Medialle

SEYn asiantuntijat ovat median palveluksessa. Autamme myös löytämään haastateltavia vapaaehtoistemme joukosta.


Ota yhteyttä viestintäpäällikkö maria.lindqvist@sey.fi tai +358 050 557 2463 tai viestinnän asiantuntija Annukka Seppävuoreen annukka.seppavuori@sey.fi tai +358 40 830 1716.

Uusimmat tiedotteet löydät Tiedotteet-osiosta.

Voit tilata tuoreet tiedotteet sähköpostiisi jättämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään. (Käytämme Meltwaterin tiedotejakelua.)

Tutustu tietosuojaselosteeseen.


Seuraa Twitterissä

Seuraa käyttäjää @SEY_ry

Seuraa käyttäjää @MariaJLindqvist

Seuraa käyttäjää @KatiPulliSEY

SEY Suomen eläinsuojelu on suomalaisten eläinsuojeluyhdistysten liitto, jolla on 40 jäsenyhdistystä, noin 75 vapaaehtoista eläinsuojeluneuvojaa ja yli 1 000 muuta vapaaehtoista ympäri Suomen. Olemme toimineet suomalaisen eläinsuojelun eturintamassa jo yli sadan vuoden ajan.

Autamme hädässä olevia eläimiä ja neuvomme kansalaisia eläinsuojeluongelmissa. Vaikutamme lainsäädäntöön, viranomaisten toimintaan ja ihmisten asenteisiin. Johdamme keskustelua, koulutamme, kampanjoimme ja tiedotamme.

SEYn virallinen nimi on SEY Suomen eläinsuojelu. Järjestön aikaisempia nimiä ovat Suomen Eläinsuojeluyhdistysten liitto (v. 2001) ja Suomen eläinsuojeluyhdistys (v. 1907).


Eläinten ystävä -lehti

Eläinten ystävä on eläinsuojelun erikoisaikakauslehti, joka nostaa eläinsuojeluaiheita yhteiskunnalliseen keskusteluun. Eläinten ystävän jutut kattavat eläinsuojelun koko kirjon ruohonjuuritasolta aina yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen.

Eläinten ystävää lukevat paitsi liiton noin 10 000 tukijaa myös viranomaiset, eläinalojen yrittäjät ja järjestöt, poliitikot, oppilaitosten kouluttajat sekä eläinten asioista kiinnostuneet yksityishenkilöt Suomessa.

Eläinten ystävän verkkolehti eläintenystävä.fi avattiin vuonna 2016. Verkkolehdessä julkaistaan uutisia, reportaaseja ja analyyseja ajankohtaisista aiheista.

Haluatko jättää ilmoituksen Eläinten ystävään tai eläintenystävä.fi -verkkolehteen? Tutustu mediakorttiin.

Julkaisemme myös eläinten muistoilmoituksia.

Jaa sivu
Skip to content