimitetaan vuosittain yli 100 000 lapselle ja nuorelle. Voit tilata Eläinten viikon materiaaleja maksutta kouluusi päivätyökeräyksen tueksi.

Tutustu myös Eläintaito.fi -kurssiimme. Eläintaito.fi on erityisesti nuorille suunnattu verkkokurssi eläinten tarpeista ja hyvinvoinnista, eläinsuojelusta sekä vastuullisesta lemmikin omistamisesta. Kurssi on maksuton ja sopii hyvin suoritettavaksi osana kouluopetusta.


Ilmoittautukaa päivätyökeräykseen

Täytä alla oleva lomake, ja lähetämme sinulle ohjeet päivätyökeräyksen järjestämiseen sekä muuta järjestämistä helpottavaa materiaalia.

Olemme vakuuttaneet päivätyökeräykseen osallistuvat koululaiset ja opiskelijat tapaturmien varalta.

Jaa sivu
Skip to content