Allekirjoita vetoomus

Avoimet vetoomukset

Kettu kävelee oikealle, taustalla iso seinä joss lukee "turkisten aika on ohi" ja "allekirjoita kansalaisaloite" monta kertaa.

Allekirjoita eurooppalainen kansalaisaloite turkiseläinten puolesta. Fur Free Europe vaatii EU:ta kieltämään turkistarhauksen sekä turkistarhoilta peräisin olevien turkisten myynnin EU:ssa.Turkiseläin kerällä verkkopohjaisen häkin nurkassa ja katsoo kameraa kohti

Allekirjoita vetoomuksemme turkiseläinten puolesta. Hallitus käsittelee pian turkiseläinten kohtelua. Nyt on oikea hetki toimia.Sulkeutuneet

Sampo Marjomaa katsoo kameraan, alla teksti "Edistyksen ja onnellisuuden maa". Kuvassa on kaksi yksisarvista sekä harmaavihreä sateenkaari.

Vetoomuksemme kunnollisen eläinsuojelulainsäädännön puolesta keräsi alle 2 kuukaudessa noin 24 000 nimeä. Vetoomus toimitetaan pian maa- ja metsätalousministeriöön.Vetoomuksemme vieraslajien puolesta allekirjoitti 17 189 ihmistä. Vetoomus luovutetaan maa- ja metsätalousministeriölle. Vieraslajeillekaan ei saa aiheuttaa tarpeetonta kärsimystä .Vetoomuksemme kalojen puolesta allekirjoitti yli 6 000 kalojen ystävää, ja se luovutettiin maa- ja metsätalousministeriölle 4.9.2020. Jatkamme työtämme, jotta Suomeen saataisiin kansallinen tavoiteohjelma kalojen hyvinvoinnin edistämiseksi.Kuvassa kana lentää sinisellä taivaalla. Lisäksi teksti KIITOS!, sekä SEYn ja End the Cage Age -kampanjan logot.

End the Cage Age -eurooppalainen kansalaisaloite saavutti 1,6 miljoonaa allekirjoitusta määräajassa, ja on tällä hetkellä Euroopan komission käsiteltävänä.Yksikään eläin ei ole häkkieläin. Kuvassa sika, kana sekä minkki katsovat häkin kaltereiden läpi kameraan. Kuvassa lisäksi SEYn logo.

Vetoomuksemme tuotantoeläinten häkkikasvatuksen lopettamiseksi saavutti kahdessa viikossa yli 15 000 allekirjoitusta. Vetoomus on luovutettu maa- ja metsätalousministeriölle 2.12.2019.Sinua saattaa kiinnostaa myös

Lähes 140 000 vaatii parempaa eläinlakia

Animalian ja SEYn Eläinlaki-vetoomus keräsi 139 000 allekirjoitusta. Vetoomuksessa vaaditaan muun muassa parsinavetoiden, emakkohäkkien ja turkistarhauksen kieltämistä.

Lue lisää

Euroopanlaajuinen kansalaisaloite tuotantoeläinten häkkikasvatuksen lopettamiseksi saavutti 1,5 miljoonaa allekirjoitusta

End the Cage Age -kansalaisaloite tuotantoeläinten häkkikasvatuksen lopettamiseksi on kerännyt vaaditut vähintään miljoona allekirjoitusta.

Lue lisää

SEY vaatii toimenpiteitä kalojen hyvinvoinnin edistämiseksi

SEY on avannut kalojen hyvinvointitavoitteidensa tueksi vetoomuksen, jossa pyydetään maa- ja metsätalousministeriötä luomaan toimintaohjelma, joka linjaa yksityiskohtaiset askeleet kalojen hyvinvoinnin edistämiseksi.

Lue lisää
Jaa sivu
Skip to content